تصاویر Hitman: Absolution

در کل همه چیز گرافیک نیست ولی گرافیک همه چیزه !!!!! :)) بقیه در درجات بعدی قرار می گیرن و چه بخوایم و چه نخوایم همهشون به نوعی از گرافیک تاثیر پذیری دارن.

کاری نداره یه چندتا عکس از دوتا کنار هم بذار بعد مقایسه کن. level design بازی اصلا قابل مقایسه با شماره قبل نیست فقط به مقدار detail محیط و کیفیت تکسچرا دقت کن یا سیستم lighting بازی که این بار با shader های بسیار با کیفیت با چشم ادم بازی میکنه. یا accurate lightng بازی بسیار عالی کار شده و یه دوجین ویژگی دیگه که گرافیک این بازی رو کاملا توی بهترین های این نسل احتمالا قرار میده.
بابا والا بلا اين بنده خدا فقط نظر شخصيشو گفت هزار بارم به اين موضوع اشاره كرد نيازيم نيست كه ديگه اين مطلب رو انقدر واسش توضيح بديم.

بابا شما که منو ترور کردی رفت !:d منظورم این بود که گرافیک آنقدر بالا نرفته بود ظاهرا ! انتظارم خیلی بیشتر از این حرفا بود
داری مغلطه میکنی برادر جان :دی. گرافیکش در مقایسه با Blood Money به اندازه یک نسل پیشرفت داشته. المانهای مخفی کاری ارتقا پیافته. انیمیشن خشک و غیر واقعی توی این ویدئو وجود نداره. نورپردازیش هم بنظرم من خیلی خوب هست. درضمن این عنوان هنوز تاریخ عرضه نداره. حتی اگرم داشت، مثلا هفته بعد ریلیز میشد بازم نمیشه و نمیتونید ایرادی بهش بگیرید :دی.

پ.ن.اشتباه نشه; هیچ تعصبی نسبت به مامور 47 ندارم ولی با Create New Bambool بخورد میکنم.

کاری نداره یه چندتا عکس از دوتا کنار هم بذار بعد مقایسه کن. level design بازی اصلا قابل مقایسه با شماره قبل نیست فقط به مقدار detail محیط و کیفیت تکسچرا دقت کن یا سیستم lighting بازی که این بار با shader های بسیار با کیفیت با چشم ادم بازی میکنه. یا accurate lightng بازی بسیار عالی کار شده و یه دوجین ویژگی دیگه که گرافیک این بازی رو کاملا توی بهترین های این نسل احتمالا قرار میده.
اما از نظرم باگ خیلی داشت مازیار ، این چراغ قوه هاشون کلن باگ داشت نور رو مینداخت رو یه جسم کدر از جسمه عبور می کرد و پشت جسم سایه تشکیل نمیشد و نورانی میشد :دی

از بازيش خيلي خوشم مياد نسخه ي قبليش يا همون blood money قشنگ بود ولي آخراش خسته كننده ميشد(به نظر من) اميدوارم اين يكي بهتر بشه و بتونه انتظارات رو برآورده كنه.

اما از نظرم باگ خیلی داشت مازیار ، این چراغ قوه هاشون کلن باگ داشت نور رو مینداخت رو یه جسم کدر از جسمه عبور می کرد و پشت جسم سایه تشکیل نمیشد و نورانی میشد :دی
الان من برات از BF3 هم بیام باگ بیارم ؟:d بازی حالا خیلی کار داره... ولی خب وقتی یه نفر اونو با یه بازی با گرافیک نسل پیش مقایسه میکنه ، خیلی فرق داره که فقط بیای چندتا باگ توش پیدا کنی
بابا والا بلا اين بنده خدا فقط نظر شخصيشو گفت هزار بارم به اين موضوع اشاره كرد نيازيم نيست كه ديگه اين مطلب رو انقدر واسش توضيح بديم.
احیانا ایشون client شما هستن که اینجور جانانه میای وسط برای دفاع ؟!
من فقط یه سری از ویژگیهای بازی رو نام بردم که اون رو کاملا از شماره قبلش متمایز میکرد.

[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #ffffff, align: center"]

[/TD]

[/TD]

[/TD]

تصاویر جدید از بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or