مانیتورتون تمیز بوده وقتی نگاه میکردی تریلر رو؟ HD 720p دیدی یا 3GP؟ Blood Money رو با چیز دیگه ی اشتباه نکردی؟تریلر بازی رو دیدم ، از عکساش هم معلومه گرافیکه بازی زیاد تغییر نکرده نسبت به blood money !!! تاریخ ریلیز کیه؟!
OMGمانیتورتون تمیز بوده وقتی نگاه میکردی تریلر رو؟ HD 720p دیدی یا 3GP؟ Blood Money رو با چیز دیگه ی اشتباه نکردی؟

بابا شما که منو ترور کردی رفت !:d منظورم این بود که گرافیک آنقدر بالا نرفته بود ظاهرا ! انتظارم خیلی بیشتر از این حرفا بودمانیتورتون تمیز بوده وقتی نگاه میکردی تریلر رو؟ HD 720p دیدی یا 3GP؟ Blood Money رو با چیز دیگه ی اشتباه نکردی؟
تغيير نكرده؟يه حرفي ميزنيا،اول وقتي هبيكوپتره مياnد نگاه گرافيك كن بعشم از كتو شلواره هيتمن معلومه كه گرافيك تغيير كرده،ديوونه كنندست اين بازيتریلر بازی رو دیدم ، از عکساش هم معلومه گرافیکه بازی زیاد تغییر نکرده نسبت به blood money !!! تاریخ ریلیز کیه؟!
یعنی واقعا تغییر چندانی ندیدید؟! تاریخ ریلیز هم هنوز مشخص نشدهتریلر بازی رو دیدم ، از عکساش هم معلومه گرافیکه بازی زیاد تغییر نکرده نسبت به blood money !!! تاریخ ریلیز کیه؟!

تغيير نكرده؟يه حرفي ميزنيا،اول وقتي هبيكوپتره مياnد نگاه گرافيك كن بعشم از كتو شلواره هيتمن معلومه كه گرافيك تغيير كرده،ديوونه كنندست اين بازي
یعنی واقعا تغییر چندانی ندیدید؟! تاریخ ریلیز هم هنوز مشخص نشده
نه ایراد نداره نظرت محترم ولی پیشنهاد میکنم برو یه دور دیگه blood money بازی کن :dدوستان چرا ترورم می کنین :d
نظر دادم فقط ، گفتم که انتظارم بیشتر از این حرفا بود به نظر میاد بازی فقط شفاف شده !!!!1 البته نظرمه فقط به چشم من اینجور بود !!!!
عالی به نظر می رسه،مخصوصا نورپردازيش...
موتورش UE3 ديگه؟بعد برای هوش مصنوعيش موتور اختصاصی اضافه نداره؟
کاری نداره یه چندتا عکس از دوتا کنار هم بذار بعد مقایسه کن. level design بازی اصلا قابل مقایسه با شماره قبل نیست فقط به مقدار detail محیط و کیفیت تکسچرا دقت کن یا سیستم lighting بازی که این بار با shader های بسیار با کیفیت با چشم ادم بازی میکنه. یا accurate lightng بازی بسیار عالی کار شده و یه دوجین ویژگی دیگه که گرافیک این بازی رو کاملا توی بهترین های این نسل احتمالا قرار میده.دوستان چرا ترورم می کنین :d
نظر دادم فقط ، گفتم که انتظارم بیشتر از این حرفا بود به نظر میاد بازی فقط شفاف شده !!!!1 البته نظرمه فقط به چشم من اینجور بود !!!!