تصاویر Halo 4

اولین تصاویر بازی HALO 4

halo-4-3.jpg

بعد از کناره گیری شرکت Bungie و دادن این عنوان به استودیو 343 Industries بعد از مدتها اولین تصاویر هنری این بازی منتشر شد ؛ به انضمام این تصاویر یک تریلر که تصاویر هنری Halo 4 در خود جای داده است نیز منتشر شده که در زیر میبینید . در این تصاویر باز شما شاهد بودن Master Chief در مکانهای جدید و مختلفی هستید . چیزی که بیشتر در در این ویدئو به چشم میخورد ان است که در اخر معنی
"The Reclaimer Trilogy" بودن این تریلر است اینطور گفته میشود استودیو 343 Industries این نام را برای سه گانهای بعدی خود انتخاب کرده باشد . بازی Halo 4 یکی از عناوین مهم و پر طرفدار شرکت Microsoft میباشد این بازی زیبا هنوز در دست ساخت است و قرار است به صورت انحصاری برای 360 در تاریخ نا معین منتشر شود .

برای دیدن این تریلر کلیک کنید .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MehradCreed
این بازی به نظرم یه چیزی داره که من یگی هنوز نتونستم درک کنم چی هست همه ی شمارهاشو هم تموم کردم و هر دفعه هم به این نتیجه رسیدم اصلا بازی لذت بخشی نیست نمیگم بد هست ولی من لذتی از این بازی نبردم این رو هم میخرم حتما ولی به احتمال 90 درصد اینم به سرنوشت همون قبلی ها منتهی میشه

این بازی به نظرم یه چیزی داره که من یگی هنوز نتونستم درک کنم چی هست همه ی شمارهاشو هم تموم کردم و هر دفعه هم به این نتیجه رسیدم اصلا بازی لذت بخشی نیست نمیگم بد هست ولی من لذتی از این بازی نبردم این رو هم میخرم حتما ولی به احتمال 90 درصد اینم به سرنوشت همون قبلی ها منتهی میشه
بخدا حرف دله منو زدی منم خیلی سعی کردم از halo:reach لذت ببرم ولی نتونستم.تو انحصاری های 360 فقط alan wake:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or