تصاویر GTA IV: The Lost and Damned

• Thread starter Thread starter starx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

starx

کاربر سایت
تصاویری از DLC ـهای اختصاصی 360 که در تاریخ 17 فوریه 2009 بر روی Xbox Live منتشر میشود هنوز جزئیاتی از قیمت منتشر نشده اما برای دانلود به عضویت در LIVE و داشتن نسخه کامل بازی نیاز هست.(البته تا زمان هک شدن):biggrin1:​

اگر این بازی خریدنی از live باشه متاسفانه هیچ راه هکی براش وجود نخواهد داشت.
یعنی اصلا ممکن نیست بعدا برادران مسلمانمون در مالزی و سنگاپور بریزنش رو DVD بدن تو بازار؟:cheesygri
چرا این عکسا انقدر گرافیکشون پایینه؟
یادمه قبلا یه سری از تصاویری که از GTA4 هم منتشر شده بود همینطوری بودن فکر نمیکنم دیگه گرافیکش ازGTA4 کم تر باشه.

بردارای مسلمان که روی چشم ما جا دارن ولی برادران مقیم در سرزمین های کفر نیز کاری نمی تونند بکنند.:biggrin1:
اشکان جان از من ميشنوی کار نشد نداره. يه زمانی ميگفتن هکر های سازمان امنيتی آمريکا هم نميتونن درايو Lite-on رو هک کنن چون چيپش Read only هست .! اما الان با سعی و تلاش هکر های حرفه ای و مستقل هک شد . کار نشد نداره .
اگر رو این هم کار کنن و وقتشون رو بزارن ميتونن يک کارهايی بکنن!

اشکان جان از من ميشنوی کار نشد نداره. يه زمانی ميگفتن هکر های سازمان امنيتی آمريکا هم نميتونن درايو Lite-on رو هک کنن چون چيپش Read only هست .! اما الان با سعی و تلاش هکر های حرفه ای و مستقل هک شد . کار نشد نداره .
اگر رو این هم کار کنن و وقتشون رو بزارن ميتونن يک کارهايی بکنن!
کار که نشد نداره ولی اگر قرار بود اتفاقی بیوفته بعد از 3 سال حتما افتاده بود بنابراین نمی شه اصلاً امیدی داشت که کسی روی این چیزا کار کنه.
يه زمانی ميگفتن هکر های سازمان امنيتی آمريکا هم نميتونن درايو Lite-on رو هک کنن
کی همچین حرفی زده بوده؟

تنها يك احتمال داره كه اونم تقريبا 2-3 درصد امكان شدنش هست. يعني فرضا Rockstar بياد يه نسخه جديد بده دسته خورده فروش ها كه اين DLC هم توش باشه كه احتمالش خيلي كمه و علاوه بر اون مشكل حجم هم هست كه همون 2-3 درصد ميشه كه بالا گفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or