خب دوست عزیز منم همینو میگم بنده از گرین والت و تیمش انتظار دارم وقتی رو 512 مگ رم و سخت افزار چند سال پیش 360 همچی چیزی میسازه و کلی هم تجربه داره روی سخت افزار به مراتب بهتر یه چیزی بسازه که از نظر بصری تو اولین نگاه تفاوتش فاحش باشه.مثلا همین مسیر آلپ که تو فوتزار 4 اضافه کردن گرافیک محیطیش حیلی نزدیک به مسیر های نسخه 5 هست.فورزا 4 گرافیکش زیادی بالا بود ، بعدش هم اول نسله ، شما فورزا 2 رو با 4 مقایسه کن ، اختلاف رو میبینی ...
دوست عزیز بنده مجموعا بالای 300 ساعت بازی کردم نسخه 4 رو و تریلر 720 پی هم دیدم و دارم ازش واسه همین میگم فرقش زیاد نیس.حتی ملت تو فیس بوگه فورتزا کامنت گذاشته بودن تحت عنوان فوتزا 4.5 واسه شماره 5فکر کنم نیازه یه تریلر حداقل 720 از گیمپلی ببینید و یه نگاهی هم به کاپوت ماشین بندازید...حل میشه مشکلتون![]()
کاری ندارم چی باب شده چی نشده ولی هر دوتا عکسی که من گذاشتم چه Forza 4 چه Forza 5 مربوط به آنالیزهای DF بود . (البته بررسی فورزا 5 بر اساس نمایشی هست که تو E3 نشون دادن )بنده خودم تازه 360 مو فروختم.فورتزا باز شدید بودم هیچ وقت همچی AA داغونی ندیدم که تو این عکس فوتزار 4 اینجا دیده میشه.
باب شده وتی یه بازی رو میخوان مقایسه کنن با نسخه جدیدیش بدترین عکسشو مقایسه میکنن با بهترین عکس نسخه جدید