تصاویر FIFA Manager 12

• Thread starter Thread starter HDV 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فیفا منیجر شاهکار؟:دی
نه PES Manager شاهکار:دی
مزاح بود:دی
فیفا منیجر درسته فروشی که داره اندازه فیفا نیست اما این بازی همیشه طرفدارای خاص خودش رو داره.
اینکه من به این بازی میگم شاهکار چون هرساله دارم یک نوآوری باحال توش میبینم و برام جذابیت دیگه ای داره، شاید از نظر من این بازی شاهکار باشه و از نظر شما و خیلی های دیگه تعطیل...
هرکس نظر خاص خودش رو داره.

احتمالا مثل همیشه فقط رو پیسی میاد.فقط مربیگری و مدیریت فوتبال هست.تیم میبندی،استادیوم میسازی و میری تو بازی 90 دقیقه بازی بازیکنات رو نگاه میکنی و بهشون دستورهای مختلف رو میدی و...
نه PES Manager شاهکار:دی
مزاح بود:دی
فیفا منیجر درسته فروشی که داره اندازه فیفا نیست اما این بازی همیشه طرفدارای خاص خودش رو داره.
اینکه من به این بازی میگم شاهکار چون هرساله دارم یک نوآوری باحال توش میبینم و برام جذابیت دیگه ای داره، شاید از نظر من این بازی شاهکار باشه و از نظر شما و خیلی های دیگه تعطیل...
هرکس نظر خاص خودش رو داره.
من خودم با فیفا منیجر لیگ هم برگزار کردم تو فرومهای دیگه.واقعا بازی داغونیه.ظاهرش قشنگه اما توش واقعا داغونه.:d
پیشنهاد میکنم بشینی پای فوتبال منیجر!چه تو خود بازی چه تو نقل انتقالات و مدیریت باشگاه و تمرینات و تاکتیکهای بازی... خیلی سرتر از فیفاست.(به جز گرافیک)فقط باید facepack و امثال اون رو براش دانلود کنی چون خودش عکس بازیکنا و لوگو ها و... رو نداره.اولش فقط باید به ظاهر خشکش عادت کنی.

• Like
Reactions: iman_movie
عاشق این بازی هستم .
از سال 2008 شروع کردم تا حالا .
کسی میدونه تاریخ عرضه برای کی هست ؟
همیشه همین داستان رو با این بازی دارم . هیچ وقت تاریخ عرضه رو نفهمیدم !

سلام اين بازي واسه كنسول هم مياد ؟
خیر این بازی فقط برای ویندوز هستش
عاشق این بازی هستم .
از سال 2008 شروع کردم تا حالا .
کسی میدونه تاریخ عرضه برای کی هست ؟
همیشه همین داستان رو با این بازی دارم . هیچ وقت تاریخ عرضه رو نفهمیدم !
امسال ماه اکتبر عرضه میشه دو ماه دیگه
تاریخ دقیق پیدا نکردم

این فیفا منیجر از بازیای مخاطب خاصه(!)
بچه ها من هر کار می کنم یه تاپیک در مورد ۱۱ ش ندیدم خودم هم که نمی تونم تاپیک بزنم!
میشه همین جا در مورد ۱۱ یه سوال بپرسم!؟
توی قسمت ادیتور فیفا منیجر چه جوری میشه برای بازیکنی که عکس نداره خودمون یه عکس بزاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا موراتا یا سارابیا(که الان رفته) از رئال!

این فیفا منیجر از بازیای مخاطب خاصه(!)
بچه ها من هر کار می کنم یه تاپیک در مورد ۱۱ ش ندیدم خودم هم که نمی تونم تاپیک بزنم!
میشه همین جا در مورد ۱۱ یه سوال بپرسم!؟
توی قسمت ادیتور فیفا منیجر چه جوری میشه برای بازیکنی که عکس نداره خودمون یه عکس بزاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا موراتا یا سارابیا(که الان رفته) از رئال!
یادش بخیر من لیگ ایرانو ساخته بودم با تراکتور همه رو له میکردم.:d 8-0 پرسپولیس :d - 6-0 استقلال :d - 4-1 سپاهان. :d
ساختنش کلا جالبه. من خودم اولاش نمیدونستم کلی کار کردم یاد گرفتم. با ادیتور میتونین عکس ورزشگاه و مربیا و ... رو هم بذارید ولی خیلی زمان بره. طرز عکس کردن پازکنا رو هم همینجوری میگم چون پاکش کردم الان نصب نیست دقیق نمیدونم.

1. یه عکس از بازیکنی که میخوای پیدا کن.
2. تو فوتوشاپ ببرش.
3. کپیش کن و تو یه صفحه 160*160 بی پس ضمینه (اگه داشت پاکش کن) paste ش کن.
4. یدونه از layer عکس کپی کن بعد یکم جابجاش کن. رنگشو هم سیاه بکن. بعدش از motion blur استفاده کن. (خیلی کم)
5. merge down ش بکن.
6. بعد با گرفتن Ctrl روی Layer کلیک بکن.
7. بعد "Edit in Quick Mask Mode" رو بزن. (یا حرف Q رو بزن)
8. با فرمت Targa 32 سیوش کن.
9. توی ادیتور روی بازیکن کلیک کن بعد توی صفحه ای که عکش اونجاس رو نگاه بکن. یه اسمی داره مثل کده. اسم اون عکسی رو که سیو کردی با این کد عوضش کن.
10. عکس رو کپی کن ببرش به فولدی که یادم نیست یا توی Documents بود یا توی محل نصب بازی. اسمش یه چیزی بود مثل portrait که توش دو تا فولدره یکیش اسمش 160*160 هستش. اونجا paste ش بکن. دیگه تمومه. بعدش توی ادیتور چکش کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or