تصاویر FIFA 12

daniel45

کاربر سایت
و بالاخره اولین تصویر رسمی از FIFA12 منتشر شد.

abuss14btpdft2eupd12.jpg

برای دیدن تصویر در اندازه بالاتر(3978*7072) اینجا کلیک کنید.

• Like
Reactions: Trunks
امیدوارم این تغییرات تو فیس بازیکن‌ها برای بازیکنای منچشتر هم اعمال شه. Rafael, Fabio, De Gea, Jones, و عده‌ی کثیری از تعویضی‌های منچستر تو FIFA11 فیس درست و حسابی نداشتن.
مثل اینکه بلاخره فیفا تماشاچی ها رو درست و حسابی کرده .
یه جور دیگه منظورتون رو می‌رسوندید بهتر بود. اول یه جوری خوندم پستتونو که محتوای زیاد مودبانه‌ای نداشت:d

یه جور دیگه منظورتون رو می‌رسوندید بهتر بود. اول یه جوری خوندم پستتونو که محتوای زیاد مودبانه‌ای نداشت:d
حالا تو نمی خواد به این موضوع اشاره کنی:دی ته اون صفحه هم افتاده بود کسی نمیبینه، به ایهام دورش اشاره نکن نزدیک رو بچسب:دی

نمیدونم من اشتباهی دارم میبینم یا واقعا اون شماره و فونت و طرز نوشتن اسامی پشت لباس تیمهارو درست کردن ؟ :دی
مگه قبلا خراب بود شایان؟:دی ما که مثل تو خوره FIFA نیستم این چیزا رو بدونیم اما عکس های که هادی گذاشت به نظر خیلی خوف میومد:دی منتظر دموی بازی میمانیم!

• Like
Reactions: daniel45
مگه قبلا خراب بود شایان؟:biggrin1: ما که مثل تو خوره FIFA نیستم این چیزا رو بدونیم اما عکس های که هادی گذاشت به نظر خیلی خوف میومد:biggrin1: منتظر دموی بازی میمانیم!
برهان فونت بیشتر اسمهای بازیکنها و شمارشون داغون بود . یه حالت کش اومده-ای داشتن . انگار روی لباس کش میومدن !!! :دی
دموی بازی پیشکش . GAMESCOM برسه ملت بازی بکنن فیلمهاش رو بدن رو یوتیوب ما فیض ببریم :دی

حالا تو نمی خواد به این موضوع اشاره کنی:دی ته اون صفحه هم افتاده بود کسی نمیبینه، به ایهام دورش اشاره نکن نزدیک رو بچسب:دی
مگه قبلا خراب بود شایان؟:دی ما که مثل تو خوره FIFA نیستم این چیزا رو بدونیم اما عکس های که هادی گذاشت به نظر خیلی خوف میومد:دی منتظر دموی بازی میمانیم!
خلاصه باید شفاف سازی می‌شد:d
راست می‌گه دوستمون برهان. الان گفتش منم توجه کردم دیدم درسته حرفش. تو FIFA11 اگه اشتباه نکنم فونت نام بازیکنا پشت پیراهنشون واسه همه‌ی تیم‌ها یکسان بود. فونت شماره‌ها فرق داشت و درست بود ولی فونت نامشون هیچ فرقی با هم نمی‌کرد. جز بعضی تیم‌ها مثلِ Real Madrid. حتی منچستر و چلسی هم فونت نام بازیکناشون مثل واقعیت نبود اصلاً. الان درستشون کردن ظاهراً با توحه به عمسای صفحه‌ی قبل.
پ.ن: یه جا شنیده بودن دمو 13 آگِست میاد... درسته؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or