تصاویر Deus Ex: Human Revolution

emperor 69

Killer
کاربر سایت
اين بازي توسط موتور ارتقا يافته Tomb Raider : Legend ساخته مي شود. اين بازي توسط استوديو Eidos Montreal در حال ساخته شدن براي PC , X360 , PS3 است. همچنان تاريخ عرضه اين بازي مشخص نشده است اما احتمالا بازي تا قبل از كريسمس عرضه خواهد شد.

با تشکر از اقا کسری

چون عکس ها قدیمیشم دوستان نذاشتن قدیم و جدید رو با هم میذارم

ss_6223620090304_093116_2_big.jpg.jpg

بزرگتر

ss_6223620090304_093116_3_big.jpg.jpg

بزرگتر

ss_6223620090304_093116_4_big.jpg.jpg

بزرگتر

ss_6223620090304_093116_5_big.jpg.jpg

بزرگتر

ss_6223620090304_093116_1_big.jpg.jpg

بزرگتر

ss_6223620090304_093116_0_big.jpg.jpg

بزرگتر

ss_1.jpg.jpg

بزرگتر

ss_2.jpg.jpg

بزرگتر

دقیقا گرافیکش برای دوسال پش مناسبه
و تنها افکت ها جالبش کردن
البته با در نظر گرفتن RPG ACTION بودن بازی همین جوری عالی هست(گیملیش افتضاحه)

دقیقا گرافیکش برای دوسال پش مناسبه
و تنها افکت ها جالبش کردن
البته با در نظر گرفتن RPG ACTION بودن بازی همین جوری عالی هست(گیملیش افتضاحه)
دوست عزیز قبول دارم گرافیک زیاد خوب و امروزی نیست ولی چیزی که بیشتر جلوه میکنه استفاده از رنگهاس . به محیط و جو موجود در deus ex اصطلاحا میگن سایبرپانک و این یه ادبیاتی واسه خودش داره و بازی از این نظر بسیار خوب عمل کرده .

• Like
Reactions: Farh@d
دوست عزیز قبول دارم گرافیک زیاد خوب و امروزی نیست ولی چیزی که بیشتر جلوه میکنه استفاده از رنگهاس . به محیط و جو موجود در deus ex اصطلاحا میگن سایبرپانک و این یه ادبیاتی واسه خودش داره و بازی از این نظر بسیار خوب عمل کرده .

سابر پانک چه ربطی به گرافیک داره ؟! :d ... محیط و اشیا و طرز لباس پوشیدن و داستان و شخصیتهای بازی بازیو سایبر پانک میکنه نه کیفیت گرافیکیه بازی ..

ولا گرافیک بازی انقدر بد نیست , بعدش منظور من این نبود که چون سایبرپانک هستش پس گرافیکش خوبه. منظورم اینه , در ارزیابی یه بازی فقط گرافیک رو مد نظر نداشته باشیم. بارها دیدم طرف از روی اسکرین شات بازی اومده گفته عجب آشغالیه . جالبه اون غربیها که خودشون سازنده این بازیها هستن به اندازه ما ایرانیها گرافیک واسشون مهم نیست .

آها:d ...

آخرین ویرایش:
سابر پانک چه ربطی به گرافیک داره ؟! :d ... محیط و اشیا و طرز لباس پوشیدن و داستان و شخصیتهای بازی بازیو سایبر پانک میکنه نه کیفیت گرافیکیه بازی ..
اولا گرافیک بازی انقدر بد نیست , بعدش منظور من این نبود که چون سایبرپانک هستش پس گرافیکش خوبه. منظورم اینه , در ارزیابی یه بازی فقط گرافیک رو مد نظر نداشته باشیم. بارها دیدم طرف از روی اسکرین شات بازی اومده گفته عجب آشغالیه . جالبه اون غربیها که خودشون سازنده این بازیها هستن به اندازه ما ایرانیها گرافیک واسشون مهم نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or