تصاویر Darksiders II

هوم فکر میکنم این شخصیت نامش مرگ باشه.
همونطور که قبلی جنگ بود.به جز این نسخه احتمالاً دو
نسخه دیگه باید بسازند(البته این نظر بنده است،نگید از کجا درآوردم و منبع بدم و این حرفها)
بی صبرانه منتظرم.

پایدار باشید

دیابلو جان این تصاویری که شما گذاشتی ماله یه خبری بود در Game informer با تشکر از شما
من یه توضحی بدم راجب به این تصاویر که این تصاویر شکل اولیه کاکتر بازی DS2 بوده که قرار بود 4 تا دست داشته باشه همونطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید و تصویر اخری شکل نهایی کارکتر رو نشون میده که به توافق رسیده ;)

یه سوال داشتم.
برادرم این بازی رو نخه یکش رو انجام داد خوشش اومد اما من یه مقدار انجام دادم اصلا خوشم نیومد مخصوصا از گرافیک محیط و آسفالتش برم جلو بهتر میشه؟؟؟

یه سوال داشتم.
برادرم این بازی رو نخه یکش رو انجام داد خوشش اومد اما من یه مقدار انجام دادم اصلا خوشم نیومد مخصوصا از گرافیک محیط و آسفالتش برم جلو بهتر میشه؟؟؟

عقب جلو نداره خوشت نمیاد دیگه نمیاد :d احتمالا اسفالتش مشکل داشته ایرانی بوده! :d
در کل بازی خیلی زیبایی هست حتما بشین بازی کن .

اگر چهرش همینطوری میموند بهتر بود
s85wexzd55vbgus7681o_thumb.jpg

عقب جلو نداره خوشت نمیاد دیگه نمیاد :d احتمالا اسفالتش مشکل داشته ایرانی بوده! :d
در کل بازی خیلی زیبایی هست حتما بشین بازی کن .

اگر چهرش همینطوری میموند بهتر بود
s85wexzd55vbgus7681o_thumb.jpg
ولی من برعکس تو فکر میکنم :d به نظرم نصف ابهتش به خاطر این صورتشه! :d یک چیز خوف ناک و مرموز و خطرناکی شده ! :d

احساس می کنم صفحه با اون عکس هایی که کیوان گذاشته یکم سنگین شده:دی

در مورد شخصیت اصلی هم من هم ازش خوشم اومده. هرچقدر از نسخه اولم خوشم نیومد با اینکی دارم حال می کنم:دی احساس می کنم بازی باحالی میشه. تیزرش که رسما من رو نابود کرد این قدر باحال بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or