RattleSnake کاربر سایت Aug 5, 2013 #16 نوشته شده توسط FaRd!N: اولا رو عکس ها که کلیک میکنیم میگه پیج نات فاند. دوما اینا همون عکس های قدیمی هستن دیگه کجاش نوشته روی وی یو اجرا شده؟ بیشتر... Check out screenshots of the game running on the Wii U. Call of Duty: Ghosts Free Fall Dynamic Bonus Map Coming To Wii U | Nintendo Enthusiast ‘Call of Duty: Ghosts’ on Nintendo Wii U engine and other features revealed - National Video Game News | Examiner.com این منبع اولیه مشکل داره انگاری دوباره سعی میکنم عکسها رو از examiner آپ کنم
نوشته شده توسط FaRd!N: اولا رو عکس ها که کلیک میکنیم میگه پیج نات فاند. دوما اینا همون عکس های قدیمی هستن دیگه کجاش نوشته روی وی یو اجرا شده؟ بیشتر... Check out screenshots of the game running on the Wii U. Call of Duty: Ghosts Free Fall Dynamic Bonus Map Coming To Wii U | Nintendo Enthusiast ‘Call of Duty: Ghosts’ on Nintendo Wii U engine and other features revealed - National Video Game News | Examiner.com این منبع اولیه مشکل داره انگاری دوباره سعی میکنم عکسها رو از examiner آپ کنم
al2 کاربر سایت Oct 7, 2013 #22 یه سری تصاویر جدید اینجا گذاشتم http://forum.bazicenter.com/thread82753/ حتما ببینید