Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jan 28, 2012 #1 طبق خبری که سایت mondoxbox در جدیدترین تیتر خود گذاشته است عکس زیر متعلق به بازی Assassin's Creed III میباشد. Last edited by a moderator: Jan 29, 2012
طبق خبری که سایت mondoxbox در جدیدترین تیتر خود گذاشته است عکس زیر متعلق به بازی Assassin's Creed III میباشد.
ARIYAN0000 کاربر سایت Jul 19, 2012 #241 WooooooooooooowW دوستان محشره خدا کنه کرکتر اصلی مثل اتزیو باحال باشه واقعا آخرت بازی هست از همه لحاظ گیم پلی-داستان-ساوند ترک کلا همه چیش تکه
WooooooooooooowW دوستان محشره خدا کنه کرکتر اصلی مثل اتزیو باحال باشه واقعا آخرت بازی هست از همه لحاظ گیم پلی-داستان-ساوند ترک کلا همه چیش تکه
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 19, 2012 #242 FLAWL3SS اینا تکراری هستن.یک نگاه به صفحه قبل بکن.
v.atrina007 کاربر سایت Jul 19, 2012 #243 بیصبرانه منتظرم .به احتمال زیادهم جز چند بازی برتر سال قرار میگیره>:d
F FLAWL3SS کاربر سایت Jul 19, 2012 #244 نوشته شده توسط R43: FLAWL3SS اینا تکراری هستن.یک نگاه به صفحه قبل بکن. بیشتر... سلام بعضی هاش تو پست شما نبودنن. کیفیت اینها بالاتره.
نوشته شده توسط R43: FLAWL3SS اینا تکراری هستن.یک نگاه به صفحه قبل بکن. بیشتر... سلام بعضی هاش تو پست شما نبودنن. کیفیت اینها بالاتره.
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 19, 2012 #245 بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
Real Madrid 9 کاربر سایت Aug 22, 2012 #253 بی صبرانه منتظر این سری جدیدشم انقد ازش عکس دیدم بدجور مشتاقیم .
Real Madrid 9 کاربر سایت Aug 22, 2012 #255 نوشته شده توسط Wrath-MaN: قشنگ هسته بیشتر... بله خیلی عالی هستش . من که رولیشنو تموم کردم منتظر این یکیم خفن .
نوشته شده توسط Wrath-MaN: قشنگ هسته بیشتر... بله خیلی عالی هستش . من که رولیشنو تموم کردم منتظر این یکیم خفن .