تصاویر Alan Wake: American Nightmare

Dreadlord

کاربر سایت
Gameinformer اولین تصویر از Alan Wake جدید را در سایتش قرار داد:

Alan_Wake_GI_teaser.jpg

با توجه به شایعات، نام بازی Alan Wake's Night Springs خواهد بود. این بازی به عنوان یک قسمت جانبی از سری AW در Xbox Live عرضه می شود، هر چند Remedy قول یک تجربه کامل را داده است.

بازی 10 دسامبر در مراسم Spike VGA به طور کامل معرفی خواهد شد.

• Like
Reactions: Amino-Danger
منم با این ممد کاملا موافقم ؛ خدایی یه کاری بکنید ، که فردا متای بازیبه زور به 80 رسید بشه با خاک انداز جمع و جورتون کرد ؛ .
دقیقاً کیوان جون مشکل همینجاست :d
وقتی نمره سایت ها رو و ملاکِ خوب یا بد بودن بازی قرار بدین شک نکنید این هایپ ها کار دستتون میده ولی اگه مثل من بیخیال این قضایا بشید و ارزش هر بازی رو در لذت واقعی ایی که خودتون ازش میبرین ببینید نه نمره سایت ها ؛ مطمئن باشید این هایپ ها نه تنها از لذت بازی کم نمی کنه بلکه بیشترم میکنه .:d
(بشخصه به همون اندازه که در مورد Alan wake هایپ شد ازش لذت بردم .)

راستش هرچی فکر میکنم به نظرم خیلی خنده دار میاد که کل سال جلو خودم بگیرم (با اینکه از ته دل مثل چی ذوق زده شدم :d ) و سعی کنم هر جور شده به روی خودم نیارم که چی؟ آخر سال وقتی سایت ها نمره ـشون دادن یه وقت تو ذوق ـم نخوره !!:d
گرافیک بازی اصلا همون قبلیه ، فقط استایل تغییر کرده ، ضمن اینکه AW ازون چیزی که بخاطرش دوسش داشتیم 100% دور شده ، من شرط میبندم داستان این بازی عمرا به نسخه قبلی برسه و یه بازی آرکید (که همینطور هم هست ظاهرا") در انتظار ماست .
الآن هرکی ندونه فک میکنه گرافیک نسخه قبل بد ویا متوسط بوده که با این تصاویر همه دارن کف بر میشن ! بابا ، نسخه قبلی هم گرافیکش مافوق تصور و خارق العاده بود ؛ گیم پلی آقا ، بازی مشکل گیم پلی داشت . حالا هی عکس کپچر کنید و به رخ PS3 فنها (:دی) بکشید
در مورد گرافیکم خودت داری میگی "نسخه قبلی گرافیکش مافوق تصور بود " پس به نظرت چرا به چشم نیومد و زیاد تحویل گرفته نشد ؟

من نگرفتم پس اون کدوم ALAN WAKE بود که برای PC تایید شد

نسخه اصلی بازی که در سال 2010 برای 360 منتشر شد به همراه 2 تا DLC منتشر شده
اینی که میبینی نسخه جدید بازی هست که 2012 (همین امسال یکی دوماه دیگه) بصورت دانلودی میاد اگه فروشش خوب باشه احتمالش کمه برای PC بیاد

اینی که میبینی نسخه جدید بازی هست که 2012 (همین امسال یکی دوماه دیگه) بصورت دانلودی میاد اگه فروشش خوب باشه احتمالش کمه برای PC بیاد
REMEDY گفته اگه فروش AW روی PC خوب باشه احتمال اومدنه AWAN هم روی PC هست !
اینکه ببینن روی PC خوب فروخته نه مایکرو از سودش میگذره و نه REMEDY :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or