تصاویر Alan Wake: American Nightmare

Dreadlord

کاربر سایت
Gameinformer اولین تصویر از Alan Wake جدید را در سایتش قرار داد:

Alan_Wake_GI_teaser.jpg

با توجه به شایعات، نام بازی Alan Wake's Night Springs خواهد بود. این بازی به عنوان یک قسمت جانبی از سری AW در Xbox Live عرضه می شود، هر چند Remedy قول یک تجربه کامل را داده است.

بازی 10 دسامبر در مراسم Spike VGA به طور کامل معرفی خواهد شد.

• Like
Reactions: Amino-Danger
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #EEEEEE"]
[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE"][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

جدا از گرافیکش که خیلی زیباست ، جو بازی برای من خیلی جالبه ! به نظر میاد یه جو متفاوت با نسخه قبلی رو داره و حال و هوای فیلم های ترسناک 2،3 دهه قبل رو بهش دادن !
biggrin1.gif
.
دقیقا یک جورای یاد فیلم های 30 سال پیش می افتم جنگل های رمبو1 :d

آخرین ویرایش:
11 دقیقه از مد Fight Till Dawnتو ign نشون دادند همون بخشی که باید 10 دقیقه با دشمنها مباره کنید تا صبح بشه .

از همون فسمت صبح که شد دو تا عکس گرفتم :

t627o4sn67oenco5aak5.jpg

b7b1rne7rkov06jvbmw6.jpg

عکس ها که خیلی عالی هستن ولی متاسفانه من فکم از سر جاش تکون نخورد :دی اینقدر هم این بدبخت رو هایپ نکنید، هنوز که هنوزه ملت دارن به نسخه اول بازی متلک میندازن، حداقل به این یکی رحم کنید :دی

گراف همونه تغییر خاصی نکرده..

تازه یکم بیشتر دقت کنی میبینی پسرفت هم کرده امین جون :d

عکس ها که خیلی عالی هستن ولی متاسفانه من فکم از سر جاش تکون نخورد :biggrin1: اینقدر هم این بدبخت رو هایپ نکنید، هنوز که هنوزه ملت دارن به نسخه اول بازی متلک میندازن، حداقل به این یکی رحم کنید :biggrin1:

منم خواستم بگم اگر هایپ زده هم میشین بروز ندین تا دشمنان اسلام سوژه دستشون نیاد :d
هرچند خود من که کلا با AW شدیدا حال کردم . گیم پلی بازی رو خیلی دوست داشتم همینطور به قول یارو گفتنی اتمسفر و گرافیک کلی بازی و نورپردازی هم که دیگه جای خود داشت . تنها مشکلم با صورتشون بود که موقع حرف زدن مثل جنازه بودن و همینطور انیمیشن راه رفتن و دویدن ! :d

منم با این ممد کاملا موافقم ؛ خدایی یه کاری بکنید ، که فردا متای بازیبه زور به 80 رسید بشه با خاک انداز جمع و جورتون کرد ؛ گرافیک بازی اصلا همون قبلیه ، فقط استایل تغییر کرده ، ضمن اینکه AW ازون چیزی که بخاطرش دوسش داشتیم 100% دور شده ، من شرط میبندم داستان این بازی عمرا به نسخه قبلی برسه و یه بازی آرکید (که همینطور هم هست ظاهرا") در انتظار ماست .
الآن هرکی ندونه فک میکنه گرافیک نسخه قبل بد ویا متوسط بوده که با این تصاویر همه دارن کف بر میشن ! بابا ، نسخه قبلی هم گرافیکش مافوق تصور و خارق العاده بود ؛ گیم پلی آقا ، بازی مشکل گیم پلی داشت . حالا هی عکس کپچر کنید و به رخ PS3 فنها (:دی) بکشید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or