RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت May 23, 2012 #1 سبک: Action/Shooter/First-Person/Modern سازنده: Eurocom Entertainment Software ناشر: Activision پلتفرم: ps3-x360 [TABLE="class: screenshotlist"] [TR] [TD] [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE]
سبک: Action/Shooter/First-Person/Modern سازنده: Eurocom Entertainment Software ناشر: Activision پلتفرم: ps3-x360 [TABLE="class: screenshotlist"] [TR] [TD] [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE]
Kasra-M The phoenix must burn to emerge کاربر سایت Jul 9, 2012 #16 اسکرین شاتهای بازی آدمو یاد بازی های fps کنسول دستی DS میندازه.
doctor who کاربر سایت Jul 14, 2012 #18 نوشته شده توسط R43: بیشتر... ps1 هم می تونه بازی رو اجرا کنه:d
H HAVEK کاربر سایت Oct 6, 2012 #21 خجالت نمیکشن با این گرافیک عقب افتاده؟!به قول دوستمون ps1 هم میتونه اینو اجرا کنه!!
P P.s.Y.c.H.o "You See, But You Do Not Observe" کاربر فعال Oct 6, 2012 #22 نوشته شده توسط HAVEK: خجالت نمیکشن با این گرافیک عقب افتاده؟!به قول دوستمون ps1 هم میتونه اینو اجرا کنه!! بیشتر... یادش بخیر توی سگا من کوچیک بودم 007 بازی می کردم چه حالی می داد o:-)
نوشته شده توسط HAVEK: خجالت نمیکشن با این گرافیک عقب افتاده؟!به قول دوستمون ps1 هم میتونه اینو اجرا کنه!! بیشتر... یادش بخیر توی سگا من کوچیک بودم 007 بازی می کردم چه حالی می داد o:-)