تصاویر کنسول Xbox One

hosein me

کاربر سایت
خوب اسم کنسول بعدی ماکرو سافت هم مشخص شد Xbox One
تصاویر این کنسول هم در این تاپیک قرار خواهد گرفت !

Xbox-One-controller.jpg

0a9d4e1e-02a1-47b0-809c-c8f60d2c870b.jpg

_85ebf7f4-ef9c-453f-9cdc-b95ac27b84b6.jpg

_LB_4496.jpg

- - -ویرایش - - -

_LB_4502.jpg

[h=2][/h]

به نظرم من این طراحی دقیقا همون چیزی هست که باید باشه.

مگه میخواین کنسول رو به عنوان دکوری بخرین بزارین گوشه خونه یا بزارین تو جیبتون و برین بیرون که توقع یه دیزاین فضایی رو دارین؟!

این طراحی که من میبینم احتمالا از نظر سیستم کولینگ بسیار بسیار بهتر و پیشرفته تر از 360 خواهد بود و دیگه دغدغه ای از بابت گرم شدن کنسول نخواهید داشت. من فکر می کنم گیمر ها بیشتر یه دستگاه محکم، با سیستم کولینگ خوب و پشتیبانی از پورت های متنوع رو بخوان تا یه دستگاه صرفا زیبا!

پ.ن: هرچند من از این سیستم که باید هر روز به اینترنت متصل بشیم ( حتی در صورت Offline بازی کردن ) خیلی نامید شدم. من که هرگز با این وضع دلار بابت هر بازی 250 تومن پیاده نخواهم شد بنابراین هر کدومشون که زودتر هک شدن میخرم.:d PS4 همه فوق العاده به نظر میرسه...

دست هاش خوشکل به نظرمی رسن ولی کپی خورنبودبازیاش درروزیه بربه اینترنت وصل شدن به نظرمن موضل ماهاست+قیمت نجومی بودنش توسال اول توایران:baby::punish::angel::dload:

فک کنم سلیقه منم ته کشیده چون بشدت از ظاهرش خوشم اومده :d

_LB_4761.jpg

پ.ن : لامصب خیلی باکلاسه :d

من بازم میگم هرچقدر میگذره داره بیشتر عاشق طراحیش میشم :دی خیلی شیکه نمیدونم چطوری بگم اینجور وسیله ها مخصوصا بگیری دستت بیشتر متوجه زیبایش میشی . تو بین ماشین ها هم برید عکسهای rolls royce phantom نگاه کنید ( سلیقه انگلیسی ها که سنت گرا هستند ) به هرکی اول نشون میدادی میگفت این چیه دیگه ؟! همه چی مستطیل شده ! ولی از نزدیک که ببینی مثل من که قسمت شد تو عراق ببینم :دی فک و فوکم چسبید زمین :دی

آخرین ویرایش:
چی فکر میکردیییییییم چییییییییی شد !!!! اون همه هایپ اون همه عکس ... اصلا استیو بالمر کجا بود ؟؟؟؟؟؟!! یعنی واقعا مایکروخان میمیردی همین عکسو کپ میزدی . گند زدی با اون طراحیت ... خدا پدر اونی رو بیامرزه که این طرحو زده خداییش قشنگه ...
74238347943065577167.jpg

حالا سوای از سلیقه های ته کشیدتون :d اون باندل های ماکرو تموم شد ؟! عمونا که رنگ و ظاهر کنسول رو عوض میکرد ؟! به نظرم با این نمیشه اون کارا رو کرد ...

اولین بار دیشب خیلی شاکی شدم از طراحیش....امروز صبح یه مقدار دید انتقادی من نسبت به طراحی کنسول جدید مایکروسافت تعدیل شده...نمیدونم بخاطر فن بازیه یا چیز دیگه؟:d

طراحی بر پایه ویندوز ۸ انجام شده از بالا که میبینی مثل ۲ تا کاشی میمونه که یکی روشنتره
در کل طراحی خیلی ساده ای داره البته اینو بگم که الان دیگه اکثر طراحی ها ساده انجام میشه
خالی که نگاه میکنم به دلم نمیچسبه ولی وقتی توی میرم فرضش میکنم میبینم واقعا زیبا میشه مخصوصا وقتی اون آرمش روشن میشه
در کل ما که میخوایم پی اس بگیرم ولی اینم زیباست.
و مطمئنا از نظر خوده ماکرو قشنگ بوده که ساختتش
من فقط نگران اون سطح براق هستم چون طبق تجربه من سر ایکس باکس اسلیم وقتی خط میفته واقعا از شکل میفته

چی فکر میکردیییییییم چییییییییی شد !!!! اون همه هایپ اون همه عکس ... اصلا استیو بالمر کجا بود ؟؟؟؟؟؟!! یعنی واقعا مایکروخان میمیردی همین عکسو کپ میزدی . گند زدی با اون طراحیت ... خدا پدر اونی رو بیامرزه که این طرحو زده خداییش قشنگه ...
74238347943065577167.jpg

به نظرم این طرح فیکه زشته!
من واقعا دیشب از طراحیش خوشم اومد خیلی باحال و شیکه،قبل کنفرانسم هی می گفتم خداکنه جاییش گرد نباشه که اینطور نشد
ولی همینطور که دوستان گفتن مهم قدرتشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or