تصاویر کنسول Xbox One

hosein me

کاربر سایت
خوب اسم کنسول بعدی ماکرو سافت هم مشخص شد Xbox One
تصاویر این کنسول هم در این تاپیک قرار خواهد گرفت !

Xbox-One-controller.jpg

0a9d4e1e-02a1-47b0-809c-c8f60d2c870b.jpg

_85ebf7f4-ef9c-453f-9cdc-b95ac27b84b6.jpg

_LB_4496.jpg

- - -ویرایش - - -

_LB_4502.jpg

[h=2][/h]

قیافش زیاد جالب نیست ولی بازم ساده جذابه
دستش فوق العادست.بهتر که روش lcd نیست چون هیچ کاربردی نداره و فقط قیمته دسته رو بالا میبره

من بیاد ، نمیگیرم ، آخه چه وضعشه ، الکی میخوان خرج بندازن رو دستمون . بخدا این بیل گیتس و مایکروسافت حروم خورن . تازه اکس باکس گرفتیم :دی
مطمئنم ضرر میکنه . مگه فیفای این نسل چه مشکلی داشت ؟؟؟ میشینم Red dead میزنم بهتر از این نسل مزخرفه ، الکی کنسول میدن بیرون . شکلم نداره :|

عالیه . کنترل که محشره ... کنسول رو هم باید از نزدیک دید. توی عکس که هر چی بیشتر بهش نگاه میکنم بیشتر بهش عادت میکنم ، بیشتر خوشم میاد ازش . در کل مثل همیشه "Great" !

الان همه اسمارت فونها و تبلت ها دارن به این نوع طراحی مدرن میرن و XBOX ONE هم از این طراحی استفاده کرده..

کاملا ساده و شیک

ایکس باکس اورجینال که داغون بود قیافش .. 360 و مدلهای خلف اون عالی بودن از نظر ظاهری بعد 8 سال هنوزم ریخت 360 رو دوست دارم .. واسه ps3 هم همینطور .. اما این خیلی ساده و بیریخته.. ساده بودن بد نیست زشت بودن بد است! یه ذره جذابیت نداره آدم رغبت نمیکنه نیگاش کنه .. بر عکس کنترلرش که عالیه .. اینم یه کم قر و قوس میدادن مثل اون .. ما همچنان اندر کف ظاهر ps4 میمونیم .. سونی هم با این چیزی که امشب ماکروسافت رو کرد با خیال راحت ریخت کنسولشو نشونمون میده .. هر چند همه چی به قیافه نیست انسانیتم شرطه .. ولی تاپیک در مورد تصاویر ظاهر نامبارکه دیگه ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or