تصاویر و تریلر جدید از Trico( پروژه بعدی Team ICO)

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
featureprojecttrico1.jpg

تا بحال تنها چیزی که از پروژه آینده Team ICO منتشر شده بود تصویر زنجیری بود که مکانی آویزان شده بود. سایت PlayStation LifeStyle امروز خبر‌های بسیار هیجان‌انگیزی را منتشر کرد.

یک تریلر به مدت 3,45 دقیقه و تصاویر زیادی از این بازی که در زیر می‌توانید مشاهده کنید.

بازی شباهت انکار ناپذیری به ICO دارد و جو محیط بسیار زیبا و گیرا و منحصر بفرد است. به نظر می‌رسد که کالوسوس‌های Shadow of colusus با اقتداد هر چه تمام‌تر باز گشته‌اند. خودتان مشاهده کنید.

لینک تریلر از Toutube با کیفیت بالا.

تمامی تصاویر را نیز می‌توانید در این صفحه ببینید.

ایول بالاخره یه چیزی از این بازی معلوم شد... جوش بیشتر شبیه به ICO ـه تا Shadow of The Colusus
از نظر من خیلی زیبا بود، امیدوارم تو E3 اطلاعات بیشتری ازش منتشر بشه

عالی بود . زیبا و فوق العاده . :دی بالاخره یه چیزی نشون دادن ما رو از این برزخ اوردن بیرون :دی
ولی یه چیزی این همه اطلاعات اونم قبل از E3 با اینکه این همه مدت فقط یه عکس بیرون داده بودن . یکم عجیب نیست ؟

عالی بوذد . زیبا و فوق العاده . :دی
ولی یه چیزی این همه اطلاعات اونم قبل از E3 با اینکه این همه مدت فقط یه عکس بیرون داده بودن . یکم عجیب نیست ؟

گفته شده این تریلر مربوط به ساخت های اولیه بازی ـه و تقریبا مربوط به 1 سال پیشه
البته به طور ناخواسته این تریلر leak شده نه اینکه سونی خودش منتشر کرده باشه.

اطلاعات و تریلری که تو E3 احتمالا نمایش میدن میتونه خیلی بهتر از این باشه

بدون شک جزو تآثیرگذارترین تریلرهایی بود که توی این یکی دو سال دیدم. جَو تریلر فوق العاده بود !
یه جور ترکیب جالب از ICO (شخصیت اول بازی و بخشی از محیط بازی) و Shadow of the Colossus (اون غول عجیب غریب و بخش دیگه ای از محیط های بازی) به نظر میاد.
این طور که معلومه گیم پلی بازی بر پایه همکاری بین اون پسره با اون غوله هست ! خیلی جالب میشه !!

واقعا بی نظیر بود ! وقتی تریلر رو نگاه میکردم یه حسی عجیبی بهم دست داده بود .
به نظر من هم این بازی یه جورایی ترکیبی از ICO و Shadow of the Colossus حساب میشه که خودتون میدونید دیگه با چه شاهکاری طرف میشید مطمئنا !
امیدوارم تو E3 خبرهای بیشتری از این بازی بشنویم ...

فكر كنم اون غوله توي سياهچال زنداني بود. به همون زنجيره بسته شده بود. يه نگهبان هم جلوي در بود. يه جورايي انگار پسره نجاتش داده.

فکر کنم خیلی ها بدونن الان من چه حالی دارم!
مشخصه که این بازی هم کاملا به دو بازی قبلی Team ICO ربط داره. همون طوری که SOTC به ICO به اون زیبایی ربط داشت. بنظر من هم اینبار با ترکیبی از دو بازی قبلی طرف هستیم (همکاری با یه کلوسوس برای پیشرفت در بازی!) خدا رو شکر ((اودا)) قول بهترین بازی خودش رو همون اول داده بود و خیال همرو راحت کرده بود. فقط امیدوارم همون طور که همه انتظار دارن, دوباره با این بازی عظمت نمود پیدا کنه.

آخرین ویرایش:
همیشه تیریپ کاراشون حسی هست!!! ادم باهاش ارتباط بر قرار میکنه!!!

راستی تریلرش رو بکس گزاشته بودنا!!!:biggrin1:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=691625&postcount=1654

مد شده ها برای تریلرهای مهم تاپیک باید زد:love:
ممنون از اطلاعات خوبت مهدی جان
عزیزم این یه تریلر مهم فقط نیست . این یه سری اطلاعات و یه تریلر از یه بازیی که ازش این همه مدت فقط یه عکس بود . حتی اسم بازی هم مشخص نبود . پس این تاپیک به خاط همین تاپیک شده .

من واقعا خوشم اومد فقط نمیدونم چجوری تا E3 وایستیم دارم پس میوفتم واقعا محیطش شبیه
Shadow of The Colusus با وجود این که من نمیدونم شایدم ICO رو بازی کرده باشم یادم نیست اما واقعا خیلی حال کردم خوب اگه این مال 1 سال پیش باشه شک ندارم الان یک غول تو E3 میبینیم :love:

ایول!!!!!!!!!!!!!

آریا دیدی بلاخره خبری از این بازی میشه؟:biggrin1:

عجب اتمسفر خفنی داشت! بعد End of Eternity این تاثیر گذارترین Trailer ای بوده که تو این چند ماه دیدم!

میگم مثل اینکه ان غول بیابونی ها ایندفعه رفیقن!!:biggrin1: دیگه نباید بکشیمشون؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or