NINJѦ Kill em With Kindness کاربر سایت May 16, 2011 #16 من اساسی منتظرشم آخرین ویرایش: May 16, 2011 Reactions: Kasra-M
NINJѦ Kill em With Kindness کاربر سایت May 17, 2011 #17 برو تو فاره جو s یه شهره خالی و شما و یه سری موجود قشنگ :d
B Blackberry کاربر سایت May 31, 2011 #20 چه باکس شات قشنگی داره. به نطرم بازی خوبی میشه. عکساشم خوبه.
veryhigh کاربر سایت Jun 10, 2011 #24 میگم باکس شاتش از اوناست که ندید بازیو میخری (یعنی نمیدونی بازی چیه ولی میخریش) Spoiler البته جدیدا متوجه شدم ما که رایتی میخریم حق اظهار نظر نداریم پس حرفمو جدی نگیرید نوشته شده توسط emperor 69: بیشتر... با این عکس عجیب یاد far cry 2 افتادم
میگم باکس شاتش از اوناست که ندید بازیو میخری (یعنی نمیدونی بازی چیه ولی میخریش) Spoiler البته جدیدا متوجه شدم ما که رایتی میخریم حق اظهار نظر نداریم پس حرفمو جدی نگیرید نوشته شده توسط emperor 69: بیشتر... با این عکس عجیب یاد far cry 2 افتادم
ARN31 کاربر سایت Jun 23, 2011 #26 خیلی ممنون خوب بود، منتظرم ببینم چه جوریه تصاویر بازی که بد به نظر نمیرسه:d
koorosh sh کاربر سایت Jul 26, 2011 #30 نوشته شده توسط lion king: بیشتر... اقا اينا خيلي فجيعه !!!! خيلي داغونه ! اصن به نظر گيم نيست !! بقيه عكسا رو ببينيد مقايسه كنيد !
نوشته شده توسط lion king: بیشتر... اقا اينا خيلي فجيعه !!!! خيلي داغونه ! اصن به نظر گيم نيست !! بقيه عكسا رو ببينيد مقايسه كنيد !