تصاویر لانچ ویتا

ps vita

کاربر سایت
خیلی عالی بود . مرسی .
خدایی اینا چه جوری کنسولای بازیشون و تهیه میکنن بعد ما چه جوری باید تهیه کنیم ؟ نه قیمت با قیمت جهانی میخونه نه تاریخ عرضه با تاریخ جهانی هماهنگی داره . آخر سر هم باید بریم پشت شهرداری با یه مشت آدمی که اصلا کارشون یه چیزه دیگست چک و چونه بزنیم و کنسول بخریم .

خیلی عالی بود . مرسی .
خدایی اینا چه جوری کنسولای بازیشون و تهیه میکنن بعد ما چه جوری باید تهیه کنیم ؟ نه قیمت با قیمت جهانی میخونه نه تاریخ عرضه با تاریخ جهانی هماهنگی داره . آخر سر هم باید بریم پشت شهرداری با یه مشت آدمی که اصلا کارشون یه چیزه دیگست چک و چونه بزنیم و کنسول بخریم .

حرف حساب زدی مخصوصا اون قسمتی که کارشون یه چیز دیگست .

خیلی عالی بود . مرسی .

حرف حقو زدی

من که از خرید کنسول جدید زده شدم:(

جالب بود .........اونی که از خوشحالی ویتاشو گرفته بالا چه کیفی میکنه
یا اون خانم هایی که با نوشیدنی منتظر هستن

یک سوال: لانچ استرالیا فرداست چجوری عکس هاش اومده :-/

---------- نوشته در 05:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:22 PM ارسال شده بود ----------

خب با این عرضه جهانی وضعیت قیمت ها تو تهران چجوری شده الان؟؟؟
میشه رفت سمت خرید یا هنوز باید صبر کرد؟
خیلی عجولی ..تازه دیشب ریلیز شده بزار اجناس وارد ایران بشه بعد....حالا هفته دیگه برو به بازار سر بزن ببین چجوریاست

عجله نکنید تو ایرانم لانچ میهش.منتها بجای اون خانما آحونده!.بجای نوشیدنی ها هم ساندیسه.بجای فروشندهه نیما!بجای اون مرده که کنسول رو بالای سرش گرفته:من:p
**
پ.ن:جرا کلمه آحوند سانسور میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or