تصاویر فوق العاده از Uncharted 2 Among Thieves !!!

بخاطر عکس ها ممنون... شماره اول که فوق الاده بود!!

واقعاً يکی از بهترين ها بود که بازی کردم و لذت بردم... کسی نميدونه اين شماره چند ساعت هست؟ هنوز اعلام نشده؟

اميدوارم تو اين سری معما ها رو سخت تر کنن... آخه حيفه....

اگه اين عكسها دست كاري نشده باشه و گرافيك گيم پلي بازي هم اين باشه واقعا شگفتي سازه . ولي چيزهايي كه كاملا مشخصه بازي در نگاه محيطهاي فوق العاده هنري و پر جزئيات داره و بسيار عالي طراحي شدند . من كمي براي تصاوير شك دارم , بايد يه چند وقتي صبر كرد تا عكسهاي درست و حسابي از گيم پلي بازي نشون داده بشه .

به نظر من تکسچکر ها تو این بازی شفافیت و وضوح خیلی بالایی دارند و تا حالا من خیلی کم بازی به این شفافی دیده بودم، تصاویر خیلی زنده و جونداره.
مخصوصآ این عکس:
http://i35.tinypic.com/2i1m69e.jpg
زیباترین گرافیکیه که تا بحال بین بازی های PS3 دیدم
فقط امیدوارم سازنده وسعت و گستره دید ـه مراحل رو فدای جزئیات نکنه.
اگه اين عكسها دست كاري نشده باشه و گرافيك گيم پلي بازي هم اين باشه واقعا شگفتي سازه . ولي چيزهايي كه كاملا مشخصه بازي در نگاه محيطهاي فوق العاده هنري و پر جزئيات داره و بسيار عالي طراحي شدند . من كمي براي تصاوير شك دارم , بايد يه چند وقتي صبر كرد تا عكسهاي درست و حسابي از گيم پلي بازي نشون داده بشه .
البته AA و AF تو این تصاویر Oversample شدست، چیزی که تو 90 درصد عکسهای بازی ها میبینیم ولی مطمئنآ تصاویر از خود Engine بازیه و عناصر گرافیکی بازی (Lighting, Shadowing, Polycunt...) همینیه که میبینیم.

شک نداشته باش ، من خودم به این موارد خیلی توجه میکنم ، این عکسها همگی از موتور بازی هستن .
برای اینکه شکت برطرف شه این ویدیوی کاملا Ingame از بازی رو ببین :

http://www.gametrailers.com/player/43625.html

Uncharted 1 هم گرافیک خیلی خوبی داشت ، هنوز هم جزء بهترین هاست ، اگه میانگین امتیازاش که الا 89.5 هست بالای 9 بود مطمئنا خیلی بیشتر بهش توجه میشد ...

مقایسه جالبی بود در عنوان قبلی که Naughty Dog خیلی روی تکسچرها مانور میداد و با توجه به ویدوئوهایی از ساخت بازی که بعد از تمام کردن بازی دیدم از نظرشون بیشتر مسائل گرافیکی در این نسل به تکسچرها و جزئیات ریز و درست گرافیکی ختم میشه و فوق العاده هم در عنوان Uncharted Drakes fortune عمل کردند.
با دیدن مقایسشون واقعا به وجد اومدم! در Uncharted 2 تمام این تکنیکها و افکتهای گرافیکی رو پیشرفت دادن. واقعا بی نظیر شده

شک نداشته باش ، من خودم به این موارد خیلی توجه میکنم ، این عکسها همگی از موتور بازی هستن .
برای اینکه شکت برطرف شه این ویدیوی کاملا Ingame از بازی رو ببین :

http://www.gametrailers.com/player/43625.html

Uncharted 1 هم گرافیک خیلی خوبی داشت ، هنوز هم جزء بهترین هاست ، اگه میانگین امتیازاش که الا 89.5 هست بالای 9 بود مطمئنا خیلی بیشتر بهش توجه میشد ...

فرمايش شما درسته و منم ميدونم كه از موتور بازي هست .
ولي چيزهايي مثل شفايت بسيار بالا تو اين عكسها و aa ........................

خیلی گرافیک بازی جالب هستش.
از نظر سطح جزئیات و گرافیک هنری تقریبا بی‌رقیب هستش و نظر منی که از UE3.0 متنفر هستم رو تا حدودی به همراه Geow2 تعدیل کرد!
البته لبه‌های تیز خیلی معلوم نیستن که شک برانگیزه ولی مطمئن هستم که گرافیک بازی همینه.

البته یه سری ایرداهایی هستش که به عکس‌ها وارده. یکی مدل کاراکترهای دشمن هستش که بعضا زیادی تکراری هستش و دوم اینکه این تغییر محیط احتمالا بعد اکشن بازی رو خیلی تقویت میکنه.
البته اینها به هیچ وجه قطعی نیستنو خصوصا مورد دومی حدس من هستش.
در کل انتظار یه عنوان به مراتب بهتر از نسخه قبلی رو داشته باشید.
از همه نظر... .

فرمايش شما درسته و منم ميدونم كه از موتور بازي هست .
ولي چيزهايي مثل شفايت بسيار بالا تو اين عكسها و aa ........................
خب مگه من گفتم اینا Gameplay ه ؟!!! ویدیو رو دیدی ؟
همه این تصاویر Direct Feed هستند و از مستقیم از گیم‌پلی بازیه
تایید شدست!

این لینکی که گذاشتم مربوط به پست یکی از سازندگان بازی هست که در neogaf پست میده و تایید کرده که این تصاویر direct feed هستند.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=14017122&postcount=318

اگه حوصله داشتید کل thread رو بخونید.

از نظر سطح جزئیات و گرافیک هنری تقریبا بی‌رقیب هستش و نظر منی که از UE3.0 متنفر هستم رو تا حدودی به همراه Geow2 تعدیل کرد!
البته انجین این بازی ربطی به UE 3 نداره بلکه Naughty Dog از انجین اختصاصی خودشون برای این بازی استفاده می‌کنند.

همه این تصاویر Direct Feed هستند و از مستقیم از گیم‌پلی بازیه
تایید شدست!

وقتی میگیم گیم پلی یعنی دوربین باید دوربینی باشه که زمان گیم پلی همه ما میبینیم و تمام مشخصات گرافیکی و تصویری همونی باشه که در زمان گیم پلی ما هم میبینیم .
که هیچ کدوم از این عکسها شامل این قضیه نمیشن ، ولی همگی IN Engine هستن و گرافیک بازی همینه به علاوه مقدار کمی Aliasing .

این تریلری که منتشر شد یکی از Cutscene های بازیه که Realtime ه و گرافیک بازی رو کاملا نشون میده ...

فيلمه يا بازي اجب گرافيكي واقعا ND با اين بازيش تركونده....:eek:من Drake's Fortune بازي مي كردم كه آخر بازي بود خيلي به حركات و...توجه كرده بودن و حالا Among Thieves ببينيم اين چه شاهكار ديگه ي Naughty Dog خواهد شد و مي شود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or