تصاویر فوق العاده از Star Ocean 4

• Thread starter Thread starter starx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینم یه gif animation کوچیک از بازی::p

11bixhz.gif

گرافیک بازی عالی به نظر میاد.​

گرافیک بازی عالی به نظر میاد.
اینی که توی عکسها دیده میشه , از عالی هم بالاتره ! بیشتر شبیه CG به نظر میاد ! با این عکسها , اون عکسهای اسکن شده FF Versus XIII اصلآ دور از ذهن نیست.

به به ! تازگي ها اين بازي ها چيكار كه نميكنن .
يكي از يكي قشنگتر .
نميدونم اين بازي سازها تازه يادشون افتاده همچين تصاويري پخش كنند .

ولي تازگي ها بنظرم تمام تصاوير از هر بازي كه پخش ميشه يكم پوليش كاري داره اون خش هاي گرافيكي را ار بين ميبرن :biggrin1:
حالا اگه جدا همين باشه عاليه .

خوب اونهای که شبیه CGـه، CGـه! بقیه هم که از گیم پلی ـه، چیز فوق العاده ای نیست.
منظورم همون عکسهای گیم پلی هست.این عکس منو متحیر کرده ! این یارو که داره میدوئه (چمیدونم اسم اینا چیه !) خیلی گرافیک عجیبی داره ! یه حالتی داره که تا حالا توی هیچ بازی ای ندیدم.
1362_0017.jpg

گرافیک بازی بالا هست, ولی متاسفانه شخصیت ها پلاستیکی هستند! البته خود tri-Ace هم به این مشگل اعتراف کرده و خوشبختانه قول داده که همه چیز رو درست کنه!(به تصویر ان دختره که پشت صندلی نشسته توجه کنید)

پس پیش به سوی SO!!!

گیم پلی این بازی خیلی باحاله!! با اینکه بازی RPG هست, ولی هنگام مبارزات هیچ منو ای نشون داده نمیشه!! و میشه مثل بازی های اکشن معمولی دشمنان رو نابود کرد.

صبر من برای این بازی تموم شده!

پ.ن:آریا گرافیک این بازی هرچه قدر بالا باشه با ان تصاویر خفن Versus قابل مقایسه نیست!!

آخرین ویرایش:
منظورم همون عکسهای گیم پلی هست.این عکس منو متحیر کرده ! این یارو که داره میدوئه (چمیدونم اسم اینا چیه !) خیلی گرافیک عجیبی داره ! یه حالتی داره که تا حالا توی هیچ بازی ای ندیدم.
1362_0017.jpg
من نمیگم گرافیکش خوب نیست،خوبه ولی از نظر فنی یه بازی معمولی

گرافیک بازی بالا هست, ولی متاسفانه شخصیت ها پلاستیکی هستند! البته خود tri-Ace هم به این مشگل اعتراف کرده و خوشبختانه قول داده که همه چیز رو درست کنه!(به تصویر ان دختره که پشت صندلی نشسته توجه کنید)
ماکان اتفاقآ من به خاطر همین میگم گرافیکش خیلی جالبه ! یه حالت خمیری پلاستیکی داره ! آخه Tri-Ace به نظر نمیاد خواسته باشه سبک گرافیکی بازی رو واقعی یا کارتونی بسازه. نمیدونم ولی من که گرافیک این طوری تا حالا ندیدم ! (نمیگم بالاترین گرافیکه ولی خیلی جالب هست !)

من نمیگم گرافیکش خوب نیست،خوبه ولی از نظر فنی یه بازی معمولی
جدآ معمولی نیست ! :دی من هرجایی میرم نظرات مردم رو میخونم کف کردن !

پ.ن ! من کلآ همون یدونه عکس رو با یکی دیگه رو دیده بودم ! الآن رفتم دو سه تا عکس از نزدیک صورتشون رو دیدم اصلآ چیز خاصی نیست ! :دی ولی اون عکسه خیلی خاصه ! :دی

من شديد ياد Tales Of Vespria ميندازه فقط اميدوارم مثل اين بازي ديالوگ هاي چرت و پرت نداشته باشه كه آخرش مجبور بشند نصف صحبت هاي بازي رو بدون ديالوگ قرار بدن :-"

نميدونم چرا جديدا شديدا علاقمند اين بازي هاي مشرق زمين شدم. چيه اين بكش بكش ها نامردي؟

این موهای سر کاراکتر اصلی بازی رو خیلی قشنگ درست کردن , گرافیک بازی هم که واقعا حرف نداره و نکته مهم تر اینکه به صورت Turn Base نیست در نتیجه من میخرمش:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or