kingdom hearts کاربر سایت Jun 23, 2010 #122 اسکن های مجله famitsu از ffv13: یه سری اطلاعات هم از بازی منتشر شده که از اینجا میتونید بخونید و اطلاعات تکمیلی در tgs
اسکن های مجله famitsu از ffv13: یه سری اطلاعات هم از بازی منتشر شده که از اینجا میتونید بخونید و اطلاعات تکمیلی در tgs
Tehanu کاربر سایت Jun 24, 2010 #126 نوشته شده توسط amir_hossein: عکس ها خیلی ناامید کنندست ! بیشتر... چرا ناامید کنندست؟ :-o
FrankinG ... Cortana کاربر فعال Jun 24, 2010 #127 عکس ها خیلی ناامید کنندست ! بیشتر... امیر حسین ، آخه از یه اسکن که اونم خیلی بد شده کیفیتش چه توقعی داری ... ؟!:d صبر کن یه دو تا شات درست درمون بیاد بعد.
عکس ها خیلی ناامید کنندست ! بیشتر... امیر حسین ، آخه از یه اسکن که اونم خیلی بد شده کیفیتش چه توقعی داری ... ؟!:d صبر کن یه دو تا شات درست درمون بیاد بعد.
G game.fun کاربر سایت Jun 24, 2010 #128 نوشته شده توسط amir_hossein: عکس ها خیلی ناامید کنندست ! بیشتر... عکس ها خیلی امیدوار کنندس :d
kingdom hearts کاربر سایت Jun 24, 2010 #129 این اسکن کیفیتش بهتره: و مصاحبه کامل مجله فامیتسو با تتسویا نومورا در مورد ffv13 رو هم از اینجا میتونید بخونید نوشته شده توسط Ehsan Cliff: منم همين مشكل رو دارم بیشتر... نوشته شده توسط soroush yakuza: من که نمی تونم عکسا رو ببینم:d بیشتر... یه جای دیگه آپلود کردم: اگر بازم دیده نمیشه بگید یه جای دیگه آپلود کنم آخرین ویرایش: Jun 24, 2010
این اسکن کیفیتش بهتره: و مصاحبه کامل مجله فامیتسو با تتسویا نومورا در مورد ffv13 رو هم از اینجا میتونید بخونید نوشته شده توسط Ehsan Cliff: منم همين مشكل رو دارم بیشتر... نوشته شده توسط soroush yakuza: من که نمی تونم عکسا رو ببینم:d بیشتر... یه جای دیگه آپلود کردم: اگر بازم دیده نمیشه بگید یه جای دیگه آپلود کنم
Noirique کاربر سایت Jun 24, 2010 #130 نوشته شده توسط Tehanu: چرا ناامید کنندست؟ :-o بیشتر... نوشته شده توسط علی رضا: امیر حسین ، آخه از یه اسکن که اونم خیلی بد شده کیفیتش چه توقعی داری ... ؟!:d صبر کن یه دو تا شات درست درمون بیاد بعد. بیشتر... نوشته شده توسط game.fun: عکس ها خیلی امیدوار کنندس :d بیشتر... منظور من اصلا گرافیک بازی نیست ! دوربین بازی مثل FF XIII خیلی عقبه و کاملا مشخصه که دوباره با انیمشین های مضحک طرفیم ! انتظار های بیشتری داشتم .
نوشته شده توسط Tehanu: چرا ناامید کنندست؟ :-o بیشتر... نوشته شده توسط علی رضا: امیر حسین ، آخه از یه اسکن که اونم خیلی بد شده کیفیتش چه توقعی داری ... ؟!:d صبر کن یه دو تا شات درست درمون بیاد بعد. بیشتر... نوشته شده توسط game.fun: عکس ها خیلی امیدوار کنندس :d بیشتر... منظور من اصلا گرافیک بازی نیست ! دوربین بازی مثل FF XIII خیلی عقبه و کاملا مشخصه که دوباره با انیمشین های مضحک طرفیم ! انتظار های بیشتری داشتم .
ƝIǤHṪӍᾼRE کاربر سایت Jun 24, 2010 #132 نوشته شده توسط soroush yakuza: من که نمی تونم عکسا رو ببینم:d بیشتر... منم همين مشكل رو دارم