تصاویر فوق العاده از بازی Tomb Raider: Underworld

• Thread starter Thread starter tourk
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

tourk

کاربر سایت
سلام دوستان
اینم تصاویر جدید از بازی عالی و زیبای Tomb Rider: Underworld
screen2_large.jpg
screen1_large.jpg
screen4_large.jpg
screen5_large.jpg
screen6_large.jpg
screen7_large.jpg
screen8_large.jpg
screen9_large.jpg

Last edited by a moderator:
Edios اينجور كه معلوم پيش رفت خوبي رو نسبت به 2007 كرده. چه از لحاظ قدرت و اعتبار و چه از لحاظ بازي و ساخته هاش.
بازي زيباي Batman كه واقعا معركه به نظر مياد و حالاTR كه مي تونه شكست هاي پياپي اين كمپاني رو جبران كنه.
اميدوارم حالا كه فعلا موتورش روشن شده Hitman رو هم بسازه تا موتورش خاموش نشده و فاجعه هايي مثل K&L تكرار نشه.

Edios اينجور كه معلوم پيش رفت خوبي رو نسبت به 2007 كرده. چه از لحاظ قدرت و اعتبار و چه از لحاظ بازي و ساخته هاش.
بازي زيباي Batman كه واقعا معركه به نظر مياد و حالاTR كه مي تونه شكست هاي پياپي اين كمپاني رو جبران كنه.
اميدوارم حالا كه فعلا موتورش روشن شده Hitman رو هم بسازه تا موتورش خاموش نشده و فاجعه هايي مثل K&L تكرار نشه.
حق با شماست دوست عزیز.
Eidos پارسال فراز و نشیبهای زیادی رو پشت سر گذاشت و بازی هایی که منتشر کرد همگی دارای ضعف بودن.K&L هم شدیدا دچار ضعف بود ولیکن فاجعه خوندنش اشتباهه.این بازی خصوصا از منظر روایی باب تازه ای رو در بازیسازی باز کرده و میکنه.بنظر من عجله زیاد و الگو برداری بد از عناوین بزرگی مثل GeOW و سرسری کار کردن روی بازی و در نتیجه سیل باگهایی که داشت به این بازی صدمه زد وگرنه من به شخصه پتانسیلی که برای این بازی متصور بوده و هستم فراتر از 80 درصد بازی های فعلی هستش خصوصا از منظر داستان و روایت اون.

اما در مورد عکس ها بنظر میرسه اصول گیمپلی بازی همونی باشه که در LEGEND دیدیم و تغییر چندانی نکنه ولیکن اگر بتونه ضعفهای اون بازی رو جبران کنه که قطعا تا حد زیادی هم همینطور خواهد بود نتیجه کاری عالی از اب در خواهد اومد.
گرافیک هم که کاملا بهبود پیدا کرده و بعضا حیرت انگیزه.بنظر میاد CRYSTAL DYNAMICS خوب داره از این نظر پیشرفت میکنه.تنها کمی ضعف در سایه زنی وجود داره و اینکه محیطها زیادی تر و تمیز هستن و ضمنا بعضی بافتها پلاستیکی هستش که باعث میشه من فکر کنم انجین بازی همون انجین نسخه قبلی هست که اینطور پیشرفت داده شده ولیکن اینها نکات ریزی هستش و در کل گرافیک در سطح بسیار خوبی قرار داره خصوصا اینکه بنظر میرسه با توجه به سبک بازی, UNDERWORLD با فریم ریت خوبی روی سخت افزارهای فعلی اجرا بشه.

خيلي ممنون واسه عکس ها اما اي کاش در متن پنهان گزاشته بودي تاپيک بهم ريخته
مديران هم اين نکته را گفتند
خواهش میکنم ... .
منو میگی دیگه ؟!
خوب عکس ها که Thumbnail و خیلی کوچیکند .... تایپیک رو چرا بهم ریخته اند ؟!
=================================================================================
برای من اینجوریه :
http://i38.tinypic.com/w05e76.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or