تصاویر فوق العاده از بازی Imabi Kisou عنوان انحصاری PS3

rezaigi2004

کاربر سایت
Imabi Kisou عنوان انحصاری برای PS3 میباشد که تصاویر زیر اولین تصاویر منتشر شده از این بازی میباشد:

53102_med.jpg

53101_med.jpg

53100_med.jpg

دیگه بعضی ها دارن شورشو درمیارن. از این پست به بعد یکی بیاد بگه : کف کردم , تحیر کردم , غش کردم , این چه گرافیکیه و ... یه کارت خوشگل برای خودش جور میکنه. اگه میخواین از Real Time بودن بازی حرف بزنین برین دو تا مدرک بیارین نه اینکه یه عکس که با دوربین گرفته شده رو روش تفکر کنین.

دیگه بعضی ها دارن شورشو درمیارن. از این پست به بعد یکی بیاد بگه : کف کردم , تحیر کردم , غش کردم , این چه گرافیکیه و ... یه کارت خوشگل برای خودش جور میکنه. اگه میخواین از Real Time بودن بازی حرف بزنین برین دو تا مدرک بیارین نه اینکه یه عکس که با دوربین گرفته شده رو روش تفکر کنین.
شما درست میگی ولی اول یه نگاه به اسم تاپیک بکن بعد اینقدر عصبانی شو.
در کل این چند تا عکس ارزشش رو نداره که به خاطرش به هم بپریم هر وقت اطلاعات بیشتری از بازی اومد میپریم یقه همدگه رو میگیریم:biggrin1:

دوست عزیز :

شما اینقدر گیر نده و نگو این ارزش دیدن و بحث رو نداره ، خلاصه باید قبول کرد این تصاویر

توپ هستش دیگه، چه مربوط به خود بازی باشه و یا میخواد مربوط به ......

آخرین ویرایش:
شما درست میگی ولی اول یه نگاه به اسم تاپیک بکن بعد اینقدر عصبانی شو.
اسم تاپیک که نوشته : تصاویر فوق العاده از بازی فلان ! من جایی نمیبینم نوشته باشه تصاویر Real Time یا In Game از بازی فلان.

دوست عزیز :

شما اینقدر گیر نده و نگو این ارزش دیدن و بحث رو نداره ، خلاصه باید قبول کرد این تصاویر

توپ هستش دیگه، چه مربوط به خود بازی باشه و یا میخواد مربوط به ......
توپ بودن تصاویر چه ربطی داره به اینکه یه سری بیان بگن ما کف کردیم که قدرت PS3 این طوریه ؟! توپ بودن تصاویر به خاطر قدرت PS3 نیست , به خاطر سلیقه هنری عکاس هست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or