تصاویر فوق العاده از بازی Imabi Kisou عنوان انحصاری PS3

rezaigi2004

کاربر سایت
Imabi Kisou عنوان انحصاری برای PS3 میباشد که تصاویر زیر اولین تصاویر منتشر شده از این بازی میباشد:

53102_med.jpg

53101_med.jpg

53100_med.jpg

اینا میخوان ما رو گول بزنن یا خودشونو :evil: توی بهترین بازیهایی که تاحالا عرضه شده کل بدن کاراکترها هم به اندازه این یه دست جزییات نداره. بازیسازی که یه شبه این همه پیشرفت نمیکنه.

اینا میخوان ما رو گول بزنن یا خودشونو :evil: توی بهترین بازیهایی که تاحالا عرضه شده کل بدن کاراکترها هم به اندازه این یه دست جزییات نداره. بازیسازی که یه شبه این همه پیشرفت نمیکنه.
کی گفته اینا Real Time هستن که به شما برمیخوره ؟ اینا بیشتر شبیه عکس واقعی روتوش شده هستن تا انیمیشن وسط یه بازی اون وقت شما داری راجع به In Game بودنشون حرص میخوری ؟

کی گفته اینا Real Time هستن که به شما برمیخوره ؟ اینا بیشتر شبیه عکس واقعی روتوش شده هستن تا انیمیشن وسط یه بازی اون وقت شما داری راجع به In Game بودنشون حرص میخوری ؟
حرفتو کاملا قبول دارم ولی وقتی عکسی از یه بازی جدید میزارن معمولا منظور گرافیک بازیه نه انگشت کپک زده سازندهها:biggrin1:

تاحالا بازي نديدي كه توي دموهاش از انسان استفاده بشه؟ همين الان haze‌ يكيش!
من هم که حرفی ندارم ولی تو چند تا پست اول که الان حذف شدن گفته بودن قدرت PS3 داره کم کم رو میشه و از این حرفا شاید خودشون فهمیدن که خیلی زود جوگیر شدن:laughing:

سلام

من هم که حرفی ندارم ولی تو چند تا پست اول که الان حذف شدن گفته بودن قدرت PS3 داره کم کم رو میشه و از این حرفا شاید خودشون فهمیدن که خیلی زود جوگیر شدن:laughing:

چرا زود جوگیر شدن ، وایستا بازی بیاد ، زود قضاوت نکن :laughing:

به قول دوستان تا وقتی بازی نیامده نباید زود قضاوت کرد؟منم گفته بودم باز یه عده زود قضاوت می کنن ؟یواش یواش نسل بعدی بازیها داره می اید شرکت های بازی سازی کم کم به توان کنسول ها دسترسی پیدا می کنن ؟باید منتظر بود که ببینیم کدام کنسول موفقتر می شه؟عجول نباشید؟

ps3+wii=xbox 360

با با اين عكسا از جهان واقعي ،واقعي تره حالا اينا يك كاري كردن از خودشون عكس انداختن
مثلا ما بهترين بازي رو ساختيم
حالا موقع انتشار بازي كه برسه همه عكسا عوض ميشه و
به جاش عكس super mario يا lpbميزارن:)

به قول دوستان تا وقتی بازی نیامده نباید زود قضاوت کرد؟منم گفته بودم باز یه عده زود قضاوت می کنن ؟یواش یواش نسل بعدی بازیها داره می اید شرکت های بازی سازی کم کم به توان کنسول ها دسترسی پیدا می کنن ؟باید منتظر بود که ببینیم کدام کنسول موفقتر می شه؟عجول نباشید؟

ps3+wii=xbox 360
قربون دهنت خودت داری میگی یواش یواش. حالابه نظر تو این یواش یواشه؟ بحث هم سر قدرت کنسولها نیست من از خدامه PS3 یه همچین بازی داشته باشه ولی من تا حالا حتی انیمیشنی با این کیفیت ندیدم حالا بازی که دیگه جای خودش.
اصلا قضاوت کردن هم در کار نیست. یعنی شما این عکسها رو میبینی حتی یه خورده هم احتمال میدی که این عکس واقعا real time باشه؟
t123 هم به نکته ظریفی اشاره کرد واقعاً از جهان واقعی هم واقعی تره انگشت من اینقدر جزییات نداره:cheesygri (یه ماریو توپ واسه pc یا موبایل سراغ نداری؟:biggrin1:)
حالا مدیرهای سایت بپرسن کی گفته اینا Real Time هست من که از این پستا اینجور برداشت میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or