تصاویر غیر رسمی عنوان GTA: V !

Hamid Reza

کاربر سایت
در وب سایت ShopToNews تصاویری از عنوان GTA: V قرار داده شده که در زیر می بینید.

gt51.jpg

این تصاویر که یکی از آنها گیم پلی بازی را نشان می دهد ، به نظر می رسد از روی تلویزیونی گرفته شده و حالت بلوری آن باعث شده تا جزئیات به خوبی دیده نشود. همچنین یکی دیگر از آنها مربوط به لوگوی این عنوان است. شایان ذکر است ، هر دوی این ها غیر رسمی هستند و هیچ تایید رسمی از سوی *R صورت نگرفته است.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PXG
در حد شایعه ست !
ولی این عکس هایی که چند وقت پیش منتشر شده بود و فردین تاپیکش رو بست ، انصافا خیلی طبیعی بودن ولی احتمال fake بودن هم زیاده !
ولی قدم بعدی راکستار Agent هست ، پس فکر می کنم الان خیلی زود باشه برای لیک شدن ! البته شاید هم واقعی باشند :d

هرچی میدن فقط از این LIBERTY CITY بکشن بیرون:((
برگردن تو سان آندرس یا وایس یا یه جای جدید=((

در اون صورت دیگه خیلی کار میبره ، اگه قرار باشه با یه محیط کاملا جدید و پیشرفت زیاد از هر جنبه یه GTA بدن بیرون بعید به نظر میرسه که به این صورت اسمی بیرون بدن و فکر کنم یه شماره جدید بهش اختصاص بدن ! مثلا GTA V

البته از یه جنبه هایی هم این بازی غیر قابل پیشبینی شده مثلا بین GTA ViceCity و GTA S.A انقدر اختلاف زیاد بود که شاید حتی میشد بهش یه شماره جدید اختصاص داد اما دیدیم که این گونه نشد !

دوستان توجه کنید از خبرایی که خود راک استار منتشر کرده در رابطه با این بازی :بازی در شهر سان آندرس هستش وبازی در اواخر سال 2012 منتشر میشه.یعنی تازه شروع به ساخت کردنو تمام لوکیشنا مشخص شده ولی هنوز خبری از شخصیت بازی ندادن.به احتمال 98٪ یه شخصیت جدیده چون طبق نظر سنجیشون عده ی کمی نیکو یا همون سروش هیچکس خودمونو میخوان=)) .هورا هورا:groupwave:
منبع:www.rockstargames.com

دوستان توجه کنید از خبرایی که خود راک استار منتشر کرده در رابطه با این بازی :بازی در شهر سان آندرس هستش وبازی در اواخر سال 2012 منتشر میشه.یعنی تازه شروع به ساخت کردنو تمام لوکیشنا مشخص شده ولی هنوز خبری از شخصیت بازی ندادن.به احتمال 98٪ یه شخصیت جدیده چون طبق نظر سنجیشون عده ی کمی نیکو یا همون سروش هیچکس خودمونو میخوان=)) .هورا هورا:groupwave:
اگه منبع دقیق تری داری ما که حرف نمیزنیم :) سایت شرکت که نشد منبع

درضمن اینطور که من از سایتهای مختلف فهمیدم این بازی حدودا 3 الی 4 سال است که در دست ساخته و طبق خبرهای گذشته صداگذار شخصیت اصلی و حتی شخصیت اصلی بازی و شخصیت های دیگر بازی مشخص شدن تا حدودی اخبارش هم توی فرم بازیسنتر هست میتونی بری بگردی ;)
درضمن این نسخه همون GTA V است چون اگه نسخه ی اصلی نبود اینقدر فاصله بینشون نبود
البته نظر شخصی هست :d

اگه منبع دقیق تری داری ما که حرف نمیزنیم :) سایت شرکت که نشد منبع

درضمن اینطور که من از سایتهای مختلف فهمیدم این بازی حدودا 3 الی 4 سال است که در دست ساخته و طبق خبرهای گذشته صداگذار شخصیت اصلی و حتی شخصیت اصلی بازی و شخصیت های دیگر بازی مشخص شدن تا حدودی اخبارش هم توی فرم بازیسنتر هست میتونی بری بگردی ;)
درضمن این نسخه همون GTA V است چون اگه نسخه ی اصلی نبود اینقدر فاصله بینشون نبود
البته نظر شخصی هست :d
بابا خود رئیس شرکت راکاستار دیشب بهم تلفن زد و گفت برو تو فروم بازی سنتر الکی شایعه کن که ما این بازیو داریم میسازیم و یه سال دیگه منتشر میشه

بابا خودمم مثل شماها گیجم همینایی هم که نوشتم اطلاعاتی بود که gamespot منتشر کرده بود و منم آوردمش تو فروم.هر سایتی هم که بگی گشتم همشونم یه منبع میدادنو همین سایت راک استار بود...بزودی همچی تو Gamescom معلوم میشه

بابا خود رئیس شرکت راکاستار دیشب بهم تلفن زد و گفت برو تو فروم بازی سنتر الکی شایعه کن که ما این بازیو داریم میسازیم و یه سال دیگه منتشر میشه

بابا خودمم مثل شماها گیجم همینایی هم که نوشتم اطلاعاتی بود که gamespot منتشر کرده بود و منم آوردمش تو فروم.هر سایتی هم که بگی گشتم همشونم یه منبع میدادنو همین سایت راک استار بود...بزودی همچی تو Gamescom معلوم میشه

ها پس میگم چیه ! خود ریئس راک استار دیشب هی زنگ میزد بهم منم هی رد تماس میدادم :d:)) نگو میخواسته شایعه درست کنه !!!!!!
درضمن ما گیج نیستیم :p همینایی که نوشتی از روی سایت گیم اسپات بود قبول ;) ولی اگه لینکشو بدی تا بیشتر اطمینان حاصل کنم.;)

ها پس میگم چیه ! خود ریئس راک استار دیشب هی زنگ میزد بهم منم هی رد تماس میدادم :d:)) نگو میخواسته شایعه درست کنه !!!!!!
درضمن ما گیج نیستیم :p همینایی که نوشتی از روی سایت گیم اسپات بود قبول ;) ولی اگه لینکشو بدی تا بیشتر اطمینان حاصل کنم.;)
ok من گیحم/:).ولی ماشا الله خود که خبر نگاری از منم بهتر بلدی یه لینکو تو گیم اسپات پیدا کنی:d;;).منم از میون 100 تا لینک پیداش کردم ولی باشه لینکشو پیدا میکنمو میزارم #:-s#:-s

هرچی میدن فقط از این LIBERTY CITY بکشن بیرون
برگردن تو سان آندرس یا وایس یا یه جای جدید

دقیقا
فقط امیدوارم اون شایعه ای که میگفتن توی L.A هست غلط باشه و یه جایه دیگه باشه
این همه شهر مثلا ببرن توی Rio de Janiro خیلی خوب میشه

بنده خدا اینا که قبلا شایعه بود جند ساله دارن میسازنش اومدن تایید کردن گفتن بله همون قبلی iv ساختش 2 سال طول کشیده حالا این 1 سال؟
خیر بازی همون اواخر 2012 یا اوایل 2013 میاد اما ساختش خیلی زیاد طول کشیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or