تصاویر غیر رسمی عنوان GTA: V !

Hamid Reza

کاربر سایت
در وب سایت ShopToNews تصاویری از عنوان GTA: V قرار داده شده که در زیر می بینید.

gt51.jpg

این تصاویر که یکی از آنها گیم پلی بازی را نشان می دهد ، به نظر می رسد از روی تلویزیونی گرفته شده و حالت بلوری آن باعث شده تا جزئیات به خوبی دیده نشود. همچنین یکی دیگر از آنها مربوط به لوگوی این عنوان است. شایان ذکر است ، هر دوی این ها غیر رسمی هستند و هیچ تایید رسمی از سوی *R صورت نگرفته است.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PXG
کله ی شخصیتش مثل همون نیکو هست خیلی زیاد
الان شروع میشه:
چه گرافیکی!! وای کی میاد این بازی من که دیگه نمیتونم صبر کنم!!!:دی

کاملا مشخصه که واقعی نیستن ! از جو عکسها کاملا مشخصه ...
اما اگه واقعیت داشته باشه یعنی GTA دوباره رفته به سمت اون محیط های جذاب سن آندریاس که علاوه به محیط های شهری جاده های بیرون شهری هم داشت و به جذابیت بازی خیلی کمک کرده بود ...

حالا کاری به واقعی یا فیک بودن عکس ندارم... اما چه بساطی بشه اگه این بازی بیاد :|! از فردا همه میرن تو مغازه ها: " آقا جی تی ای وی داری :))؟"

احتمال زیاد فیک هست چون اون عکسی که از داخل بازی گرفته شده معلومه که همون IV هست ...
یه چرخی هم من تو اینترنت زدم مثل اینکه بازی بر می گرده به حال و هوای Vice city و رنگ های شاد و ..

کله ی شخصیتش مثل همون نیکو هست خیلی زیاد
الان شروع میشه:
چه گرافیکی!! وای کی میاد این بازی من که دیگه نمیتونم صبر کنم!!!:دی
دوست عزیز نمن نمیدونم شما چطوری گرافیکش رو تشخیص دادی ...شاید چشمهای من ضعیف شدن ولی تو عمرم تصویر به این تاری ندیدم:d:d:d

حالا کاری به واقعی یا فیک بودن عکس ندارم... اما چه بساطی بشه اگه این بازی بیاد :|! از فردا همه میرن تو مغازه ها: " آقا جی تی ای وی داری :))؟"
بابا من رفتم بازی GTA IV رو بگیرم به یارو میگفتم جی تی ای چهار رو دارین؟ ورداشته بود Vice City رو میداد آخر سر گفتم این که جدید اومده!
هر هر بهم خندید میگفت همون آی وی رو میگی دیگه؟ :|..

همم دوربینه فوکوسش ترکیده :دی بلور نیست :-".
منتظریم ببینیم چی میشه ولی از استیلش به نظر میاد GTA IV باشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or