تصاویر "شبگرد"

E M I N E M

کاربر سایت
سایت رسمی بازی "شبگرد" تصاویری In-Game از این بازی را منتشر کرده که به عنوان یک بازی ایرانی، فوق العاده به نظر می رسند. به نقل از سازندگان، این بازی در تابستان سال 1392 عرضه خواهد شد.
shabgard_shot1.jpg

shabgard_shot2.jpg

shabgard_shot3.jpg

shabgard_shot4.jpg

جدیدترین تصاویر از بازی "شبگرد"

خیلی هم خوب ! دمشون گرم
ولی با عکس نمیشه نظر داد!
ببینیم trailerش چی کار میکنه . . .

عکس اول:سایلنت هیل 4
عکس دوم:دارکنس 2
عکس سوم:بایوشاک
عکس چهارم:مافیا 1
...
شوخی کردم:dامیدوارم ارزش خرید و بازی رو داشته باشه چون بازی بد و بی کیفیت بی احترامی به شخص گیمر محسوب میشه

تا جایی که میدونم بازی با انجین UDK ساخته میشه(نسخه رایگان Unreal engine3) اگه اشتباه نکنم!
گرافیک بازی هم خوب بنظر میرسه

فقط این تصویر سومیه به شدت شبیه بایوشاکه:|

یاد بایوشوک افتادم:|

عکس اول:سایلنت هیل 4
عکس دوم:دارکنس 2
عکس سوم:بایوشاک
عکس چهارم:مافیا 1
...
شوخی کردم:dامیدوارم ارزش خرید و بازی رو داشته باشه چون بازی بد و بی کیفیت بی احترامی به شخص گیمر محسوب میشه

جان من دیگه بیخیال این یکی بازی بشین...:d
دوستان فقط کافیه ببینن سازندش ایرانیه اونوقت سریع حس دژاوو درونشون گل میکنه و شروع میکنن به مقایسه و شبیه کردن بازی به عناوین خارجی...!!!
من تا حالا هیچی از این بازی به غیر از همین چنتا عکس ندیدم..از روی همینا هم بخوام قضاوت کنم میگم شبیه به هیچ بازی نیست و کاملا تکه برای خودش....

جان من دیگه بیخیال این یکی بازی بشین...:d
دوستان فقط کافیه ببینن سازندش ایرانیه اونوقت سریع حس دژاوو درونشون گل میکنه و شروع میکنن به مقایسه و شبیه کردن بازی به عناوین خارجی...!!!
من تا حالا هیچی از این بازی به غیر از همین چنتا عکس ندیدم..از روی همینا هم بخوام قضاوت کنم میگم شبیه به هیچ بازی نیست و کاملا تکه برای خودش....
من که گفتم شوخی کردم:d
ولی این بازی هایی که نام بردم دقیقا همچین لوکیشن هایی اونجا دیدم.مرض که ندارم الکی مقایسه کنم.
اتفاقا این مطالب باعث میشه که غیرت ایرانیا گل کنه تا یکمی خلاقیت نشون بدن و از تقلید دست بردارن.
وارد حاشیه نمیشم ولی میشم:موسیقی تقلید،بازی تقلید،انجین تقلید(منظورم اینه که چرا خود ما نتونیم یه انجین بنویسیم)،ظاهر و لباس پوشیدن تقلید،همه چی تقلید،عکس اواتار و امضا تقلید:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or