تصاویر "شبگرد"

E M I N E M

کاربر سایت
سایت رسمی بازی "شبگرد" تصاویری In-Game از این بازی را منتشر کرده که به عنوان یک بازی ایرانی، فوق العاده به نظر می رسند. به نقل از سازندگان، این بازی در تابستان سال 1392 عرضه خواهد شد.
shabgard_shot1.jpg

shabgard_shot2.jpg

shabgard_shot3.jpg

shabgard_shot4.jpg

جدیدترین تصاویر از بازی "شبگرد"

تصاویر جدید از داخل بازی ایرانی شبگرد

در راستای حمایت از بازیهای ایرانی چند تصویر ingame از بازی شبگرد که قرار است در تابستان امسال برای pc عرضه شود را قرار میدهیم
بزودی طبق اعلام سایت بازی تریلری از بازی عرضه میشود.
shabgard_shot1.jpg

shabgard_shot2.jpg

shabgard_shot3.jpg

shabgard_shot4.jpg

باشد که موجب رضایت خاطر شما را برآورده کرده باشد.
منبع:fablog.shabgardgame.com/?p=19#more-19

چه شباهتی دارن:|
batman_arkham_origins-3.jpg
shabgard_shot4.jpg
طراحی ماسک ها واقعا چرت هست

حالا اگه یه سرکت خارجی اینو میساخت(دقیقا اینو) به به و چه چه تون رفته بود هوا...
ما کدوم تکنولوژی اونا رو داریم؟(سخت افزاری)؟ تبلت هاشون؟(تبلت های مخصوص این کار..)
قرار نیست تو یک روز بریم بازی به بزرگی کرایسیس و .. بسازیم ...

حالا اگه یه سرکت خارجی اینو میساخت(دقیقا اینو) به به و چه چه تون رفته بود هوا...
ما کدوم تکنولوژی اونا رو داریم؟(سخت افزاری)؟ تبلت هاشون؟(تبلت های مخصوص این کار..)
قرار نیست تو یک روز بریم بازی به بزرگی کرایسیس و .. بسازیم ...
مگه من گفتم برن کرایسیس بزنن تقلید کردن واضح هم هست
این تصاویر هم تازه منتشر شده:|
حتما ماسک و کت و شلوار ایستادن این افراد به صورت تصادفی هست

مگه من گفتم برن کرایسیس بزنن تقلید کردن واضح هم هست
این تصاویر هم تازه منتشر شده:|
حتما ماسک و کت و شلوار ایستادن این افراد به صورت تصادفی هست

اصلا فرض کن که تقلید کردن. اگه بتونن بازی خوبی ارایه بدن هیچ مشکلی نداره به نظرم. بعضی ها هم که هم این حس کنجکاویشون رو که صرف مقایسه تقلید بازیهای ایرانی با خارجی میشن صرف بررسی عکس های بازیهای دیگه کنن الان کلی یوزر فعال داشتیم.

یکی از بزرگترین مشکلات صنعت بازیسازی کشورمان این تقلیدهای سطحی و عدم خلاقیت در بازی است اما تصاویر نشان دهنده گرافیک خوب بازی میباشد
اما باتوجه به عکس دومی میتوان آهگاه شد که هوش مصنوعی مقداری مشکل دارد(با توجه به تصیر 2 دشمنان نیز باید کاور گیری کنند و یهو طرف کارکتر بازی حمله ور نشوند)
باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or