تازه این هیچی نیست در واقعا دسره. فکر کنم واسه عنوان های بعدیش باید یه پلاستیک کنارت باشهاه اه دیگه داره حالم به هم می خوره این همه بازی خوب برا ps4 داره میاد .
لامصب گرافیکش ترکونده.در حد آنچارتد 1 میمونه.
من نمیدونم چرا ps4 با این قدرت این بازی ها دارن براش میاد که کم هم نیستن عناوین این شکلی.
ها ؟؟؟ به قول یکی از دوستان
please kill me
لامصب گرافیکش ترکونده.در حد آنچارتد 1 میمونه.
من نمیدونم چرا ps4 با این قدرت این بازی ها دارن براش میاد که کم هم نیستن عناوین این شکلی.
میدنستی تخیلی ترین بازیه سانتا مونیکا هست ها
بازی ready at down هست ... و چه ربطی به حرف اون دوستمون داره که گفته بازی در حد انچارتد 1 میمونه ... چرا بازی های اینطوری برای ps4 میان ... یعنی تمام 6-7 تا انحصاری AAA و بزرگی که براش میان رو این دوستمون به چالش کشید ... نمیدونم دنبال چه بازی میگرده
ثابت کردی هیچی درمورد این گیم نمیدونی. درضمن اسلحه ها Futuristic-Looking هستن این واژه "فضایی" من نمیدونم یعنی چی. مگه چیزی از فضا اومده که طبق اون بتونیم نتیجه گیزی کنیم فلان چیز فضایی هست یا نه؟فقط اون اسلحه فضایی تو ذوق میزنه..نباید تو این بازی با این سبکو سیاق از این چیزا می زاشتن.
ثابت کردی هیچی درمورد این گیم نمیدونی. درضمن اسلحه ها Futuristic-Looking هستن این واژه "فضایی" من نمیدونم یعنی چی. مگه چیزی از فضا اومده که طبق اون بتونیم نتیجه گیزی کنیم فلان چیز فضایی هست یا نه؟
درکل پیشنهاد میشه یه سر به تردش بزنی: The Order 1886