تصاویر جدید The Order: 1886

میدنستی تخیلی ترین بازیه سانتا مونیکا هست ها

بازی ready at down هست ... و چه ربطی به حرف اون دوستمون داره که گفته بازی در حد انچارتد 1 میمونه ... چرا بازی های اینطوری برای ps4 میان ... یعنی تمام 6-7 تا انحصاری AAA و بزرگی که براش میان رو این دوستمون به چالش کشید ... نمیدونم دنبال چه بازی میگرده

بازی ready at down هست ... و چه ربطی به حرف اون دوستمون داره که گفته بازی در حد انچارتد 1 میمونه ... چرا بازی های اینطوری برای ps4 میان ... یعنی تمام 6-7 تا انحصاری AAA و بزرگی که براش میان رو این دوستمون به چالش کشید ... نمیدونم دنبال چه بازی میگرده

واقعا استودیوی چرتی هست ready at down و بازیش حال ادم به هم میخوره

واقعا استودیوی چرتی هست ready at down و بازیش حال ادم به هم میخوره

disappointed.gif

فقط اون اسلحه فضایی تو ذوق میزنه..نباید تو این بازی با این سبکو سیاق از این چیزا می زاشتن.
ثابت کردی هیچی درمورد این گیم نمیدونی. درضمن اسلحه ها Futuristic-Looking هستن این واژه "فضایی" من نمیدونم یعنی چی. مگه چیزی از فضا اومده که طبق اون بتونیم نتیجه گیزی کنیم فلان چیز فضایی هست یا نه؟
درکل پیشنهاد میشه یه سر به تردش بزنی: [h=3]The Order 1886[/h]

ثابت کردی هیچی درمورد این گیم نمیدونی. درضمن اسلحه ها Futuristic-Looking هستن این واژه "فضایی" من نمیدونم یعنی چی. مگه چیزی از فضا اومده که طبق اون بتونیم نتیجه گیزی کنیم فلان چیز فضایی هست یا نه؟
درکل پیشنهاد میشه یه سر به تردش بزنی: The Order 1886

تریلر بازی رو فکر کنم زود تز از شما دیده باشم..میخواد اسم اسلحه ها Futuristic-Looking باشه...space looking باشه یا هرچیزه دیگه ای میخواد باشه..بازی با اون تریلری که دیدم همه چیز عالی بود..تا این که یه اسلحه عجیب غریب زد تو ذوقم...کلا با این جور تفنگ ها تو هیچ بازی حال نکردم و نخواهم کرد..ترجیح میدم در اکثر بازی ها تفنگی دستم بگیرم که بیشتر به واقعیت بخوره تا یه اسلحه ای که اسمش رو میشه هرچیزی گذاشت ..او سلاح عجیبو غریب خیلی شبیه Beam Rifle تو Halo 3 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or