نه از گرافیک بازی هست:laughing:سلام
بچه ها یه سوال البته زیاد ربطی به این تایپیک نداره ولی خوب بی ارتباط هم نیست. اونم اینه که تو pes 6 برای همه ورزشگاه ها نیمه خالی هست یا نه از گرافیک سیستم من هست؟
یا علی مدد
نه از گرافیک بازی هست:laughing:
حسن جان مشکل از تنظیمات شما برای بازی کردن هست.... در صفحه ای که اسم ورزشگاه نوع توپ داور و....... رو تنظیم میکنید 2 قسمت به نام attendance وجود داره که یکی attendance home و دیگر attendance away هست که هر کدوم 3 تا ستاره داره.... که میزان حضور تماشاچیان تیم میزبان و میهمان رو تایین میکنه....سلام
بچه ها یه سوال البته زیاد ربطی به این تایپیک نداره ولی خوب بی ارتباط هم نیست. اونم اینه که تو pes 6 برای همه ورزشگاه ها نیمه خالی هست یا نه از گرافیک سیستم من هست؟
یا علی مدد
مجبورت نکردن وقتی چیزی رو نمیدونی اظهار نظر کنی.... تو قوانین سایت هم هست..... بعدش هم آیکون کرکر خنده بذاری .... امیدوارم مدیر ها برخورد لازم رو انجام بدننه از گرافیک بازی هست:laughing:
بنده خدا یه چیزو نمیدونی حرف بیخود نزنمجبورت نکردن وقتی چیزی رو نمیدونی اظهار نظر کنی.... تو قوانین سایت هم هست..... بعدش هم آیکون کرکر خنده بذاری .... امیدوارم مدیر ها برخورد لازم رو انجام بدن
حسن جان مشکل از تنظیمات شما برای بازی کردن هست.... در صفحه ای که اسم ورزشگاه نوع توپ داور و....... رو تنظیم میکنید 2 قسمت به نام attendance وجود داره که یکی attendance home و دیگر attendance away هست که هر کدوم 3 تا ستاره داره.... که میزان حضور تماشاچیان تیم میزبان و میهمان رو تایین میکنه....
IMG]http://qsmile.com/qsimages/203.gif[/IMG]
سلام
من دارم لیگ بازی میکنم .اون تنظیماتی که شما گفتی کجاست و چجوری باید واردش بشم؟
یا علی مدد