تصاویر جدید از Yakuza 3

Sweet Jesus

کاربر سایت
10.jpg

5.jpg

8.jpg

دیدن بقیه تصاویر

Yakuza 3 بهار سال آینده بصورت انحصاری برای PS3 منتشر خواهد شد.

چه عجب چشممون به جمال Yakuza 3 روشن شد !
پس اون Spin off به نام Kenzan چی شد؟ فکر کنم تو ژاپن فقط عرضه شده قرار هم نیست حالا حالاها برای مناطق دیگه عرضه بشه :(

خدا یا همین یکی هم از انحصار در بیاد دیگه تمومه:((:((
چی تمومه؟منظورتون تموم شدن قحطی بازی حسابی رو ...ــه یا اینکه آرزوی از انحصار دراومدن اینو می خواید به فکرای دیگه (:biggrin1:) از قبیل پورت MGS4 و ... ربط بدید؟
پ.ن:متاسفانه از انحصار در نمیاد:biggrin1:

چه عجب چشممون به جمال Yakuza 3 روشن شد !
پس اون Spin off به نام Kenzan چی شد؟ فکر کنم تو ژاپن فقط عرضه شده قرار هم نیست حالا حالاها برای مناطق دیگه عرضه بشه :(

این ملت Japan ور مگه نمیشناسی معمولا خیلی چیزا رو فقط واسه خودشون می خوان بقیه هم برن.....

لعنت به این بازی که داغ shenmue رو تو دل من تازه میکنه:((
د آخه .........(منظورم سگاست) اون بازی رو تموم میکردی بعد این یکی رو شروع میکردی:evil:
هادی جون خوبی ؟! :دی
به سگا هم حق بده. ادامه دادن بازی کاملی مثل Shenmue اصلآ کار آسونی نیست و حتی اگه یه درصد هم نسبت به نسخه های قبلیش افت داشته باشه صدای خیلی ها درمیاد.

هادی جون خوبی ؟! :دی
به سگا هم حق بده. ادامه دادن بازی کاملی مثل Shenmue اصلآ کار آسونی نیست و حتی اگه یه درصد هم نسبت به نسخه های قبلیش افت داشته باشه صدای خیلی ها درمیاد.
به نظرت چطور میام؟:(
آخه آریا 8 ساله! نمیدونم دفعه چندمه ولی آخرای دیسک دوم Shenmue یکم الان. بعدش دوباره میرم سراغ 2:love: اما چند دفعه دیگه؟ باور کن اوله تریلر اینو که دیدم (نمیدونستم واسه یاکوزاس) نفسم یه لحظه بند رفت. لعنتی ها هر شماره هم دارن به Shenmue نزدیکترش میکنن.
به امید رویتش:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or