ehsanslipknot کاربر سایت Oct 14, 2008 #2 ممنون مهدی جان,art work ها عالی بودن واقعا آدم طاقتش طاق میشه تا این بیاد :smile:
GENE کاربر سایت Oct 14, 2008 #3 نوشته شده توسط ehsanslipknot: ممنون مهدی جان,art work ها عالی بودن واقعا آدم طاقتش طاق میشه تا این بیاد :smile: بیشتر... احسان پچ شماره دوم از این بازی هم تایید شد که شامل اضافات خیلی زیادی هم هست 3.0.2 منبع
نوشته شده توسط ehsanslipknot: ممنون مهدی جان,art work ها عالی بودن واقعا آدم طاقتش طاق میشه تا این بیاد :smile: بیشتر... احسان پچ شماره دوم از این بازی هم تایید شد که شامل اضافات خیلی زیادی هم هست 3.0.2 منبع
ehsanslipknot کاربر سایت Oct 14, 2008 #4 نوشته شده توسط GENE: احسان پچ شماره دوم از این بازی هم تایید شد که شامل اضافات خیلی زیادی هم هست 3.0.2 منبع بیشتر... بله من دارمش هنوز نصب نکردم اما نصب میکنم ببینم چی میشه.
نوشته شده توسط GENE: احسان پچ شماره دوم از این بازی هم تایید شد که شامل اضافات خیلی زیادی هم هست 3.0.2 منبع بیشتر... بله من دارمش هنوز نصب نکردم اما نصب میکنم ببینم چی میشه.
Parham کاربر سایت Oct 15, 2008 #5 البته اسم تاپیک باید آرت ورک هایی از Wotlk می بود چون اینها تصاویر داخل بازی نیستند
Skychaser The Betrayer مدیر انجمن Oct 15, 2008 #6 بله چه عجب یکی از Wow یه چیزی گفت...هر جای این خبرگذاری رو میبینی یا حرف halo ـه یا حرف GeOW... ممنون از عکس ها... هنوز نصب نکردم اما نصب میکنم ببینم چی میشه. بیشتر... نصب نکن بابا سرور ذغالی ما که هنوز آپدیت نشده چیو میخوای نصب کنی
بله چه عجب یکی از Wow یه چیزی گفت...هر جای این خبرگذاری رو میبینی یا حرف halo ـه یا حرف GeOW... ممنون از عکس ها... هنوز نصب نکردم اما نصب میکنم ببینم چی میشه. بیشتر... نصب نکن بابا سرور ذغالی ما که هنوز آپدیت نشده چیو میخوای نصب کنی