تصاویر جدید از White Knight Chronicles

• Thread starter Thread starter starx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

starx

کاربر سایت
وبسایت Gamersyde تصاویر جدیدی از بازی White Knight Chronicles در وبسایتش قرار داده که میتونید از لینک زیر ببینید:

http://gamersyde.com/news_7228_en.html

به نظر من بازی خیلی هنری ساخته شده و گرافیک هم زیبا و قابل قبول و نشون دهنده هنر و استفاده صحیح سازنده از Unreal Engine هست.
بازی انحصارا برای PS3 عرضه میشه.​

آخرین ویرایش:
بنظر من هم انجین بازی UE3.0 ‌اومد که خیلی بده!
من اخبار این بازی رو دنبال نمی‌کنم ولی بنظر همون white knight story باشه که نمایشهای بسیار زیبایی داشت اون موقع. البته اصولا زیبایی این بازی باید به گیم‌پلیش باشه که یه عنوان درجه یک RPG محسوب میشه و من به شخصه بمراتب امید بیشتری از LAST REMNANT بهش دارم ولی استفاده از UE3.0 رو که کلا باهاش مشکل دارم جالب نمی‌بینم.
با اینکه متفاوت بنظر می‌رسه ولی هنوز خیلی از بافت‌ها و مدلسازی‌ها بی‌روح هستن. لبه‌های تیز هم تو عکس‌ها عمدا بلور شدن وگرنه ALIASING بیداد می‌کرد! (الان هم کم مشهود نیست!)

آخرین ویرایش:
سلام

این عکس هایی که میزارم فکر کنم جدید هستش اگه نبود ببخشید

عکس ها :

ss_wks.jpg.jpg

بزرگتر

ss_wks3.jpg.jpg

بزرگتر

ss_wks1.jpg.jpg

بزرگتر

ss_wks2.jpg.jpg

بزرگتر

ss_1212siro004.jpg.jpg

بزرگتر

ss_1212siro002.jpg.jpg

بزرگتر

جالبه بازی نزدیک یه سال هست که عرضه شده و پروژه ی قسمت دومش در دست ساخت هست و عکساش هم در اومده ؛ ولی هنوز ما یه نسخه ازش توی ایران ندیدم !

جالبه بازی نزدیک یه سال هست که عرضه شده و پروژه ی قسمت دومش در دست ساخت هست و عکساش هم در اومده ؛ ولی هنوز ما یه نسخه ازش توی ایران ندیدم !
چون فعلا تو ژاپن منتشر شده و ریجن آمریکا و اروپاش تا چند روز دیگه میاد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or