تصاویر جدید از TEKKEN 6

• Thread starter Thread starter starx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عزیزانی که می گویند چرا تیکن برای wii نمی آید و خوشحالند که برای X360 آمده بدانند که نا مردی بزرگی به sony کرده اند چون خیلی از بازی ها از انحصاری بودن sony درآمده و شما می توانید با زدن ایمیل به این شرکت ها اعتراض کنید زیرا ps3 در خطر بزرگی است و اگر این جوری پیش بره sony مثل شرکت سگا میشه:mad::((:confused::evil:

درسته که سونی یه کم گند زده ولی یادت باشه که سونی خیلی بزرگتر و با تجربه تر از شرکتی مثل سگاست و شاید نتونه تو این نسل کنسول موفقی لقب بگیره ولی به هیچ وجه به سرنوشت سگا دچار نمیشه.
یا حق

یک سوال اگه جوابش خیلی واضحه معذرت : تاریخ انتشار بازی دقیقا کی هست؟بعدشم در مورد گرافیک بازی به نظر من تا موقعی که این بازی نیاد و توی دستگاه نبینیمش نمیشه نظر قطعی داد...پس هنوز جای امیدواری وجود داره

تاریخ انتشار این بازی اونطور که همه می گن پاییز سال دیگست ولی همونطور که همه در جریان هستید تاریخ ریلیز بازی ها شده مثل نتیجه بازی فوتبال یعنی تا دقیقه نود معلوم نیست چی میشه ...

در مورد گرافیکش هم به نظرم همه برای این می گن پایینه که رنگ آمیزی بازی کن ها و محیط واقعی نیست و بیشتر کارتونی شده ...

عکس های جدید :

ss_1.jpg.jpg

بزرگتر

ss_4.jpg.jpg

بزرگتر

ss_2.jpg.jpg

بزرگتر

ss_5.jpg.jpg

بزرگتر

ss_3.jpg.jpg

بزرگتر

ss_6.jpg.jpg

بزرگتر

خدایی خيلی قشنگ شده:eek: تو دنيای fighting هميشه تيكن يك كلاس ديگه ای بوده:love: منتظر جان كازوما ميمانيم تا هائورانگ رو بتروكونيم:biggrin1: خدا كنه مثل هميشه يك نبرد تن به تن واقعی باشه...من از اين بازی گرافيك شاهكار نميخوام مثل هميشه گيم پلیش شاهكار باشه:love: ...ممنون از عكسها

خيلي بهتر شده. مخصوصا اين عكس آخريه جزئيات Kuma خيلي طبيعي كار شده. البته همچنان انتظار بيشتري از تكن دارم. چون هميشه گرافيكش عالي بوده.

واقعا نميدونم يه بازي فايتينگ چقدر جزئيات و وسعت داره كه نميتونن گرافيكشو بهتر كنند.
خوبه بازي Open World نيست.
گرافيكش فقط كمي از 5 رو PS2 بهتره.

واقعا نميدونم يه بازي فايتينگ چقدر جزئيات و وسعت داره كه نميتونن گرافيكشو بهتر كنند.
خوبه بازي Open World نيست.
گرافيكش فقط كمي از 5 رو PS2 بهتره.

بابک صلا اون به جهنم میدونی چند وقته رو بازی کار کردن بعد اون خیانتم به ps3 دارها کردن:biggrin1:

بابا شما هم عجب گيري داديد به گرافيك TEKKEN 6 ؟
به نظره من براي يه بازي در اين سبك گرافيكه خوبي داره و كافي . فقط اون چيزي كه تو اين بازي اعصابم را بهم ميريزه اون جرقه و اتيش هايي كه در اثر مشت و لگد زدن ايجاد ميشه هست !
يعني چي اخه ؟:sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or