تصاویر جدید از MAG

Victarion

Loyal Member
(MAG(Massive Action Game یک بازی کاملا آنلاین و Multiplayer است که از مهمترین قابلیت آن می‌توان به امکان بازی 256 نفر به صورت همزمان در یک مپ اشاره کرد.

این بازی در سال مال 2009 و به صورت اختصاصی برای PS3 عرضه می‌شود.

سازنده: Zipper Interactive
ناشر: Sony Computer Entertainment

Screenshot

1207392126.jpg

بزرگتر

1207321256.jpg

بزرگتر

1207361999.jpg

بزرگتر

1207386141.jpg

بزرگتر

1207402340.jpg

بزرگتر

1207341841.jpg

بزرگتر

1207367879.jpg

بزرگتر

Artwork

1207349703.jpg

بزرگتر

1207324142.jpg

بزرگتر

1207384968.jpg

بزرگتر

1207347153.jpg

بزرگتر

فکی نمی کنم سرور های خیلی باورنکردنی بخواد .. چون مثلا تو کیل زون در آن واحد هزاران نفر بازی می کنن
در این بازی هم همین طوره با این تفاوت که تعداد افراد در هر مپ بیشتر و تعداد کل مپ ها کمتره ؟!!
این از اون حرفا بودا؟
شما خیال میکنی چرا وقتی یه بازی تا 60 نفر رو ساپورت میکنه همه حلوا حلواش میکنن؟ برای اینکه سرور خوفی میخواد!
یادمه میگفتن به ازای هر نفر سرور باید 64KB سرعت سند داشته باشه!
یه حساب سر انگشتی میگه که 16MB سند میخواد که انصافا این سرعت سند هم خیلی بالاس! چه برسه که این همه آدم رو باید ساپورت هم بکنی!

از نظر بصري خيلي خوب به نظر مياد . از روي تصاوير خيلي شارپ و ديدني است و جزئيات بسيار عالي كار شدن .
حالا واقعا چي ميشد بازي بخش تكنفره هم داشت ؟!

آخرین ویرایش:
همونطوری که محمد حساب کرد یه سرور خوفی میخواد که خوب هزینه بسیار بالای هم داره .
ولی خداییش از حق نگزریم واقعا بازی هایی مثل Resistance 2 و Killzone 2 و ... واقعا سرورهی عالی دارند . من که با این وضع اینترنت ایران آدم یه ذره هم لگ احساس نمی کنه .
امیدوارم MAG هم از این قاعده مستثنی نباشه . البته با توجه به اینکه MAG یه بازی Multiplayer Only هستش قطعا بیشترین سرمایه گزاریش روی همین سرورها خواهد بود .
من که خیلی به این بازی امید دارم .

آخرین ویرایش:
خب embargo این بازی هم تموم شد و سایت های مختلف preview ها و hands-on هاشونو نوشتن.
قسمتی از Preview سایت Eurogamer: (ترجمش با خودتون)

نوشته شده توسط Eurogamer:
MAG is fun. In fact, it's massive fun. It's fast and loose, free-flowing, improvisational, spectacular, structured without being too rigid; it accommodates lone wolves, team players and power-trippers alike, and makes it easy for players themselves to direct the action. You'd expect it to be intimidating, but it actually feels like the FPS for everybody. Even after just one 20-minute, 128-player match, it's hard to shake the feeling that, one day, all multiplayer shooters will be made in its image.

Unlike other large-scale multiplayer shooters - the Battlefield series and Enemy Territory: Quake Wars spring to mind - MAG surprisingly eschews player-controlled vehicles beyond those APCs. "Vehicles, especially fast vehicles with long ranges, require a lot of space. What we wanted to do was make sure our maps were densely populated, were massive, but weren't of a scale where players were running a lot to get into combat, or shooting from a very large distance."

These environments are drawn in remarkable detail, considering the immense technical demands of running a 256-player battler at a solid 30 frames per second. MAG isn't quite Call of Duty 4 or Killzone 2 in the beauty-pageant stakes, and it has an understated look. But it's sharp, the level of detail is convincing, and abundant use of light-scattering fog and smoke engenders an impressively gritty, war-zone feel. Zipper's coding achievement is quietly immense.

شما چرا اینقدر پیله کردید به سرور؟!! :biggrin1: مثل اینکه نمی دونید کی پشت این عنوان هست ها!!؟؟؟ SONY :love:
کم شرکتی نیست که!!! لابد وقتی داره یه همچین بازی ای میسازه فکر همه جاش رو کرده! از سرور گرفته تا ساخت و زمان عرضه و .... حالا چون تو ایران سرعت اینترنت پایینه و (شاید) جوابگوی این بازی نباشه دلیل نمیشه که کلا بازی مشکل داره!!! وقتی اومد میبینید که تو آمریکا و انگلیس و این جور کشور ها عین کره اجرا میشه و میترکونه , و هموطنان آمریکایی حالش رو میبرن :biggrin1:!!!

آخرین ویرایش:
شما چرا اینقدر پیله کردید به سرور؟!! :biggrin1: مثل اینکه نمی دونید کی پشت این عنوان هست ها!!؟؟؟ SONY :love:
کم شرکتی نیست که!!! لابد وقتی داره یه همچین بازی ای میسازه فکر همه جاش رو کرده! از سرور گرفته تا ساخت و زمان عرضه و .... حالا چون تو ایران سرعت اینترنت پایینه و (شاید) جوابگوی این بازی نباشه دلیل نمیشه که کلا بازی مشکل داره!!! وقتی اومد میبینید که تو آمریکا و انگلیس و این جور کشور ها عین کره اجرا میشه و میترکونه , و هموطنان آمریکایی حالش رو میبرن :biggrin1:!!!
من Tester بازی هستم ، همطنان ایرانی هم به زیبایی میتونن لذت ببرن ، همونطور که من با 512 اصلا مشکل ندارم .
بازی از سیستم سرور چینی جدیدی استفاده می کنه ، کلا سیستم های جدیدی رو به بازی های Online آورده که تو تاپیک خودش دربارش توضیح دادم .
اصلان ممنون بابت عکس ها .
اطلاعات میخواین از اصلان بپرسین ، اون هم Tester هست و از من خیلی بیشتر بازی کرده .

من Tester بازی هستم ، همطنان ایرانی هم به زیبایی میتونن لذت ببرن ، همونطور که من با 512 اصلا مشکل ندارم .
بازی از سیستم سرور چینی جدیدی استفاده می کنه ، کلا سیستم های جدیدی رو به بازی های Online آورده که تو تاپیک خودش دربارش توضیح دادم .
اصلان ممنون بابت عکس ها .
اطلاعات میخواین از اصلان بپرسین ، اون هم Tester هست و از من خیلی بیشتر بازی کرده .

آرش جان...

اول ازت ممنونم بخاطر اطلاعات خوبی كه دادی...

یک سوال دارم... این بازی رو كه انجام دادی به عنوان TESTER در حد بازی Ghost Recon AW هست محیط Online بازی ؟

چون تنها بازی كه لذت بردم از محیط Online ش همون بود

امیدوارم GRAW رو بازی کرده باشی ...

آرش جان...

یک سوال دارم... این بازی رو كه انجام دادی به عنوان TESTER در حد بازی Ghost Recon AW هست محیط Online بازی ؟

از اونی هم که فکر میکنی بهتره تورج جان واقعا فکر میکنی در یک جنگ واقعی شرکت داری تا یه بازی جنگی .

آرش جان...

قربونت برم تورج جان .
آره ، شماره 2 رو روی PS3 بازی کردم ، به صورت Online هم همینطور .
بازی میشه گفت یه First Person Tactical Shooter محسوب میشه ، چیزی که قطعا Tactical Shooter اش مد نظرت هست .
چیزی که این بازی رو یه چیز خارق العاده کرده ، حضور 256 نفر Online تو یه مپ عظیم با نقشه 3 بعدی که میتونید توی اون ساختمون ها و مکان ها رو به صورت سه بعدی ببینید .
کلا من خیلی منتظر این بازی بودم و هستم ، با Test بازی کاملا انتظارات من رو برآورده کرد ، اونم این بود که کلمه Massive از هر لحاظ برازنده این بازیه ، برای اینکه همیشه توی منوهای بازی گم میشی ، توی کلاس های مختلف ، Upgrade های فراون ، مودهای خیلی خیلی زیبا و بخترین و بارزترین چیزی که به بازی شخصیت میده سرورهای اونه ، طوری که من نمیدونم چیکار کردند با این سرورها که به شخصه با یه اینترنت 512 هیچ مشکلی از هیچ لحاظی نداشتم .
یه نکته دیگه اینکه یه سری با اینکه بازی رو بازی نکردن میان میگن که این با این تعداد بازیکن ، یه بازی شلوغ و پر هرج و مرج ه که نمیشه توش راه رفت :دی ولی MAG کاملا برعکسه .
هر تیم 128 نفره ، از 16 اسکوآد 8 نفره تشکیل میشه که یه رهبر داره ، دوباره هر 4 اسکوآد به یک پلاتون تشکیل میشه که باز هم برای خودش رهبر داره و هر تیم بسته به تعداد نفرات ممکنه از یک تا 4 پلاتون تشکیل بشه .
بازیکن ها از نقاط مختلف مپ و به طرزهای گوناگون Spawn میشن طوری که هیچ تداخلی با هم ندارند ف هر اسکوآد وظیفه مشخصی داره که در راستای برد کل تیم 128 نفرست .
خیلی زیبا کار شده در کل ، اولین بازی Multiplayer با وجود این همه بازی کردن بازی های Online که نمیشه ، هرگز نمیشه بدون داشتن تاکتیک موفق بود .
در کل گفتنی زیاد دارم :دی اگر تورج جان یا بقیه دوستان خواستند تو تاپیک بازی من در خدمتشون هستم . :smile:

آخرین ویرایش:
از اونی هم که فکر میکنی بهتره تورج جان واقعا فکر میکنی در یک جنگ واقعی شرکت داری تا یه بازی جنگی .

مرسی عزیز ..:biggrin1:

قربونت برم تورج جان .
آره ، شماره 2 رو روی PS3 بازی کردم ، به صورت Online هم همینطور .
بازی میشه گفت یه First Person Tactical Shooter محسوب میشه ، چیزی که قطعا Tactical Shooter اش مد نظرت هست .
چیزی که این بازی رو یه چیز خارق العاده کرده ، حضور 256 نفر Online تو یه مپ عظیم با نقشه 3 بعدی که میتونید توی اون ساختمون ها و مکان ها رو به صورت سه بعدی ببینید .
کلا من خیلی منتظر این بازی بودم و هستم ، با Test بازی کاملا انتظارات من رو برآورده کرد ، اونم این بود که کلمه Massive از هر لحاظ برازنده این بازیه ، برای اینکه همیشه توی منوهای بازی گم میشی ، توی کلاس های مختلف ، Upgrade های فراون ، مودهای خیلی خیلی زیبا و بخترین و بارزترین چیزی که به بازی شخصیت میده سرورهای اونه ، طوری که من نمیدونم چیکار کردند با این سرورها که به شخصه با یه اینترنت 512 هیچ مشکلی از هیچ لحاظی نداشتم .
یه نکته دیگه اینکه یه سری با اینکه بازی رو بازی نکردن میان میگن که این با این تعداد بازیکن ، یه بازی شلوغ و پر هرج و مرج ه که نمیشه توش راه رفت :دی ولی MAG کاملا برعکسه .
هر تیم 128 نفره ، از 16 اسکوآد 8 نفره تشکیل میشه که یه رهبر داره ، دوباره هر 4 اسکوآد به یک پلاتون تشکیل میشه که باز هم برای خودش رهبر داره و هر تیم بسته به تعداد نفرات ممکنه از یک تا 4 پلاتون تشکیل بشه .
بازیکن ها از نقاط مختلف مپ و به طرزهای گوناگون Spawn میشن طوری که هیچ تداخلی با هم ندارند ف هر اسکوآد وظیفه مشخصی داره که در راستای برد کل تیم 128 نفرست .
خیلی زیبا کار شده در کل ، اولین بازی Multiplayer با وجود این همه بازی کردن بازی های Online که نمیشه ، هرگز نمیشه بدون داشتن تاکتیک موفق بود .

بابت توضیحات کاملت ممنونم آرش جون .... :biggrin1::love:

در کل گفتنی زیاد دارم :دی اگر تورج جان یا بقیه دوستان خواستند تو تاپیک بازی من در خدمتشون هستم . :smile:

حتما خدمت میرسیم با این توضیحاتی كه دادی :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or