تصاویر جدید از MAG

Victarion

Loyal Member
(MAG(Massive Action Game یک بازی کاملا آنلاین و Multiplayer است که از مهمترین قابلیت آن می‌توان به امکان بازی 256 نفر به صورت همزمان در یک مپ اشاره کرد.

این بازی در سال مال 2009 و به صورت اختصاصی برای PS3 عرضه می‌شود.

سازنده: Zipper Interactive
ناشر: Sony Computer Entertainment

Screenshot

1207392126.jpg

بزرگتر

1207321256.jpg

بزرگتر

1207361999.jpg

بزرگتر

1207386141.jpg

بزرگتر

1207402340.jpg

بزرگتر

1207341841.jpg

بزرگتر

1207367879.jpg

بزرگتر

Artwork

1207349703.jpg

بزرگتر

1207324142.jpg

بزرگتر

1207384968.jpg

بزرگتر

1207347153.jpg

بزرگتر

از نظر گرافیکی برای یه بازی با این وسعت که توی کنسولها سابقه نداشته عالیه. در مورد گیم پلی هم اگه مثل بقیه کارهای Zipper باشه چیز محشری از آب درمیاد !

هنوز هم این بازی یه خرده غیر قابل باوره مخصوصا با این عکسا بیشتر شد .امیدوارم این بازی سرورهای باورنکردنی هم داشته باشه

لعنت به این سرعت اینترنت ایرانی! چه بازی هایی MP ـش رو از دست دارم . از KZ2 بگیر تا کوچیکترینش. الان باید آرزوی بازی بزرگتیرن بازی MP رو به گور ببرم. چرا ایران دنیا اومدم :((

خوشمان آمد !! البته یه سری از تصاویر که از بالای مپها هست ، Art Work ه

ولی در کل برای یه عنوان Multiplayer Only با 256 نفر در یک مپ خیلییییی جالبه .

ٌE3 پارسال خوب یادم نیست ولی فکر نمیکنم چیزی که ازش نشون دادن تو این مایه ها بود ؟!!

E3 پارسال خوب یادم نیست ولی فکر نمیکنم چیزی که ازش نشون دادن تو این مایه ها بود ؟!!
یه دمو CG بود فکر کنم که حال و هوای بازی رو نشون میداد.
چیز جالب در این بازی جوخه بندیه مثلا 8 نفر اسنایپر ها هستن و 8 نفر تخریب چی و خط شکن یعنی یه همکاری 128 نفره وااااااااااااای:eek:

خوشمان آمد !! البته یه سری از تصاویر که از بالای مپها هست ، Art Work ه
کدومش؟ :دی

اگه اینو میگی، مشخصه که In-Engine و رندر شدست.
------------
امیدوارم بازی خوش ساختی بشه.
تصور کنید تو این مپ‌ها و با این تعداد بازیکن چه تاکتیک‌های مختلفی رو میشه پیاده کرد که اینطوری بازی خیلی جذاب میشه.

تصور کنید تو این مپ‌ها و با این تعداد بازیکن چه تاکتیک‌های مختلفی رو میشه پیاده کرد که اینطوری بازی خیلی جذاب میشه.
به شرطی که مپها بزرگ هم باشن نه که مثل RE2 تو فسقله مپ 60 نفر آدم ریختن:cheesygri

هنوز هم این بازی یه خرده غیر قابل باوره مخصوصا با این عکسا بیشتر شد .امیدوارم این بازی سرورهای باورنکردنی هم داشته باشه

فکی نمی کنم سرور های خیلی باورنکردنی بخواد .. چون مثلا تو کیل زون در آن واحد هزاران نفر بازی می کنن
در این بازی هم همین طوره با این تفاوت که تعداد افراد در هر مپ بیشتر و تعداد کل مپ ها کمتره ؟!!

ولی فکر کنم مشکل اصلی پهنای باند برای کاربر خانگی باشه ... فرض کن در آن واحد 255 نفر تو مپ دارن ورجه وورجه می کنن و تمام حرکاتشون باید بدون لگ به سیستم تو منتقل بشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or