تصاویر جدید از Heavy Rain

• Thread starter Thread starter starx
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

starx

کاربر سایت

IMO:
گرافیک بازی مثل همیشه زیباست فقط محیط های بیرونی یه مقدار ساده و بی روح به نظر میاد فکرم نمیکنم نیازی به توضیح باشه این عکسا هم مثل بقیه عکسایی که این روزا مد شده هیچ کدوم Realtime نیستن.البته تا فن های عزیز نریختن سر من بگم که In engine هستن.​

Last edited by a moderator:
WoW Wow....:eek:
واقعا گرافیکش عالی هستش.سبک گرافیکش مرا یاد alanwake می ندازه.(چهره های پر جزئیات و محیط استثنایی با نور پردازی بسیار زیبا)

lمن فکر کنم ناشرش خود سونی باشه اگه اشتباه نکنم :confused: نمیدونم
اصلا اشتباه نكردي دوست من;)
heavy-rain-20060510115318760.jpg
Publisher by SCEA

من که تریلرشو میدیدم کاملا مشخصه که گیم پلی هست!
میدونید سبکش مثله فارنهایت هست فقط دکمه میزنی و داستان رو ادامه میدی!
عجب جزئیاتی میگم احتمال نداره واسه 360 بیاد؟
درسته جزییات بالایی داره اما دیگه فکر نمیکنم به کیلزون برسه!
این عکس دقیقا از همون تریلر گرفته شده:
heavy-rain-the-origami-killer-20080820095824333.jpg

درسته جزییات بالایی داره اما دیگه فکر نمیکنم به کیلزون برسه!
شما این دو تا بازی رو با هم مقایسه نکن؛چون kz2 محیط های شلوغتری داره اما گرافیکش اصلا به پای HR نمی رسه.در مقابل HR محیط های کوچک تری داره اما جزئیاتش بالاست.پس نمی شه این دوتا بازی رو با هم مقایسه کرد.

ps3terabay اره دیگه ناشرش سونی SCE(sony computer entertimentدر ضمن مقایسه این بازی با killzone کار اشتباهیه ادوینچر روی گرافیک استواره بایدم با جزییات باشه اما اکشن چون هر صحنه یه بار دیده میشه احتیاج به 100% جزییات نیست که killzone وسونی این کارم خوب انجام دادن...

شما این دو تا بازی رو با هم مقایسه نکن؛چون kz2 محیط های شلوغتری داره اما گرافیکش اصلا به پای HR نمی رسه.در مقابل HR محیط های کوچک تری داره اما جزئیاتش بالاست.پس نمی شه این دوتا بازی رو با هم مقایسه کرد.
دلیل نمیشه چون Killzone 2 محیط های شلوغ تری داره پس گرافیکش در حد HR نیست!!!
شما فقط یک تریلر از Killzone 2 ببین و با HR مقایسه کن . هیچ بازی رو فعلا حداقل من ندیدم که جزئیاتی در حد کیلزون 2 داشته باشه (البته Crysis بحثش جداست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or