تصاویر جدید از God of War III

emperor 69

Killer
کاربر سایت
سلام

این عکس هایی که میذارم فکر میکنم جدید هستش و از مدیران محترم درخواست دارم اگه عکس ها تکراری یا تاپیک تکراری بود این تاپیک رو حذف کنند ممنون میشم در ضمن اگه تکراری بود از همه ی دوستان عذر خواهی میکنم

خلاصه ببخشید اگه تکراری بود :

ss_god31.jpg.jpg

بزرگتر

ss_god34.jpg.jpg

بزرگتر

ss_god3.jpg.jpg

بزرگتر

ss_god32.jpg.jpg

بزرگتر

ss_god35.jpg.jpg

بزرگتر

ss_god33.jpg.jpg

بزرگتر

این همون دموی e3 هست که تو کنفرانس به خاطر کمبود وقت فکر کنم همش رو نشون ندادن!!!چون همون فرداش من این رو دیدم(مربوط به دموی توی نمایشگاه که برای ملت گزاشته و ملت بازی کردن بوده فکر کنم! )
حدود 13 دقیقه بود!!!

این دومیش خدای سوزنه؟:دی
توی شماره 2 اون نبرد رو نشون میدادن من خیلی خوشم اومد ازش!وای خدایا شماره سوم چقدر Boss fight داره!!!!!

ارتورك مربوط به نبرد كريتوس با هادس خارقلادست

در افسانه هاي يونان قدرته هادس رو در بعضي جهات بيشتر از زئوس ميدونستن فقط به خاطر قرعه بدشانسيه اون بوده كه دنياي زيرين به اون افتاده;)

براي اين بازي نانوثانيه شماري ميكنم:biggrin1:

این دومیش خدای سوزنه؟:biggrin1:

اون عزيز هادس سرسخته خداي دنياي زيرين(تارتاروس)

این کلاه خوده چیه؟؟؟؟ فکر کنم کلاه آپولو باشه! تو یکی از ART WORK ها بود! الان میرم پیداش میکنم پستم رو ویرایش میکنم و تایید یا تکذیب میکنم پستم رو!!!!

این مجله ترکونده !!! دمش جیز!

ویرایش بله به نظر میرسه خودشه!البته یک تفاوت هایی دارند!

gow_news_apollo.jpg

واقعا gow3 اگه بهترین بازی سال 2010 نشه خیلی نامردیه.
تازه این که یکی از غولاشه باید کشت،فرض کنید باید زئوس،پوسایدن،شاید اطلس و بقیه این گوریل ها:biggrin1:،خدای آتیش:biggrin1:ابر،طوفان،مه،نیمه ابری و...:biggrin1:
واقعا بازی جالبیه ولی به نظرم قسمت سه داستان پیچیده ای نداشته باشه چون هر چی اتفاق بود تو قسمت های قبلی افتاد و حالا فقط داسان آدم کشیه.:biggrin1:

واقعا gow3 اگه بهترین بازی سال 2010 نشه خیلی نامردیه.
تازه این که یکی از غولاشه باید کشت،فرض کنید باید زئوس،پوسایدن،شاید اطلس و بقیه این گوریل ها:biggrin1:،خدای آتیش:biggrin1:ابر،طوفان،مه،نیمه ابری و...:biggrin1:
واقعا بازی جالبیه ولی به نظرم قسمت سه داستان پیچیده ای نداشته باشه چون هر چی اتفاق بود تو قسمت های قبلی افتاد و حالا فقط داسان آدم کشیه.:biggrin1:
اتفاقا این قسمت داستان خیلی پیچیده تری نسبت به سه شماره ی قبلی خواهد داشت چون سوالات خیلی زیادی هست که باید جواب داده بشه که تو تاپیکش هم بحث زیادی راجبش شد.مثلا اگه کریتوس بخواد هیدیز رو بکشه و هیدیز بمیره چی میشه چون هیدیز خودش خدای underworld ه واگه بمیره کجا میره ؟! مرده ها چی میشن اونوقت اگه کسی بمیره کجا میره ؟! اگه هیدیز نمیره شاید بخواد با برادر کریتوس بره سراغش و هزاران احتمال دیگه ... و حتی این قضیه ی مردن یا نمردن کریتوس هم بد جور واگیر دار شده و همینطور بقیه ی خداها که چه جوری با کریتوس بجنگن و چه بلایی سرشون بیاد و بعد چه اتفاقی بیوفته خودش می تونه داستان پرباری رو داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or