تصاویر جدید از God of War III

emperor 69

Killer
کاربر سایت
سلام

این عکس هایی که میذارم فکر میکنم جدید هستش و از مدیران محترم درخواست دارم اگه عکس ها تکراری یا تاپیک تکراری بود این تاپیک رو حذف کنند ممنون میشم در ضمن اگه تکراری بود از همه ی دوستان عذر خواهی میکنم

خلاصه ببخشید اگه تکراری بود :

ss_god31.jpg.jpg

بزرگتر

ss_god34.jpg.jpg

بزرگتر

ss_god3.jpg.jpg

بزرگتر

ss_god32.jpg.jpg

بزرگتر

ss_god35.jpg.jpg

بزرگتر

ss_god33.jpg.jpg

بزرگتر

لطفا بهانه های بنی اسرائیلی نگرید مطمئن باشید این بهترین گرافیک برای این سبک هست و هیچ تغییر خاصیم نمیکنه..

فقط من موندم آدمها چه جوری رنگ عوض میکنن..!

اين بازی از نظر هنری و گرافيکی از نسخه های قبل بهتر ميشه چون کارگردان بازی آقایamussen طراح ارشد بازی در دو نسخه قبل بوده.يه موضوع جالب ميدونيد چه کسی درE3 دمو اين بازيو بازی ميکرد؟طراح ارشد سلاح ها و مبارزات آقایtod puppy

از همه جهات زیباست !
فقط آتیش خیلی ضایع هست ! بقیه عناصر خیلی خوب هست ! مخصوصا خون که کیلویی میپاشه زمین !:cheesygri
آتیش که آره! ضایس! ولی خون چی؟! مگه این طرف انسانه که 5 لیتر خون داشته باشه!؟!‌:laughing: به اندازه ی جثه اش خون داره دیگه!!!

آتیش که آره! ضایس! ولی خون چی؟! مگه این طرف انسانه که 5 لیتر خون داشته باشه!؟!‌:laughing: به اندازه ی جثه اش خون داره دیگه!!!
اخه اینم شد ایراد؟
خواهشا ایرادای بنی اسرائیلی نگیرید.تو پستای بالا هم گفته شده!
یکی از نکات بارز سری ng اون بشکه های خونشه!
برای یه همچین سبکی اینقدر خون واقعا لازمه.;)

اخه اینم شد ایراد؟
خواهشا ایرادای بنی اسرائیلی نگیرید.تو پستای بالا هم گفته شده!
یکی از نکات بارز سری ng اون بشکه های خونشه!
برای یه همچین سبکی اینقدر خون واقعا لازمه.;)

این ایراد بنی اسرائیلی که شما می گی رو جناب Chief گرفتن! اون وقت شما پست من رو نقل قول میکنی؟! وگرنه من عاشق این بازی ام! اگه بدترین ایرادات رو هم داشته باشه من حاضرم بهش 10/10 بدم! پس خواهشا اینو به کسی بگید که این ایراد رو گرفته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or