emperor 69 Killer کاربر سایت Feb 13, 2009 #1 سلام این عکس هایی که میذارم فکر میکنم جدید هستش و از مدیران محترم درخواست دارم اگه عکس ها تکراری یا تاپیک تکراری بود این تاپیک رو حذف کنند ممنون میشم در ضمن اگه تکراری بود از همه ی دوستان عذر خواهی میکنم خلاصه ببخشید اگه تکراری بود : بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
سلام این عکس هایی که میذارم فکر میکنم جدید هستش و از مدیران محترم درخواست دارم اگه عکس ها تکراری یا تاپیک تکراری بود این تاپیک رو حذف کنند ممنون میشم در ضمن اگه تکراری بود از همه ی دوستان عذر خواهی میکنم خلاصه ببخشید اگه تکراری بود : بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Feb 15, 2009 #16 بله اینها مال تریلر دیروزی هستند که خیلی عالیه.
Fratos کاربر سایت Mar 4, 2009 #18 نوشته شده توسط emperor 69: یه عکس جدید از بازی : بزرگتر بیشتر... ArtWork :biggrin1:.
emperor 69 Killer کاربر سایت Mar 4, 2009 #19 artworks های جدید از این بازی : بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
emperor 69 Killer کاربر سایت May 25, 2009 #20 بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر آخرین ویرایش: May 25, 2009
Mr.boss کاربر سایت May 25, 2009 #21 بزرگتر بیشتر... چرا اینقد قیافش عوض شده خیلی زشت شده نه؟!!!!!(شکل بینی ش رو تغییر دادن):biggrin1::smile:
بزرگتر بیشتر... چرا اینقد قیافش عوض شده خیلی زشت شده نه؟!!!!!(شکل بینی ش رو تغییر دادن):biggrin1::smile:
Red_Yashar کاربر سایت May 25, 2009 #22 نوشته شده توسط Mr.boss: چرا اینقد قیافش عوض شده خیلی زشت شده نه؟!!!!!(شکل بینی ش رو تغییر دادن):biggrin1::smile: بیشتر... خوب بابا بنده خدا کریتوس هم آدمه، دل داره! حالا جوون مردم رفته دماغوش رو عمل کنه چه اشکالی داره؟
نوشته شده توسط Mr.boss: چرا اینقد قیافش عوض شده خیلی زشت شده نه؟!!!!!(شکل بینی ش رو تغییر دادن):biggrin1::smile: بیشتر... خوب بابا بنده خدا کریتوس هم آدمه، دل داره! حالا جوون مردم رفته دماغوش رو عمل کنه چه اشکالی داره؟
Robin Hood کاربر سایت May 25, 2009 #23 چرا اینقد قیافش عوض شده خیلی زشت شده نه؟!!!!!(شکل بینی ش رو تغییر دادن):biggrin1: بیشتر... یعنی ایراد از این بنی اسرائیلی تر نمیشد ازش گرفت! congratulations !
چرا اینقد قیافش عوض شده خیلی زشت شده نه؟!!!!!(شکل بینی ش رو تغییر دادن):biggrin1: بیشتر... یعنی ایراد از این بنی اسرائیلی تر نمیشد ازش گرفت! congratulations !
Robin Hood کاربر سایت Jun 3, 2009 #26 اگه گرافیک بازی مثل این عکسا باشه هنوز خیلی باید روش کار کنن. بیشتر... -------------------------- این تصاویر حتما از نمایش فوق العاده این بازی در E3 ـه واقعا جزو بهترین بازیهای این نسل از نظر گرافیکیه خیلی زیباست. ممنون Last edited by a moderator: Jun 3, 2009
اگه گرافیک بازی مثل این عکسا باشه هنوز خیلی باید روش کار کنن. بیشتر... -------------------------- این تصاویر حتما از نمایش فوق العاده این بازی در E3 ـه واقعا جزو بهترین بازیهای این نسل از نظر گرافیکیه خیلی زیباست. ممنون
Silenthill_ir کاربر سایت Jun 3, 2009 #28 من هم فكر مي كردم گرافيكش بالا تره . انتظارم بالا بود . اما خوبه . GOOD LUCK
O Only PS3 کاربر سایت Jun 3, 2009 #29 ديشب وقتي بازي رو نشون داد در كما رفتم!!!واقعا بازي محشره!!به قول آرش فك همه رو زمين بود!:biggrin1: حرف نداره!تا مارچ 2010 بايد صبر كرد!
ديشب وقتي بازي رو نشون داد در كما رفتم!!!واقعا بازي محشره!!به قول آرش فك همه رو زمين بود!:biggrin1: حرف نداره!تا مارچ 2010 بايد صبر كرد!
Rover کاربر سایت Jun 3, 2009 #30 به محض اینکه بیاد تو بزار میخرمشیکی این، یکی GT ارزش خرید کنسول رو داره.