Buyma Your Onestop Merchshop کاربر سایت Jun 2, 2009 #1 خوب همونجوری کهمیدونید این بازی در کنفرانس Microsoft به نمایش در اومد و بازی قابل قبولی هم بود اینم اولین تصاویر از بازی More
خوب همونجوری کهمیدونید این بازی در کنفرانس Microsoft به نمایش در اومد و بازی قابل قبولی هم بود اینم اولین تصاویر از بازی More
LiviNG D3AD کاربر سایت Aug 5, 2009 #63 داداشم که این عکس ها رو میبینه باورش نمیشه بازی گرافیکش همین باشه !! فک میکنه تریلر های HD هستن !! :laughing:
داداشم که این عکس ها رو میبینه باورش نمیشه بازی گرافیکش همین باشه !! فک میکنه تریلر های HD هستن !! :laughing:
D.A.K.E کاربر سایت Aug 6, 2009 #64 بچه ها من دایل اپم یکمم بیکار ! :d و دیگه نمیتونم ببخشید ! میگم حالا اگر کسی خواست بگه بزارم !
emperor 69 Killer کاربر سایت Aug 12, 2009 #65 بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
Pythonistas کاربر سایت Aug 12, 2009 #66 بزرگتر بزرگتر بیشتر... چقدر شبیه پیکان هستن! امتیازش از ایران خودرو خریدن!:biggrin1:
† Salvatore † کاربر سایت Aug 12, 2009 #67 با این پیشرفتی که داره فک کنم حجمش از دو تا دیسک بیشتر میشه :biggrin1:
desprado کاربر سایت Aug 15, 2009 #71 نوشته شده توسط ™SHADOW: ایول از NFS باحالتر میزنه ها ... بیشتر... لطفا یه چنین ابر بازی رو با هر بازی مقایسه نکنید تنها عنوان قابل رقابت حال حاظر با این بازی .. gt5 هست و بس
نوشته شده توسط ™SHADOW: ایول از NFS باحالتر میزنه ها ... بیشتر... لطفا یه چنین ابر بازی رو با هر بازی مقایسه نکنید تنها عنوان قابل رقابت حال حاظر با این بازی .. gt5 هست و بس
FC Barcelona کاربر سایت Aug 15, 2009 #72 پیکان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اندکی با پیکان تفاوت داره!! شاید داره اونجا تولید میشه!:biggrin1:
پیکان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اندکی با پیکان تفاوت داره!! شاید داره اونجا تولید میشه!:biggrin1:
Noirique کاربر سایت Aug 19, 2009 #75 به به Reventon هم اضافه شد !!! Spoiler فکر کنم قبلا یجایی اعلام کرده بودن ولی تائید نشده بود .