تصاویر جدید از Forza motorsport 3

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
خوب همونجوری کهمیدونید این بازی در کنفرانس Microsoft به نمایش در اومد و بازی قابل قبولی هم بود
اینم اولین تصاویر از بازی

FM3_E3_Scuderia_3(1).jpg

FM3_E3_Fiorano_2(1).jpg

FM3_E3_R8(1).jpg

More

اینقدر به دلتون صابون نزنید این عکسایی که تو پست اول دیدین همه pre render بود! و ingame نیستن!
دوستان تریلری که توی کنفرانس پخش شد رو هم ببینین بد نیست ! تفاوتهایی با این عکسها داره.
این عکس ها همه ingame هست ولی از همون حقه GT5 استفاده می کنه، گرفتن عکس در حالت photo mode و با AA خیلی بالا.
البته turn 10 هم گفته که این عکس ها همانطور که گفتن جدید تر از اون دموی E3 هست. حتی trailerی که در سایت Forza3 هست الان با تریلر داخل نمایشگاه فرق داره.

جالبیه کار F3 اینه که قراره حدوداً 5 ماه دیگه عرضه بشه در صورتی که اولین بار در E3 2009 عنوان شد. یعنی مثل GT ملت رو چندین سال مسخره خودش نکرده و هر روز یه تاریخ انتشار ارائه بده. پروژه رو مخفی نگاه داشته بودن.

جالبیه کار F3 اینه که قراره حدوداً 5 ماه دیگه عرضه بشه در صورتی که اولین بار در E3 2009 عنوان شد. یعنی مثل GT ملت رو چندین سال مسخره خودش نکرده و هر روز یه تاریخ انتشار ارائه بده. پروژه رو مخفی نگاه داشته بودن.
البته یه فرقیم که دارن اینه که اصلا نمیشه فروزا رو با ابر بازیی مثله GT مقایسه کرد!
بهر حال یه تفاوتایی تو کلاس کاریشونم هست دیگه:biggrin1:
این عکس ها همه ingame هست ولی از همون حقه GT5 استفاده می کنه، گرفتن عکس در حالت photo mode و با AA خیلی بالا.
باز تو فوتو موده GT5 خودت تکونش میدی! اما این عکسارو یه نیگا بندازی تابلوئه نمیشه تکونش داد تو عکس اول نگاه کن چه تکسچر خوفناکی داره چراغ عقب ماشین!!یا اون رفرش ریت روی خود ماشین!
یا فرمونه ماشین که بیش از حد دایره هست و خودتم میدونی تو کامپیوتر دایره بی معنیه و یه همچین تصویری anti aliasing نجومیی میخواد

آخرین ویرایش:
البته یه فرقیم که دارن اینه که اصلا نمیشه فروزا رو با ابر بازیی مثله GT مقایسه کرد!
مقایسه باید ببینی تو چه زمینه ای داره انجام می شه؟
تو تعداد ماشین، تعداد جاده، پوشش طیف وسیعی از سبک های ماشین سواری، گرافیک فوق العاده در زمینه جزییات ماشین که خوب مسلمه GT5 یک برتری واضح داره.
ولی فورزا از لحاظ تیونیگ که به فرض یک ماشین عادی رو که می خری تو بازی به یک ماشین مخصوص drift تبدیل کنی از لحاظ ضریب دنده، کمک ها، لاستیک و ... همچنین تیونیگ ظاهری دست gamer رو خیلی باز تر گذاشته و امکانات بیشتری داره. نقاشی ماشین هم امکان جدید forza 2 بود که چیز خیلی جالبی بود.
البته damage هم که همیشه در forza بوده ولی اولین بار قراره در GT5 نمایش داده بشه که هنوز trailer واضحی در این مورد نیومده ازش که بشه نظر خاصی داد.

از لحاظ گیم پلی هم که واقعاً اگر کسی هر دو رو بازی کرده باشه نمی تونه بگه دقیقاً کدوم بهتره چون هر کدومشون یسری مزایا و معایب و برتری هایی نسبت به همدیگه دارن در کنترل و رانندگی. تو هوش مصنوعی هم gt همیشه مشکلات خاصی داشته از جمله عدم درک ماشین شما توسط حریفان که البته تو forza هم زیاد فرق خاصی نداره با اون اگر بخوایم اینا رو با simulation های واقعی در pc مقایسه کنیم.
مد drift در GT هم که با توجه به تریلر های منتشر شده به Forza3 اضافه شده.
اما این عکسارو یه نیگا بندازی تابلوئه نمیشه تکونش داد
محمد دقیقاً این تابلو بودن رو می شه بگی از کجا می شه فهمید چون من چیزی نمی بینم؟:d
تو عکس اول نگاه کن چه تکسچر خوفناکی داره چراغ عقب ماشین!!
به بدنه همون ماشین نگاه کن که چه شکلیه و نورپردازی روش، که خیلی هم بالا نیست گرافیکش یعنی همون عکس اول اگر چراغ رو بزاریم کنار بدنه ماشین از ماشین های GT پایین تره گرافیکش. نوع انحنای گلگیر عقب هم می تونه این موضوع رو نشون بده که این تصویر، تصویر بازیه.
یا فرمونه ماشین که بیش از حد دایره هست و خودتم میدونی تو کامپیوتر دایره بی معنیه و یه همچین تصویری anti aliasing نجومیی میخواد
در بالا خوب گفتم که این عکسه به چه صورت هست ولی این عکس ها با prerender بودن خیلی فرق دارن.

چیزی که مسلمه گرافیک ماشین های این بازی (با چیزی که تا الان نشون دادن) باز از GT5 پایین تره ولی خوب در کل بخوایم حساب کنیم با توجه به وقت کمتری که برای این بازی گذاشته شده و محیط های خیلی بهتر که اکثراً در GT عکسی هستن و سابقه forza از لحاظ gameplay و اجرا شدن بازی در 60FPS طبق گفته سازنده ها به نظر بازیه قابل قبولی هست در این سبک که می شه خیلی راحت با GT5 مقایسش کرد.

بهر حال یه تفاوتایی تو کلاس کاریشونم هست دیگه:biggrin1:

باز تو فوتو موده GT5 خودت تکونش میدی! اما این عکسارو یه نیگا بندازی تابلوئه نمیشه تکونش داد تو عکس اول نگاه کن چه تکسچر خوفناکی داره چراغ عقب ماشین!!یا اون رفرش ریت روی خود ماشین!
بابا تو چرا اینجوری :evil: من هر چی پست از تو دیدم همش داری بر ضد بقیه حرف می زنی .:mad:
خوب اگه بازی در این حد بود که فبها بازی رو عشق است اگه هم نبود بازم فبها ما PS3 هم داریم GT5 رو عشق است چه فرقی میکنه:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

جدآ :biggrin1: من خودم عکس ها رو بزرگش رو ندیدم نمیدونم من از روی خود سایت عکس ها رو کپی کردم و هیچ دخل و تصرفی تو عکس ها نداشتم :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or