Ali-360 کاربر سایت Sep 22, 2007 #3 لطفا از این به بعد هر کس عکس میزارد لینکش را هم بزارد ، با تشکر لینک؟ موفق باشید
S sam عضو جدید Sep 22, 2007 #4 عکس ها قدیمی هستن و فکر کنم دوستان تو تاپیک عکس ها و تریلر های E3 گذاشته بودن
old_snake کاربر سایت Sep 22, 2007 #5 نوشته شده توسط sam: عکس ها قدیمی هستن و فکر کنم دوستان تو تاپیک عکس ها و تریلر های E3 گذاشته بودن بیشتر... عکس ها مال 20 sep هستند . لینک؟ بیشتر... به خدا من عکس ها رو آپلود میکنم که از این مشکلها وجود نداشته باشه ! شاید سایت www.supload.com برای ISP ی که ازش اینترنت میگیرین ف ی ل ت ر :confused: در هر صورت من لینک رو هم براتون میذارم لینک در ضمن : به تاریخ عکس ها توجه کنید !
نوشته شده توسط sam: عکس ها قدیمی هستن و فکر کنم دوستان تو تاپیک عکس ها و تریلر های E3 گذاشته بودن بیشتر... عکس ها مال 20 sep هستند . لینک؟ بیشتر... به خدا من عکس ها رو آپلود میکنم که از این مشکلها وجود نداشته باشه ! شاید سایت www.supload.com برای ISP ی که ازش اینترنت میگیرین ف ی ل ت ر :confused: در هر صورت من لینک رو هم براتون میذارم لینک در ضمن : به تاریخ عکس ها توجه کنید !
P papa_roach کاربر سایت Sep 22, 2007 #8 عكسهاي قشنگيه. اميدواريم بازيشم قشنگ باشه. بیشتر... مطمئننا قشنگه ! گیم پلی که عالیه ! گرافیک عالیه ! مثل جی تی ای هم که هست ! دیگه چی میخای ؟ اقا عکس ها جدیده ! من اینارو ندیده بودم !:confused:
عكسهاي قشنگيه. اميدواريم بازيشم قشنگ باشه. بیشتر... مطمئننا قشنگه ! گیم پلی که عالیه ! گرافیک عالیه ! مثل جی تی ای هم که هست ! دیگه چی میخای ؟ اقا عکس ها جدیده ! من اینارو ندیده بودم !:confused:
old_snake کاربر سایت Sep 22, 2007 #9 نوشته شده توسط only godfather: همه عکس ها قدیمیه مال e3 2007 بیشتر... عکس ها مال 20 سپتامبر هست ! تو اون لینکی که دادم نوشته ! پس ؟
نوشته شده توسط only godfather: همه عکس ها قدیمیه مال e3 2007 بیشتر... عکس ها مال 20 سپتامبر هست ! تو اون لینکی که دادم نوشته ! پس ؟
qx_roham_xp کاربر سایت Sep 23, 2007 #10 عکس ها قدیمی هستند اون منبع هم کاری بهش ندارم یک نگاه به گیم اسپات بندازین این ها مربوط به همون آخرین ویدئویی که ساخته شده دیگه........
عکس ها قدیمی هستند اون منبع هم کاری بهش ندارم یک نگاه به گیم اسپات بندازین این ها مربوط به همون آخرین ویدئویی که ساخته شده دیگه........
A Ashi-pc کاربر سایت Oct 2, 2007 #12 این چیه دیگه؟ از بس عکس با محیط آبی از این بازی دیدیم به همین رنگ عادت کردیم
Mojtaba کاربر سایت Oct 29, 2007 #13 تصاویر جدید از بازی : ( برگرفته از سایت PS3 Forums و ... ) آخرین ویرایش: Oct 29, 2007
kiya کاربر سایت Oct 29, 2007 #14 نوشته شده توسط Mojtaba Fisher: تصاویر جدید از بازی : بیشتر... مربوط به ps3 منبع مرسی