تريلر هاي گيم پلي PES 08 رو ديديد؟
اينا چرا اينطوري كمرشون انگار شكسته:confused:
دموش كه واقعا به من زد حال زد:crying1: خودا كنه وقتي ريليز ميشه اينا رو درست كرده باشن
من بدجوري طرفدار PES هستم هااا ولي اينبار اين شيوه دويدن و شكل خم بودن بازيكنا شده عين فيفا شده
فيفا فقط به گرافكش و منوهاش مينازه كه اونم اين دفه PES منو ها رو عالي كار كرده
گرافيكش هم به نظر من واسه يه بازي فوتبال كه ما از دور ميبينيم كاملا مناسبه
كلا به نظر من اصلا فيفا به درد همون غير فوتبالي ها ميخوره
كه دنبال مو خوشگلا ميگردن:biggrin1:
كلا به نظر من اصلا فيفا به درد همون غير فوتبالي ها ميخوره كه دنبال مو خوشگلا ميگردن.
چون ea باید هر سال یک نسخه از madden NFL,NHL,NFS,
NBA,.. رو روی 6,7 تا پلتفرم بده و مطمئنا نمی تونه تمام توجهش رو روی fifa بزاره

وای به حال طرفدارای فیفا که این آقایAC_COH_MGS4 میاد میگه که فیفا به درد کسایی میخوره که دنبال مو خوشگلا هستند.
1- PESداره با این قرطی بازی هاش مثل مصاحبه بعد از بازی و امضا دادن به هواداران خود بازی رو فراموش میکنه.
2- کدوم فوتبالیست ماهر موقع حرکت کردن کمرشو خم میکنه.
3- کدوم تلویزیون فوتبال رو جوری نشون می ده که پای بازیکن معلوم نباشه.انگار روی پاهاشون Motion Bluerانداختن تا مثلا قشنگ تر بشه.
1-لازمه بگم که NFSتوی یک بخش دیگه هست به نام EA GAME که هیچ ربطی هم به EA SPORTنداره که بخواد اختلال در بازی های دیگه ایجاد کنه.
2- همه ی اون بازیهای NHL,NBA.NFLباز هم هیچ ربطی به فیفا نداره همهی این بازیها توی یک استادیو بازی سازی کار میشن و فیفا توی یکی دیگه و اگر هم بخوای قصه پول EAرو بخورید باید بهتون بگم که از این نظر EA غنی غنی هست.
اگه باز هم سوالی بود من در خدمت بچه های باحال بازی سنتر هستم.![]()
بابا اين كونامي داره چيكار ميكنه؟تريلر هاي گيم پلي PES 08 رو ديديد؟
اينا چرا اينطوري كمرشون انگار شكسته:confused:
دموش كه واقعا به من زد حال زد:crying1: خودا كنه وقتي ريليز ميشه اينا رو درست كرده باشن
من بدجوري طرفدار PES هستم هااا ولي اينبار اين شيوه دويدن و شكل خم بودن بازيكنا شده عين فيفا شده
![]()
در مورد اين هم كه كدوم بهتره ديگه هر فوتبالي ميدونه فوتبال به قيافه نيست به شيوه فوتبال بازي كردنه اونايي كه دنبال چه ميدونم مو هاي خوشگل توو فوتبال ميگردن بهتره برن فنال فانتزي بازي كنن توو فوتبال گيم پلي مهمه كه شاخصه خوب PES هم گيم پلي عالي شهفيفا فقط به گرافكش و منوهاش مينازه كه اونم اين دفه PES منو ها رو عالي كار كرده
گرافيكش هم به نظر من واسه يه بازي فوتبال كه ما از دور ميبينيم كاملا مناسبه
كلا به نظر من اصلا فيفا به درد همون غير فوتبالي ها ميخوره
كه دنبال مو خوشگلا ميگردن:biggrin1:
![]()
باکس شات UK بازی