tourk کاربر سایت Jul 18, 2008 #1 سلام دوستان بالاخره بعد از چند سال چند تا عکس درست و حسابی از بازی تو E3 منتشر شده ببینید:arrowd: Spoiler Spoiler Last edited by a moderator: Sep 17, 2009
سلام دوستان بالاخره بعد از چند سال چند تا عکس درست و حسابی از بازی تو E3 منتشر شده ببینید:arrowd: Spoiler Spoiler
BLACK.HAWK کاربر سایت Aug 15, 2009 #18 یادش بخیر 40 نفر تو میدون می کشتیم..... دوستان اون مرحله بازی اول رو یادتون هست که باید تنهایی مرحله رو رد می کردیم؟؟؟؟ چه رکورد هایی داشتم و دارم:cheesygri RESISTANCE رو کسی خواست PM بهم بده... منظورم OPERATION FLASHPOINT:RESISTANCE
یادش بخیر 40 نفر تو میدون می کشتیم..... دوستان اون مرحله بازی اول رو یادتون هست که باید تنهایی مرحله رو رد می کردیم؟؟؟؟ چه رکورد هایی داشتم و دارم:cheesygri RESISTANCE رو کسی خواست PM بهم بده... منظورم OPERATION FLASHPOINT:RESISTANCE
hossein 2 کاربر سایت Aug 28, 2009 #20 خیلی ممنون بابت عکس ها... این جور که معلومه(ظاهر)این یکی از بهترین بازی هایfpsخواهد بود
mehdi-psp کاربر سایت Aug 28, 2009 #21 امیدوارم مثل arma 2 نشه که عکس هاش فوقالعاده بود ولی بازیش خیلی مسخره شد
浪 浪人 کاربر سایت Sep 17, 2009 #22 شات های بخش مولتی پلیر: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ منبع
Robin Hood کاربر سایت Sep 18, 2009 #25 ندیده بودم این عکسا رو مرسی اصلان جان چه وسعتی داره همینطور از نظر گرافیکی عالی به نظر میرسه.
S semejpc کاربر سایت Sep 22, 2009 #28 نوشته شده توسط Niko Bellic: ایول..... کی میاد؟؟؟؟ بیشتر... تا حالا چند نفر این سوال را پرسیدن کسی جواب نداده! 6 اکتبر برای امریکا و کانادا 9 اکتبر برای اروپا
نوشته شده توسط Niko Bellic: ایول..... کی میاد؟؟؟؟ بیشتر... تا حالا چند نفر این سوال را پرسیدن کسی جواب نداده! 6 اکتبر برای امریکا و کانادا 9 اکتبر برای اروپا