.:Arash:. .: Big Boss :. کاربر سایت Jun 15, 2010 #1 Genre: Music Publisher: Ubisoft Release Date: Q4 2010 Also on: PSP, Wii, X360,PS3 ESRB: RP آخرین ویرایش: Aug 20, 2010
W00T1991 کاربر سایت Jun 15, 2010 #2 یه تاپیک زدی همین دو تا عکس و گذاشتی ؟ زحمت کشیدی واقعا خسته نباشی
God_of_game کاربر سایت Jun 15, 2010 #3 نوشته شده توسط W00T1991: یه تاپیک زدی همین دو تا عکس و گذاشتی ؟ زحمت کشیدی واقعا خسته نباشی بیشتر... تااونجایی که من می دونم تک عکس هم قبوله. راستی خوب 2 تا عکس دادن که اقا ارش 2 تا گذاشته دیگه
نوشته شده توسط W00T1991: یه تاپیک زدی همین دو تا عکس و گذاشتی ؟ زحمت کشیدی واقعا خسته نباشی بیشتر... تااونجایی که من می دونم تک عکس هم قبوله. راستی خوب 2 تا عکس دادن که اقا ارش 2 تا گذاشته دیگه
.:Arash:. .: Big Boss :. کاربر سایت Jun 15, 2010 #4 نوشته شده توسط W00T1991: یه تاپیک زدی همین دو تا عکس و گذاشتی ؟ زحمت کشیدی واقعا خسته نباشی بیشتر... وقتی به غیر از این دوتا،عکس دیگه ای از بازی منتشر نشده انتظار داشتید چه چیز دیگه بزارم!؟ نوشته شده توسط God_of_game: تااونجایی که من می دونم تک عکس هم قبوله. راستی خوب 2 تا عکس دادن که اقا ارش 2 تا گذاشته دیگه بیشتر... ممنون از شما دوست عزیز.:smile:
نوشته شده توسط W00T1991: یه تاپیک زدی همین دو تا عکس و گذاشتی ؟ زحمت کشیدی واقعا خسته نباشی بیشتر... وقتی به غیر از این دوتا،عکس دیگه ای از بازی منتشر نشده انتظار داشتید چه چیز دیگه بزارم!؟ نوشته شده توسط God_of_game: تااونجایی که من می دونم تک عکس هم قبوله. راستی خوب 2 تا عکس دادن که اقا ارش 2 تا گذاشته دیگه بیشتر... ممنون از شما دوست عزیز.:smile:
Sweet Lucifer کاربر سایت Aug 20, 2010 #6 به نظر خوب میاد!!:d یوبی تو اینم گند بزنه روح مایکل جکسون ولشون نمی کنه!:d
A.T.HELLBOY کاربر سایت Aug 20, 2010 #8 نوشته شده توسط Matrix007: این بازی برای ps3 هم منتشر میشه.ps3 تو پلتفرمها نیست. بیشتر... الان من نفهمیدم چی گفتین ولی درکل PS3 هم جزو پلتفرم ها هستش .
نوشته شده توسط Matrix007: این بازی برای ps3 هم منتشر میشه.ps3 تو پلتفرمها نیست. بیشتر... الان من نفهمیدم چی گفتین ولی درکل PS3 هم جزو پلتفرم ها هستش .
Matrix007 کاربر سایت Aug 21, 2010 #9 نوشته شده توسط A.T.HELLBOY: الان من نفهمیدم چی گفتین ولی درکل PS3 هم جزو پلتفرم ها هستش . بیشتر... اول Arash پلی 3 رو جز پلتفرمها نزده بود که بعدش ویرایش کرد.منم یاد آوری کردم
نوشته شده توسط A.T.HELLBOY: الان من نفهمیدم چی گفتین ولی درکل PS3 هم جزو پلتفرم ها هستش . بیشتر... اول Arash پلی 3 رو جز پلتفرمها نزده بود که بعدش ویرایش کرد.منم یاد آوری کردم
<{ALTAIR}> کاربر سایت Aug 21, 2010 #10 آقا دستت درد نکنه ما را از خماری یه عکس جدید دراوردی!فقط یه سوال,تو این بازی هم می خونی هم می رقصی یا فقط می رقصی؟
آقا دستت درد نکنه ما را از خماری یه عکس جدید دراوردی!فقط یه سوال,تو این بازی هم می خونی هم می رقصی یا فقط می رقصی؟