تصاویر جدید از بازی Gran Turismo 5 Prologue

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من تا حالا پست های این تاپیک رو نخونده بودم ...

دوستان محترم Xbox Fanboys چند کلمه میخواستم باهاتون درد دل کنم :

آیا از آسمون آیه نازل شده که هر بازی که قراره انحصاری برای PS3 بیاد ، باید یه مشکلی داشته باشه ؟!! درسته ، قبوله که تا حالا این کنسول اونطوری که ازش انتظار میرفت نبوده ، ولی دلیل نمیشه که هر تاپیکی زده میشه شماها بیاین و به هر نحوی که میشه PS3 و بازیهاش رو بکوبید .

اصلا شما بگو از اون Resistance که اولین بود تا MGS 4 و FF و .... همشون آشغال ، ولی دیگه این یکی رو گیر ندین بهش ... بخدا خیلی خوبه ، یعنی تا اینجایی که مشخص شده یکی از بهترین Racing هاست ....
جون من اگه انحصاری 360 بود بازم میومدید میگفتید محیطش فلانه یا دوربینشو یه جایی گذاشتن که ... یا اینکه توی امضاتون با سایز 72 مینوشتین GT5 ؟

من خودم تقریبا همون اوایل که PS3 اومد ، این کنسول رو گرفتم ، بخاطر اینکه اولا فقط یک کنسول نسل جدید رو میخواستم بگیرم که زیاد وقتم به بازی نگذره ( چون قبلا سابقه اعتیاد شدید به بازی داشتم طوری که از همه چی بریده بودم ... )
اینکه PS3 رو انتخاب کردم هم یکی بخاطر BluRay بود ، و یکی هم چون دو کنسول قبلیش خیلی موفق بودن و کلا بیشتر از XBOX بهش شناخت داشتم .

ولی خب واقعا از یک سری از بازیهای 360 هم نمیشه گذشت ، اگر هم تا حالا 360 نگرفتم فقط واسه این بوده که اولا خیلی دچار بازی نشم ، دوما هم مشکلات گرمایی و 3 چراغ قرمز ....

الان هم که این مشکل 360 حل شده من نهایت تا 1 ماه دیگه یدونه Elite میگیرم چون مگه میشه Gear Of War رو بازی نکرد ؟ Ninja Gaiden 2 ؟ Halo 3 و ....

اینارو گفتم که فکر نکنین منم اینوری Fanboy هستم ، راجع بازی های خوب 360 هم اگه همچین صحبتهایی میشد بازم من مشکل داشتم ، ولی خب چون اینجا تعداد افرادی که 360 دارن و شدیدا هم تعصب دارن روی کنسولشون خیلی بیشتره ، بنابراین خیلی کم پیش میاد که 360 اینجا محکوم بشه !

آدم باید در هر زمینه ای واقع بین باشه ، کلا تعصب همه جورش بده ...

ببخشید زیاد حرف زدم ...

فنبویهای 360 آتش بس:hurted1:
حق با شماست آقا نیما

اگر کسی از بروبچ 360 حرف بدی زده ببخشیدش جوگیر شده بوده!:punish:
این بازی واقعا فوق العاده هست و تنها با یه عکس میشه گفت که شاهکاره شاهکار ;)
اما اونور هم PGR4 بازیه بسیار خوبیه که گرد این بازی هم نمیشه

راستی هر وقت 360 گرفتی شیرینیش یادت نره :biggrin1:;)

موفق باشید

160 تصوير جديد از GT5 Prologue

سايت GameSpot به تعداد ذکر شده Shot جديد از بازی منتشر کرده
در مورد اين بازی هم زبان هميشه جلوی بيان قدرتش کم ميآره .. So Enjoy it
به دليل حجم بالای تصاوير از لينک زير استفاده کنيد

موفق باشيد

http://www.gamespot.com/ps3/driving/granturismo5prologue/images.html?sid=6179781

من با این بازی هیچ مشکلی ندارم که هیچ، بسیار هم اونو می‌ستایم، فقط به یک شرط. لطفا عبارت "The Real Driving Simulator" رو از عنوان بازی بردارن ;)

نميگن ماست ما ترشه .. اما Polyphony واقعاً گل کاشته و اگه Real time اينجوری که نشون داده ميشه اجرا شه هجر عنوانی برازندشه چون فوق العادست ..

لطفا عبارت "The Real Driving Simulator" رو از عنوان بازی بردارن ;)

هر موقع سونی یه بازی درست و حسابی بخواد بده بیرون ماکروسافت بلافاصله تو همون سبک یک بازی درست و حسابی میده بیرون برای رقابت با اون بازی مثلا=PGR4 در مقابل GT5 و به احتمال قوی GOW2 در مقابل KillZone2 شایدم NG2 در مقابل GOW3

هر موقع سونی یه بازی درست و حسابی بخواد بده بیرون ماکروسافت بلافاصله تو همون سبک یک بازی درست و حسابی میده بیرون برای رقابت با اون بازی مثلا=PGR4 در مقابل GT5 و به احتمال قوی GOW2 در مقابل KillZone2 شایدم NG2 در مقابل GOW3
شايد gow 2 با killzone2 قابل مقايسه باشه ولي gow3 با ng2 قابل مقايسه نيست gt5 بيشتر بايد با forza2 ( گيم پلي)از لحاظ گرافيك با PGR4

آخرین ویرایش:
چندتا مورد جالب ديدم بايد جواب بدم .
اولا بي انصافي هم حدي داره gt5 از لحاظ طراحي ماشين و گرافيك ماشين حرف اول و اخر را ميزنه ولي ديگه از لحاظ محيطي خدايي با pgr4 قابل مقايسه نيست .

gow3 با ng2 قابل مقايسه نيست

چه جالب شما gow3 اومد كه ميگي قابل مقايسه نيست ؟!!:laughing:
چه قدر از gow3 اطلاع داري؟
از ng2 هم كه فول اطلاعات داريد ؟!

به احتمال قوی GOW2 در مقابل KillZone2

منم خيلي احتمال ميدم كه چنين اتفاقي بيوفته كه gears of ear 2 هون موقع ها پيداش بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or