ولی به این توجه نکردی که این بازی خیلی زود بیاد اواسط 2008 هست و تا اون موقع خیلی وقت هست که رو محیط بازی هم کار کنن زیاد دلتم به این GT5 Prologue خوش نکن چون یه نسخه آزمایشی و مسلما نقاط ضعفی توش وجود داره 
پیشنهاد میشه اینها رو ببینی...من که تا چند تا گیم پلی درست حسابی از بازی نبینم نمیتونم مثل بعضی دوستان به بهو چه چه کنم و بگم عجب گرافیک فوقالعاده و باور نکردنی داره!

که در اون مورد هم تا اونجایی که میدونم هنوز گیمپلی ازش نیومده....)واقعآ موندم هر تاپیکی اگه کسی بیاد چرت و پرت و بگه تاپیک رو به هم بریزه سریعآ از طرف مدیر ها اخطار میگیره و بن میشه!!!!!!! نمیدونم چرا این آقا هر چی دلش میخواد میاد میگه (چ..پ..) و تاپیکها رو بهم میریزه ولی انگار نه انگار !!!! دریغ از یه کارت زرد خواهشآ مدیرا تعادل رو بین کاربرا رعایت کنن رسیدگی کنن اینقدر که برا حرفای این آقا خندیدم که روده هام اومد تو دهنم. متشکرمعزیز من این سایت این قدر مدیر داره که بتونن به همه تاپیک ها رسیدگی کنن و مطمئن باش اگه کسی بخواد جو اینجارو بهم بریزه و چرت و پرت بگه ایکی ثانیه بن میشه!
ولی ماشین هاش عالی کار شده!!یه چیزی که من هیچ وقت نمیفهمم اینه که چرا انقدر روی ماشینها کار میشه ولی مثلآ روی همین سقفی که امین گفت کار نمیشه و گرافیکش این طوریه ؟ جالب اینه که ماشین همیشه در حال حرکته ولی اون سقفه از اول تا آخر ثابته و باید جزییاتش بیشتر از ماشین هم باشه !!

یه چیزی که من هیچ وقت نمیفهمم اینه که چرا انقدر روی ماشینها کار میشه ولی مثلآ روی همین سقفی که امین گفت کار نمیشه و گرافیکش این طوریه ؟ جالب اینه که ماشین همیشه در حال حرکته ولی اون سقفه از اول تا آخر ثابته و باید جزییاتش بیشتر از ماشین هم باشه !!