تصاویر جدید از بازی Gran Turismo 5 Prologue

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جناب trancearena حرفات در مورد گرافیک محیط GT کاملا درسته و من اینو قبول دارم که گرافیک محیطش نسبت به طراحی ماشینهاش خیلی کمتره حتی تو اون تریلری که از بازی پخش شده و گیم پلی بازی رو نشون میده اصلا محیط بازی تو آینه ها تاره و بدتر از اون ماشینی که پشت سرته تو آینه نمیتونی ببینیش:eek: ولی به این توجه نکردی که این بازی خیلی زود بیاد اواسط 2008 هست و تا اون موقع خیلی وقت هست که رو محیط بازی هم کار کنن زیاد دلتم به این GT5 Prologue خوش نکن چون یه نسخه آزمایشی و مسلما نقاط ضعفی توش وجود داره

این حرفتم در مورد بزرگنمایی که سونی انجام میده کاملا درسته مثل 4D یا همون چهاربعدی:laughing: ولی فقط سونی نیست که از این حرفها میزنه بیشتر شرکتها برای فروش بیشتر محصولشون از این مزخرفات تحویل مردم میدن:-"

من که تا چند تا گیم پلی درست حسابی از بازی نبینم نمیتونم مثل بعضی دوستان به بهو چه چه کنم و بگم عجب گرافیک فوقالعاده و باور نکردنی داره!
پیشنهاد میشه اینها رو ببینی...
24083-t_gt5prologue_gc07_gp_cam_wt2_gt.jpg

SD
24082-t_gt5prologue_gc07_gp_cam_wt2_gt_hd.jpg

HD
در ضمن نیازی به چه چه کردن شما هم نیست;)
اینم بگم که خود سایت گیم تریلرز نوشته:
GC 2007 Cam Gameplay Walkthrough
یعنی این سایت دیگه نمیاد به مردم دروغ بگه:-"

دیگه نیایی اینجا بنویسی Formula One هم از اینها داشت و این حرفاااا....
کاملا از مشکلات فریم بازی معلومه که خود بازی هستش.
در مورد کیفیت محیط و جاده ها هم من حرف دوستان رو قبول دارم ولی یه نکته ای اینجاست....
شما برید عکس های واقعی همین پیست ها رو ببینید اونا هم همینجوری خشک و خالی هستند (البته نه اینقدر که تو خود بازی خالی هست ها ولی منظورم این بود که در پیست واقعی هم این جزئیاتی که انتظار دارید نیست:cheesygriالبته به غیر از پیستهای Dirt & Snow;)که در اون مورد هم تا اونجایی که میدونم هنوز گیمپلی ازش نیومده....)

شاید این بازی بتونه طرفداران ps3 رو راضی کنه؟البته بیشتر باید روش کار بشه تا محیط بازی بهتر بشه.درضمن شاید مثل بازیهای دیگه ps3 تاخیر بخوره که اون وقت ........؟؟؟؟:-"/:):((

عزیز من این سایت این قدر مدیر داره که بتونن به همه تاپیک ها رسیدگی کنن و مطمئن باش اگه کسی بخواد جو اینجارو بهم بریزه و چرت و پرت بگه ایکی ثانیه بن میشه!
واقعآ موندم هر تاپیکی اگه کسی بیاد چرت و پرت و بگه تاپیک رو به هم بریزه سریعآ از طرف مدیر ها اخطار میگیره و بن میشه!!!!!!! نمیدونم چرا این آقا هر چی دلش میخواد میاد میگه (چ..پ..) و تاپیکها رو بهم میریزه ولی انگار نه انگار !!!! دریغ از یه کارت زرد خواهشآ مدیرا تعادل رو بین کاربرا رعایت کنن رسیدگی کنن اینقدر که برا حرفای این آقا خندیدم که روده هام اومد تو دهنم. متشکرم

من تا حالا پست های این تاپیک رو نخونده بودم ...

دوستان محترم Xbox Fanboys چند کلمه میخواستم باهاتون درد دل کنم :

آیا از آسمون آیه نازل شده که هر بازی که قراره انحصاری برای PS3 بیاد ، باید یه مشکلی داشته باشه ؟!! درسته ، قبوله که تا حالا این کنسول اونطوری که ازش انتظار میرفت نبوده ، ولی دلیل نمیشه که هر تاپیکی زده میشه شماها بیاین و به هر نحوی که میشه PS3 و بازیهاش رو بکوبید .

اصلا شما بگو از اون Resistance که اولین بود تا MGS 4 و FF و .... همشون آشغال ، ولی دیگه این یکی رو گیر ندین بهش ... بخدا خیلی خوبه ، یعنی تا اینجایی که مشخص شده یکی از بهترین Racing هاست ....
جون من اگه انحصاری 360 بود بازم میومدید میگفتید محیطش فلانه یا دوربینشو یه جایی گذاشتن که ... یا اینکه توی امضاتون با سایز 72 مینوشتین GT5 ؟

من خودم تقریبا همون اوایل که PS3 اومد ، این کنسول رو گرفتم ، بخاطر اینکه اولا فقط یک کنسول نسل جدید رو میخواستم بگیرم که زیاد وقتم به بازی نگذره ( چون قبلا سابقه اعتیاد شدید به بازی داشتم طوری که از همه چی بریده بودم ... )
اینکه PS3 رو انتخاب کردم هم یکی بخاطر BluRay بود ، و یکی هم چون دو کنسول قبلیش خیلی موفق بودن و کلا بیشتر از XBOX بهش شناخت داشتم .

ولی خب واقعا از یک سری از بازیهای 360 هم نمیشه گذشت ، اگر هم تا حالا 360 نگرفتم فقط واسه این بوده که اولا خیلی دچار بازی نشم ، دوما هم مشکلات گرمایی و 3 چراغ قرمز ....

الان هم که این مشکل 360 حل شده من نهایت تا 1 ماه دیگه یدونه Elite میگیرم چون مگه میشه Gear Of War رو بازی نکرد ؟ Ninja Gaiden 2 ؟ Halo 3 و ....

اینارو گفتم که فکر نکنین منم اینوری Fanboy هستم ، راجع بازی های خوب 360 هم اگه همچین صحبتهایی میشد بازم من مشکل داشتم ، ولی خب چون اینجا تعداد افرادی که 360 دارن و شدیدا هم تعصب دارن روی کنسولشون خیلی بیشتره ، بنابراین خیلی کم پیش میاد که 360 اینجا محکوم بشه !

آدم باید در هر زمینه ای واقع بین باشه ، کلا تعصب همه جورش بده ...

ببخشید زیاد حرف زدم ...

سلام
خوبی نیما جون؟!
اگه مظنورت منم که من اون حرف رو الکی نزدم خودت این عکس رو ببین:
http://s2.supload.com/free/16-20070917093053.jpg/view/

من فقط چیزی رو که دیدم گفتم و فکر نمیکنم اشتباه کرده باشم و همین طور هم که دیدی از ماشینش هم تعریف کردم چون واقعا حرف نداره:blushing:

یه چیزی که من هیچ وقت نمیفهمم اینه که چرا انقدر روی ماشینها کار میشه ولی مثلآ روی همین سقفی که امین گفت کار نمیشه و گرافیکش این طوریه ؟ جالب اینه که ماشین همیشه در حال حرکته ولی اون سقفه از اول تا آخر ثابته و باید جزییاتش بیشتر از ماشین هم باشه !!

یه چیزی که من هیچ وقت نمیفهمم اینه که چرا انقدر روی ماشینها کار میشه ولی مثلآ روی همین سقفی که امین گفت کار نمیشه و گرافیکش این طوریه ؟ جالب اینه که ماشین همیشه در حال حرکته ولی اون سقفه از اول تا آخر ثابته و باید جزییاتش بیشتر از ماشین هم باشه !!

خوب ماشين پرتوجه ترين قسمت يه بازي ريسينگ هست كه بايد روش خيلي كار بشه . ولي در مورد سقف يه چيزي نيست كه زياد منو مورد توجه قرار بده با يه بازي fps نيست كه بخوام به همه جا توجه كنم در بازي هاي ريسنگ همون مهم فقط جلوم هست نه جاي ديگه .
البته اگه توجه هم كنيد در بازي gt5 در تابلوهاي تبليغاتي كه روي ديوارها كنار جاده ها هم هست بسيار پرجزئيات كار كردند چرا كه همون چيزي كه گفتم چيزي كه ادم توجه ميكنه .

يا مثلا اگه به مانيتور هاي روي ديوار هم دقت كنييد خيلي خوب كار كردند .
ولي ديگه اينجا را نميدونم امين چرا به سقف دقت كرده ؟:biggrin1: پسر جاي ديگه را نتونستي پيدا كني ؟
در بازي pgr4 اشكال گيري هايي مثل اقاي امين تا حدزيادي جلوگيري شده .

ودر كل gt5 بازي خيلي فوق العاده اي هست ماشين ها با طراحي خارق العاده و بدون اجازه دادن حتي يه اشكال گيري گرافيك دارند !
و اينكه در محيط بازي هم درسته كه زياد پرجزئيات نيست ولي رنگ بندي ها خيلي واقعي انجام شده كه ادم حس واقعي بودن محيط را ميده .
بالاخره هنوز خيلي وقت مونده براي عرضه gt5 و مطمئنا اين مشكلها هم رفع ميشه و يه بازي بي نقصي از اب در مياد :love:

سلام آريا :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

اولاً من فکر ميکنم بهتر ميشه مسلما تا موقعی که بازی بياد بيرون (هرچند که همينشم اگه باشه بياد شاخ همه رو ميشکونه)
اما به نظر من دليل کمکاری روی اون قسمت ها توجه کمتر هست ، يه ميآنگين بين اشخاص که مثل خودت ريز بينی ميکنن با افرادی که به ماشين توجه ميکنن و ميگن عجب بازی باحالی بگير اونوقت متوجه ميشی دليل توليد کننده ها هم برای کار بيشتر روی اون قسمت ها چيه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or