از این تصاویر هولناک برای Formula One Championship Edition هم داشتیم
http://image.com.com/gamespot/images/2007/087/928392_20070329_screen016.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2007/087/928392_20070329_screen021.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2007/087/928392_20070329_screen025.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2007/087/928392_20070329_screen023.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2007/087/928392_20070329_screen018.jpg
سازنده ها تا خرخره محیط بازی رو از تصاویر دو بعدی پر کرده بودن که فقط برای عکس ثابت قشنگ بود! GT:5 P هم تا اونجایی که من از رو ترایلرهاش دیدم به همین منواله!
حالا ایشالا این یکی مثل اون نشه.
بله دیدم. ولی چیزی که من میبینم خیلی ها نمیبینن :biggrin1: لازمه یه توضیح کوچولو در مورد این عکسا و تریلر ها بدم:شما اين گيم پلي رو ديدي ؟! چيزي كه توي اين گيم پلي مشخصه اينه كه گرافيك بازي فجيعه.شكي هم توي اين زمينه نيست. چشماي من و هركس ديگه اي كه اين گيم پلي رو ديده اين طور برداشت كرده كه گرافيكش باورنكردنيه مخصوصآ توي HD .
برای منم جالبه که شما اصلآ توجه نکردی که من چی گفتم و به چه علت اون ف ی ل ت ر رو گزاشتم! بهتر شما دوباره بری اون پست منو مطالعه کنی.برای من خیلی جالبه!!!
شما میای برای halo3 ف ی ل ت ر میزاری و گرافیک رابالاتر می بری. و میگی عجب گرافیکی.
بعدش موقع gt5 که می شه بازی گرافیکش خیلی پایین هست!!!!
تو یکی از همین تاپیک های مربوط به GT5 بود که من نظرمو در مورد طراحی ماشینها گفتم که البته حوصلشو ندارم برم پیداش کنم خودت میتونی سرچی بزنی و پیداش کنیشما میای می گی محیط دو بعدی بعد اشاره نمی کنی بازی طراحی ماشیناش بدون نقصه.
خب اين كه توي عكسها واضحه گرافيك محيط پايينه و چيزي هست كه گويا هيچ كي نميخواد بهش توجه كنه.توي Forza 2 هم به همين صورت بود و توي GT5 هم همين طور. البته هنوز تا عرضه بازي خيلي مونده و اين نسخه Prologue هست ولي اگه تا زمان عرضه هم درست نشه من زياد تعجب نميكنم چون اين موضوع رو توي خيلي از بازيها ديدم. ( كه البته PGR توي اين زمينه خيلي بهتر عمل ميكنه )چیزی که تو این عکسا و دمو ها مشخص طراحی و فیزیک عالی ماشین هاست که در بالاترین سطح قرار داره ولی در مقابل اون گرافیک ضعیف و ناامید کننده محیط بازیست! که خیلی هم خشک و خالیه! سازنده هم تا اونجا که تونسته از تصاویر دو بعدی استفاده کرده! که این سبک فقط برای تصاویر ثابت قشنگه.
آقا من نوكرتم ! يه چيزهايي ميگي كه عبارت "ايراد بني اسراييلي" جلوش لنگ ميندازه !! يعني چي دوربين مياد پايين و سينمايي ميشه ؟! اين گيم پلي جلوي چشم مردم بازي شده و مشكلي نداره. حالا توي اين بازي همچين دوربيني ساختن و خيلي ها (از جمله خودم) يكي از بهترين ويژگي هاي بازيهاي اين سبك رو اين دوربين ميدونيم كه بازي رو فوق العاده واقعي تر ميكنه نميدونم مشكل چيه ؟!!این دمویی هم که شما میگی باز سازنده از بهترین روش برای نشون دادن گیم پلی استفاده کرده!
استفاده از دوربین داخل ماشین که دوربین میاد پایینتر و تصویر یه حالت سینمایی پیدا میکنه و تو این نوع دوربین چیزی که بیشتر تو چشم میاد جاده و ماشینهاست, محیط بازی هم که بر اثر حرکت و سرعت دوربین تار میشه و چیزی مشخص نمیشه! (برای نمونه بازی Formula One Championship Edition هم دمو های گیم پلی ش به همین صورت بود و گرافیک فجیعی نشون میداد) کلآ سونی تو این چند ساله از این کارا زیاد کرده! نمونش GT4 و Formula One Championship Edition
اینا توضیح نیستند معلومه همینجوری یه چیزی میخوای بپرونیبله دیدم. ولی چیزی که من میبینم خیلی ها نمیبینن :biggrin1: لازمه یه توضیح کوچولو در مورد این عکسا و تریلر ها بدم:
من نمیدونم از عکس چه جوری فیزیک بازی (اونم در بالاترین سطح) معلوم میشه ؟ اگه میشه شما به من بگید چه جوری...؟چیزی که تو این عکسا و دمو ها مشخص طراحی و فیزیک عالی ماشین هاست که در بالاترین سطح قرار داره ولی در مقابل اون گرافیک ضعیف و ناامید کننده محیط بازیست!

اصلا معلوم هست چی میگی؟داری از گیمپلی تعریف میکنی ؟نکنه یه Hands-On از بازی تجربه کردی تو Leipzig...:biggrin1:?پس تا اومدن بازی فقط صبر کنید! ایشالا که بازی از نظر گرافیکی از همه نظر عالی از آب در بیاد ( از نظر گیم پلی که مطمئنآ باید بازی خیلی خوبی از آب در بیاد )
شما که همه این حقه ها رو بلدی چرا نمیری خودت توی Polyphonic Digital , بازی رو تست کنی بهشون بگی مردم با این چیزا گول نمیخورن...؟برای منم جالبه که شما اصلآ توجه نکردی که من چی گفتم و به چه علت اون ف ی ل ت ر رو گزاشتم! بهتر شما دوباره بری اون پست منو مطالعه کنی.
بازی که در طول سری خود 50 میلیون نسخه فروش کرده اینو بدون که از نظر ما آماتورها که تازه یه ذره میفهمیم دنیای بازیسازی چیه یه ذره ایراد هم بهش وارد نیست.....همونطور که هیلو در طول سری خودش از مشکلات گرافیکی رنج میبرد....ولی الان میبینی که همه از جمله خود من طرفدارشن حتی بعد از این دمویی که توی E3 نشون دادند خیلی ها از مشکلات گرافیکی این بازی گفتند اما میبینی که الان اون جو از بین رفته و همه منتظرشن (خودتم میدونی الان عنصری که کیلزون رو از رسیدن به هیلو بازداشته همون گیمپلی هست) من هم اگر بخوام ایراد بگیرم میدونی چیکار میکنم؟خیلی راحت میگم بازی ریسینگی که Anti Aliasing درست حسابی نداره (Forza 2)اصلا ریسینگ نیست دیگه هرکس هرچی به من هم بگن اصلا حرفشون رو قبول نمیکنم....ولی دیدیم که بازم با این وجود بازی عالی از آب دراومدآقا من نوكرتم ! يه چيزهايي ميگي كه عبارت "ايراد بني اسراييلي" جلوش لنگ ميندازه !! يعني چي دوربين مياد پايين و سينمايي ميشه ؟! اين گيم پلي جلوي چشم مردم بازي شده و مشكلي نداره. حالا توي اين بازي همچين دوربيني ساختن و خيلي ها (از جمله خودم) يكي از بهترين ويژگي هاي بازيهاي اين سبك رو اين دوربين ميدونيم كه بازي رو فوق العاده واقعي تر ميكنه نميدونم مشكل چيه ؟!!
در مورد GT4 هم مسلمه كه هر احد و ناسي كه بازي كرده از گرافيكش تعريف كرده و با اينكه براي ضعيف ترين كنسول نسل قبل بوده ولي از نظر گرافيك مشكلي نداشته.
هر دو از نظر گرافيكي )GTR4.....?:confused: تا اونجا که من میدونم تا GTR 2 بیشتر نیومده....نکنه منظورت PGR 4 هست....؟:blushing:ولي با اينهمه حرفها من خودم ميگم كه بازي GT5 خداي طراحي ماشين خواهد بود و GTR4 هم خداي محيط :biggrin1هر دو از نظر گرافيكي )
GTR4.....?:confused: تا اونجا که من میدونم تا GTR 2 بیشتر نیومده....نکنه منظورت PGR 4 هست....؟:blushing:
اینجوری که شما فکر میکنی نیست! آقا فرخ بهتر منظورمو متوجه شد دیگه نیازی نیست بیشتر توضیح بدم.آقا من نوكرتم ! يه چيزهايي ميگي كه عبارت "ايراد بني اسراييلي" جلوش لنگ ميندازه !! يعني چي دوربين مياد پايين و سينمايي ميشه ؟! اين گيم پلي جلوي چشم مردم بازي شده و مشكلي نداره. حالا توي اين بازي همچين دوربيني ساختن و خيلي ها (از جمله خودم) يكي از بهترين ويژگي هاي بازيهاي اين سبك رو اين دوربين ميدونيم كه بازي رو فوق العاده واقعي تر ميكنه نميدونم مشكل چيه ؟!!
مگه من از گرافیک این بازی ایرادی گرفتم؟؟ اتفاقآ این بازی بهترین گرافیک تو سبک ریسینگ برای PS2 بود. منظورم این بود که تو دمو ها و تصاویر خیلی زیباتر بود!در مورد GT4 هم مسلمه كه هر احد و ناسي كه بازي كرده از گرافيكش تعريف كرده و با اينكه براي ضعيف ترين كنسول نسل قبل بوده ولي از نظر گرافيك مشكلي نداشته.
کجا تو FORZA 2 به این افتضاحی بود؟؟ یه چیزی میگیا!توي Forza 2 هم به همين صورت بود
آره دیگه همینه. شما هم اگه خواستی میتونی یه چیزی بپرونیاینا توضیح نیستند معلومه همینجوری یه چیزی میخوای بپرونی
:arrowd:من نمیدونم از عکس چه جوری فیزیک بازی (اونم در بالاترین سطح) معلوم میشه ؟ اگه میشه شما به من بگید چه جوری...؟
دقت نمیکنی دیگه!!!چیزی که تو این عکسا و دمو ها مشخص طراحی و فیزیک عالی ماشین هاست که در بالاترین سطح قرار داره
کاری با این حرفا ندارم...شما که همه این حقه ها رو بلدی چرا نمیری خودت توی Polyphonic Digital , بازی رو تست کنی بهشون بگی مردم با این چیزا گول نمیخورن...؟بازی که در طول سری خود 50 میلیون نسخه فروش کرده اینو بدون که از نظر ما آماتورها که تازه یه ذره میفهمیم دنیای بازیسازی چیه یه ذره ایراد هم بهش وارد نیست.....همونطور که هیلو در طول سری خودش از مشکلات گرافیکی رنج میبرد....ولی الان میبینی که همه از جمله خود من طرفدارشن حتی بعد از این دمویی که توی E3 نشون دادند خیلی ها از مشکلات گرافیکی این بازی گفتند اما میبینی که الان اون جو از بین رفته و همه منتظرشن (خودتم میدونی الان عنصری که کیلزون رو از رسیدن به هیلو بازداشته همون گیمپلی هست)
نتیجه گیری اخلاقی از این حرف شما:خیلی راحت میگم بازی ریسینگی که Anti Aliasing درست حسابی نداره (Forza 2)اصلا ریسینگ نیست
اینجوری که شما فکر میکنی نیست! آقا فرخ بهتر منظورمو متوجه شد دیگه نیازی نیست بیشتر توضیح بدم.

نتیجه گیری اخلاقی از این حرف شما:
بازیهای ریسینگ نظیر Forza , Forza 2 , GT1,2,3,4,5 , GTR1,2 و ریسینگ های نسل قبل به علت نداشتن Anti-Aliasing درست و حسابی و یا اصلآ نداشن AA ریسینگ محسوب نمیشوند و هویت این نوع سبک از بازی هنوز نامشخص است!!!
کاملآ با حرفت موافقم! ولی این سونی دیگه واقعآ نوبر تو این کارا!جالبه ... خیلی جالبه .. خب مرد مومن معلومه دیگه هر انسانی بخواد هر کاری بکنه سعی میکنه چیزی که توش نقطه ضعف داره رو بپوشونه و چیزی که توش قویه رو بیشتر جلوه بده این دیگه کاملا واضحه ..
مگه من گفتم چرا از این روش استفاده میکنه؟ این همه شرکت هستند که انواع و اقسام دمو و تریلر از بازیهاشون قبل عرضه نشون میدن نمونش همین Forza2 که انواع و اقسام گیم پلی و عکس قبل عرضه نمایش دادن!در مورد تار شدن و نشدن هم بگم که مثلا شما NFS که بازی میکردید وقتی ف ی ل ت ر BLUR رو روشن میکردید تصویر شفافیت خاصی پیدا میکرد و توی سرعت کاملا اطرافتون تار میشد .. این نقطه ضعفه ؟ یا برعکس بازی جذابتر میشد ؟!
و کاملآ بر همه واضحه که شما یکی از طرفداران پروپا قرص GT هستید و بقیه دوستان هم که میان از حرفای من ایراد میگیرن از طرفداران پروپاقرص PS3 هستند و قبول یکسری واقعیات براشون خیلی سخته! و بجای اینکه بیان با منطق جواب بدن میان بشدت جبهه گیری میکنن.در ضمن ببخشید که این حرفو میزنم ولی کاملا بر همه واضحه هر دو شما Gartall وtrancearena از طرفدارای پرپاقرص 360 هستید ( نمیگم فن بوی که نگی توهین کرد و .. ) و صد در صد اگه من طرفدار یه چیزی باشم و بیام ببینم حریف یه چیزی درست کرده تنها چیزی که میبینم نقطه ضعفشه ( حالا بعضی وقتها این نقطه ضعفها وجود دارند .. بعضی وقتها هم ... )
عزیز من این سایت این قدر مدیر داره که بتونن به همه تاپیک ها رسیدگی کنن و مطمئن باش اگه کسی بخواد جو اینجارو بهم بریزه و چرت و پرت بگه ایکی ثانیه بن میشه!هم بازی رو می کوبی هم باعث میشی جو تاپیک به کلی متشنج شه و تا چندین صفحه و پست، فقط بحث سر نظر تو باشه و...
اولآ که باید همیشه نظر مخالف باشه هیچوقت هم همه مثل هم فکر نمیکنن! انجمن هم برای همین ساخته شده که من و تو بیایم تو چارچوب معین با هم بحث و تبادل نظر کنیم کسی هم کسی دیگرو زور نکرده که نظرشو قبول کنه!چیزی که جالبه با نظرت به کلی مخالفت میشه...